Duncan hepsi birbirinden güzel bayıldım güle güle giysin Büşramızson cicilerimiz
Seda hepsi birbirinden güzel
Eki Görüntüle 168355
bu ayakkabıyıda h&m den aldım sanırım 15 tl idi.elbisenin altına.
ayakkabının altındaki çiçekli kumaşı ben aldım evde kocaman bi pufum var onun üzerine diktiricem onuda odayla çok uydu rengi deseni falan dolapında üzerinde çiçek var vede kulpları çiçekli ona uydurdum hem altını falan alırım ,sonrada üzerinde oturur .......
sağol tatlımBuda çok güzelmiş canım ben ist.hm hiç gitmedim çok merak ediyorum aslında .. Kuzenlerimin yanına gittiğimde ( İsviçre) orada uğramıştım çok güzel kıyafetler vardı.. Sağolsun kuızeminde kızçeme alıp yolladı ay üşenmesemde bende eklesem cicileri..
Eki Görüntüle 168355
ayakkabının altındaki çiçekli kumaşı ben aldım evde kocaman bi pufum var onun üzerine diktiricem onuda odayla çok uydu rengi deseni falan dolapında üzerinde çiçek var vede kulpları çiçekli ona uydurdum hem altını falan alırım ,sonrada üzerinde oturur .......
Çekmeye başlayım ama nasıl eklenir bilemiyorum.. Sen bir zahmet anlatırmısın canım:))sağol tatlım
sende eklesene üşenme
çok güzel fikir almış oluyoruz ne güzel paylaşımlar bunlar
amanınnnn bunlar harika allah nazardan saklasın
Kızlar herşeyleriniz çok güzel, hayırlı olsun güle güle giydirin, kullanın.
Duncan çok güzeller hayrlı olsun, doğum çantası bilgiler iin saol. bende ufaktan çantayı hazırlasam iyi olcak.
duncancım giysiler süperrrr
güle güle giysin prensesbende bikaç bişey ekliyim...
civil bebeye gelmiş caım bu arada yazlıklarrrr....ayyy bunlar çok güzel nerden aldın cnm bende böle bişiler almak istiyorumda şu şortlu takımlardan.daha bulamadım.yeni sezonlar yeni çıkıyor ya.
Eki Görüntüle 168355
Duncan hepsi birbirinden güzel bayıldım güle güle giysin Büşramız
Çekmeye başlayım ama nasıl eklenir bilemiyorum.. Sen bir zahmet anlatırmısın canım:))
çok sağolun canlarım...
ooo sende kızına elbiseler almışın maşallahh.. ay yazın çok tatlı olcaklar onların içinde güle güle giydir canım ...
civil bebeye gelmiş caım bu arada yazlıklarrrr....
çoookk güseller...
sağol tatlım
Duncan,Sedasem ve diğer arkadaşlarım bebişlerin cicilerine de odalarına da bayıldım ya...
Rengarenk maşallah gözüm gönlüm açıldı yok böyle bir güzellik
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsın ınsallah...
Sağol canım daha güzelleri sizlerin olsun evet canım ordan aldıkcanım hepsi birbirinden özel seçilmiş güzel ciciler buarada lacivert kabanı mothercare denmi aldın indirime girmişmi
Tomurcukummm, sizin cicilerinizde coook guzel. Renkler ahenk icinde cok uyumlu birbiriyle...ben bayiliyorum bu bebeklerin cicilerine bakmaya
Guzel gunlerde kullansin insallah kizcen annesi
tomurcak çokkk güzeller canım
güle güle kullansın bebeişin
pembeli kalpli mothercare hastane çıkışından bizimde var bu arada bayılıyorum herşeyi çok güzel ve kaliteli kabanıda harikaymış
mickeyli olanlarıda ordanmı aldın????
Çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim... Bu arada dikkat ettiniz mi hepsi nerdeyse pembe ee insanın oğludan sonra kızı olunca böyle oluyormuşkızlar hepsi çok güzelller yaaa...
güle güle giysin kızlarınız... yazlık kıyafetler bir başka güzel oluyorlar yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?