2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

bu ayakkabıyıda h&m den aldım sanırım 15 tl idi.elbisenin altına.
ayakkabının altındaki çiçekli kumaşı ben aldım evde kocaman bi pufum var onun üzerine diktiricem onuda odayla çok uydu rengi deseni falan dolapında üzerinde çiçek var vede kulpları çiçekli ona uydurdum hem altını falan alırım ,sonrada üzerinde oturur .......

Duncan hepsi birbirinden güzel bayıldım güle güle giysin Büşramız

Seda hepsi birbirinden güzel kızımda çok beğendi sanırım arkadaşlarının kıyafetleri içerde tepinip duruyor

Buda çok güzelmiş canım ben ist.hm hiç gitmedim çok merak ediyorum aslında .. Kuzenlerimin yanına gittiğimde ( İsviçre) orada uğramıştım çok güzel kıyafetler vardı.. Sağolsun kuızeminde kızçeme alıp yolladı ay üşenmesemde bende eklesem cicileri..

sağol tatlım
sende eklesene üşenme
çok güzel fikir almış oluyoruz ne güzel paylaşımlar bunlar

sağol tatlım
sende eklesene üşenme
çok güzel fikir almış oluyoruz ne güzel paylaşımlar bunlar
Çekmeye başlayım ama nasıl eklenir bilemiyorum.. Sen bir zahmet anlatırmısın canım:))

amanınnnn bunlar harika allah nazardan saklasın

Kızlar herşeyleriniz çok güzel, hayırlı olsun güle güle giydirin, kullanın.

Duncan çok güzeller hayrlı olsun, doğum çantası bilgiler iin saol. bende ufaktan çantayı hazırlasam iyi olcak.

duncancım giysiler süperrrr
güle güle giysin prensesbende bikaç bişey ekliyim...

çok sağolun canlarım...

ooo sende kızına elbiseler almışın maşallahh.. ay yazın çok tatlı olcaklar onların içinde güle güle giydir canım ...

ayyy bunlar çok güzel nerden aldın cnm bende böle bişiler almak istiyorumda şu şortlu takımlardan.daha bulamadım.yeni sezonlar yeni çıkıyor ya.
civil bebeye gelmiş caım bu arada yazlıklarrrr....

çoookk güseller...

Duncan hepsi birbirinden güzel bayıldım güle güle giysin Büşramız

sağol tatlım

Çekmeye başlayım ama nasıl eklenir bilemiyorum.. Sen bir zahmet anlatırmısın canım:))

anlatayım canım
resimleri bilg.masaüstüne kaydet
sonra buraya gel
cevap yazıyosun ya buraya üstte çengel işareti var ekle butonu oraya tıkla
zaten dosyaları seç,dosya ekle(resimlerin),sonrada uplood files e tıkla aşağıya kayıt ediyor sağda içeriği ekleye bastığında seçtiğin tüm resimler
buraya kaydediyo zaten

sağol canım benim sağlıklı mutlu günlerde giydirelim inşallah..

Son düzenleme:
Duncan,Sedasem ve diğer arkadaşlarım bebişlerin cicilerine de odalarına da bayıldım ya...
Rengarenk maşallah gözüm gönlüm açıldı yok böyle bir güzellik

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsın ınsallah...

Duncan & Sedasem,
Kizlar, cicileriniz harika gorunuyor, o minicik askili elbiseler...super, nede guzel durucak totolarinda:))
Saglikli gunlerde giydirin insallah bebislerinize.

tomurcak çokkk güzeller canım
güle güle kullansın bebeişin
pembeli kalpli mothercare hastane çıkışından bizimde var bu arada bayılıyorum herşeyi çok güzel ve kaliteli kabanıda harikaymış
mickeyli olanlarıda ordanmı aldın????

Tomurcukummm, sizin cicilerinizde coook guzel. Renkler ahenk icinde cok uyumlu birbiriyle...ben bayiliyorum bu bebeklerin cicilerine bakmaya
Guzel gunlerde kullansin insallah kizcen annesi

kızlar hepsi çok güzelller yaaa...
güle güle giysin kızlarınız... yazlık kıyafetler bir başka güzel oluyorlar yaaa..
Çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim... Bu arada dikkat ettiniz mi hepsi nerdeyse pembe ee insanın oğludan sonra kızı olunca böyle oluyormuş
Seda evet canıım bir çoğu mothercareden aldım indirimleri takip ettim hep beğeniyorum oranın ürünleri..Oğluşumada ordan alıyorum .. ama indirimde iken normalde pahalı.. mesela palto %50+25 indirimde iken aldım..Bu arada sanırım Mügeden o çıkştan aldın 3 kızçeden aynısı giyecek
Yardımların için sağol canım..Vaktim olursa kalanlarıda eklerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…