2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

ama bunlarrrr süper ötesi güle gülew giysin veee o kot elbisenin aynısından hemen istiyorummm:84::84:

hepsi süper tatlım yaaa ... o sepet seti de kapı süsünde .. hepsi ... güle güle kullansın maşallahhhhh

yavru kuzubalığının herşeyi birbirinden güsel..lakin o kot elbiseye bittimmm
allahım sağlıkla sıhatle giydirmek kullandırmak nasip etsin canım benimmmmm

sağolun canlarım benimmmmmm.... Kot elbiseye bende bitmiştimmmm....hediye o ama...

kozyatağında pazardan almış tatlım ama hamile olduğumu öğrendiği zmaan bu mevsimde zor bulur arkadaşın diyo.. kız aklınnızmı kaldı çok ya üzüldüm şimdi bak..

kozyatağında pazardan almış tatlım ama hamile olduğumu öğrendiği zmaan bu mevsimde zor bulur arkadaşın diyo.. kız aklınnızmı kaldı çok ya üzüldüm şimdi bak..

ayyy yok canımmm benim güle güle giysin kızın sağol sorduğun için ben elbet bulurum biyerden

canım sıkma canını malesef herkes müşteri konusunda hassas değil.
olsun daha güzeli olur ınsallah herseyde bir hayır vardır...

Kızlar herşeyleriniz çok güzel, hayırlı olsun güle güle giydirin, kullanın.

Duncan çok güzeller hayrlı olsun, doğum çantası bilgiler iin saol. bende ufaktan çantayı hazırlasam iyi olcak.

forum istanbulda z andco var yeşilli puanlı oradan
yavruağzı gibi olan reebook via portta vardı.orası outlet hem çok indirimli hemde bebişlere harika şeyle vardı.spor ayakkablılar falan....
mavili elbise tilotuda var teyzesi çokkk beğenerek aldım forum istanbul h&m mutlaka bak oraya hemde 17 tl.
en sondaki yine tilodu olan fırfırlı onu eşimin büyük halası ve 75 yaşında o dikmiş hediye verdi.
ben demiştim yazlık istiyorum bu tarz bişey çok hamarat hemen dikmiş çok tatlı bişey olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…