son cicilerimiz
son cicilerimiz
ama bunlarrrr süper ötesi güle gülew giysin veee o kot elbisenin aynısından hemen istiyorummm:84::84:
hepsi süper tatlım yaaa ... o sepet seti de kapı süsünde .. hepsi ... güle güle kullansın maşallahhhhh
yavru kuzubalığının herşeyi birbirinden güsel..lakin o kot elbiseye bittimmm
allahım sağlıkla sıhatle giydirmek kullandırmak nasip etsin canım benimmmmm
duncan içim açıldı bakarken..herşey çookk güzelll güle güle kullanın mutlulukla huzurlaa
sağolun canlarım benimmmmmm.... Kot elbiseye bende bitmiştimmmm....hediye o ama...
nerden hediye acabaaaa yer mekann
içinde markada yok bilemedim şimdi kuzenimin eşinden gelmişti onlar ama valla sorim isterseniz o markafoniden falan çok alışveriş yapar belkide ordan geçmiştir eline hiçte sormadım yani...
haydi sor sor
kozyatağında pazardan almış tatlımama hamile olduğumu öğrendiği zmaan bu mevsimde zor bulur arkadaşın diyo.. kız aklınnızmı kaldı çok ya üzüldüm şimdi bak..
ayyy yok canımmm benim güle güle giysin kızın sağol sorduğun için ben elbet bulurum biyerden
süslü Büşraa.. süslü Büşraaaaaa...
1.5 ay önce oda siparişimizi vermiştik bu salı geldi ama yanlış uygulamışlar biz varak istememiştik ama uygulanmış uyku seti çok saçma sapan istediğimiz model değildi kulplar ve stickerler eksik gelmişti çok sinirlendim haftaya getirmek üzere geri götürdüler arayıp uyku setini iptal etmelerini söyledim 150 lira saymışlardı bize ama onlar 100 lira düşmezmi neymiş mobilyada bize çok indirim yapmışlar zaten
aramızda biraz tatsızlık yaşandı bizde eksiklerin yine yerine getirilmeyeceğini düşünüp siparişi iptal ettik firmanın tavrı çok iticiydi müşteri memnuniyeti sıfır yarın gelip parça mallarını alıp kaparomuzu verip gitceklerolan benim 1.5 ayıma oldu inanın başka bir firmaya güvenip yeniden sipariş vermeye korktum ne zaman geleceği belli değil mecburen hazır mobilya alcaz ikeadan
son cicilerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?