2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

tomurcuk sedasem çok güzeller aldıklarınızz..güle güle kullanın

sağol canım

rica ederim canım
bende indirimden alıyorum yoksa gerçekten çok pahalı.

kızlar mothercare ürünlerini internetten satan bi site var mı bildiğiniz? almak istiyorum ama bulunduğum yerde yok malesef. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Duncan & Sedasem,
Kizlar, cicileriniz harika gorunuyor, o minicik askili elbiseler...super, nede guzel durucak totolarinda:))
Saglikli gunlerde giydirin insallah bebislerinize.

ayyy ne güzel cicilr güzel günlerde sağlıkla giydrmak nasip olsuınn..

sağolun kızlarrrrr daha güzelleri sizin ve meleklerinizin olsuuuunnnn...

TOMURCUKKKKK yavrım bayıldım kızının cicilerine içim açıldı valla.. kaban harika bu arada onu ekstradan beğendim.... güzel günlerde giysin bebelerimiz...

kızlar mothercare ürünlerini internetten satan bi site var mı bildiğiniz? almak istiyorum ama bulunduğum yerde yok malesef. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

canım benim bildiğim istanbul kozyatağında var outlet satış yeri onun dışında var mğazaları belli yerlerde ama çok pahalı oluyolar oralarda.. internetten bilmiyorummm...

biz de Giresun dan bi kaç cici aldık...eve gidince eklerım ınsallah kızlar...
kızımın sekerlerini de sipariş ettik ama onun elime gecmesıne daha zaman var,napalım beklerız artık:)

melekmmm duncan sedasem ve tomurcuk.....cicilerinze bakmaktan kendimi alamadımm çok guzeller yaaaaa...iyi günlerde giysinler inşallah bebeişleriniz...

sağlıkla büyüceği odası :).......

Eklentiler

• $27032011143.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $27032011149.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $27032011150.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $27032011147.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $27032011148.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $27032011145.webp
    9 KB · Görüntüleme: 48
bade ciğimin odası ve sadce bir hafta giyebileği cicileri :) şişko kızım benim :)

Eklentiler

• $27032011132.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $27032011142.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $27032011135.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 57
melekmmm duncan sedasem ve tomurcuk.....cicilerinze bakmaktan kendimi alamadımm çok guzeller yaaaaa...iyi günlerde giysinler inşallah bebeişleriniz...

sağol tatlım...

bade ciğimin odası ve sadce bir hafta giyebileği cicileri :) şişko kızım benim :)

maşallah odan ve cicilerin tek kelimeyle mükemmel canım...

tomurcuk sedasem çok güzeller aldıklarınızz..güle güle kullanın

ayyy cnm çok güzeller mick liler nerden çok şirinler...güzel günlerde giysin inş:))

TOMURCUKKKKK yavrım bayıldım kızının cicilerine içim açıldı valla.. kaban harika bu arada onu ekstradan beğendim.... güzel günlerde giysin bebelerimiz...

Çok teşekkür ederiz teyzeleri çok öpüyoruz sizleri

arzuayten ; benim bildiğim int.satış yapılmıyor:44:

Eklentiler

• $kııafet 009.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $kııafet 022.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $kııafet 023.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…