tomurcuk sedasem çok güzeller aldıklarınızz..güle güle kullanın
Çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim... Bu arada dikkat ettiniz mi hepsi nerdeyse pembe ee insanın oğludan sonra kızı olunca böyle oluyormuş
Seda evet canıım bir çoğu mothercareden aldım indirimleri takip ettim hep beğeniyorum oranın ürünleri..Oğluşumada ordan alıyorum .. ama indirimde iken normalde pahalı.. mesela palto %50+25 indirimde iken aldım..Bu arada sanırım Mügeden o çıkştan aldın 3 kızçeden aynısı giyecek
Yardımların için sağol canım..Vaktim olursa kalanlarıda eklerim:))
Duncan,Sedasem ve diğer arkadaşlarım bebişlerin cicilerine de odalarına da bayıldım ya...
Rengarenk maşallah gözüm gönlüm açıldı yok böyle bir güzellik
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsın ınsallah...
Duncan & Sedasem,
Kizlar, cicileriniz harika gorunuyor, o minicik askili elbiseler...super, nede guzel durucak totolarinda:))
Saglikli gunlerde giydirin insallah bebislerinize.
ayyy ne güzel cicilr güzel günlerde sağlıkla giydrmak nasip olsuınn..
kızlar mothercare ürünlerini internetten satan bi site var mı bildiğiniz? almak istiyorum ama bulunduğum yerde yok malesef. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
melekmmm duncan sedasem ve tomurcuk.....cicilerinze bakmaktan kendimi alamadımm çok guzeller yaaaaa...iyi günlerde giysinler inşallah bebeişleriniz...
bade ciğimin odası ve sadce bir hafta giyebileği cicileri :) şişko kızım benim :)
sağol tatlım...
maşallah odan ve cicilerin tek kelimeyle mükemmel canım...
sağlıkla büyüceği odası :).......
bade ciğimin odası ve sadce bir hafta giyebileği cicileri :) şişko kızım benim :)
tomurcuk sedasem çok güzeller aldıklarınızz..güle güle kullanın
ayyy cnm çok güzeller mick liler nerden çok şirinler...güzel günlerde giysin inş:))
kızlar mothercare ürünlerini internetten satan bi site var mı bildiğiniz? almak istiyorum ama bulunduğum yerde yok malesef. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
TOMURCUKKKKK yavrım bayıldım kızının cicilerine içim açıldı valla.. kaban harika bu arada onu ekstradan beğendim.... güzel günlerde giysin bebelerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?