2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

bunlarda oğluşumun cicileri. gerçi iki parça ama anca bunları çekebildim
yatağımız ve nevresimimiz.

Eki Görüntüle 171040 Eki Görüntüle 171041
Superi, Lover kizlarrr guzel gunlerde kullansin bebisleriniz
hepsi cok guzeller, saglikla misil misil yatsin bebisleriniz yataklarinda

çok saolun guzel annişler bende heves ettım ekledım sonunda...allah hepimize ağız tadı ile sağlıkla gıydırsın..ben seyi merak edıorum kızlar hastane cantasını nezaman yapıoruz.........

cnm çoğu arkadaşımız hazırladı bile. ben gerçi hala hazırlamadım neyi bekliosam. ama haftaya hazırlıcam inşş.

çok saolun guzel annişler bende heves ettım ekledım sonunda...allah hepimize ağız tadı ile sağlıkla gıydırsın..ben seyi merak edıorum kızlar hastane cantasını nezaman yapıoruz.........

canım maşallah .. herşeyi çok güzel olmuş
ben yaptım çantamı .. hazır .. son eklenecekler var .. 1-2 tane o kadar

canım herşeyi çok güzel olmuş
sağlıkla mutlulukla giysin inşallah

bende yaptım çantasını canım
hatta yazdım 2011 mayıs anneleri doğum çantaları bölümüne bak istersen fikir almış olursun

Kızlar hepınızın cıcılerı coookk guzel,allah gule gule gıydırmeyı nasıp etsın..

Ben bugun ıtıbarıyle 35+4 gunluk olmama ragmen daha hastane cıkısını bıle almadım.
Sız cantanızı bıle hazırlamıssınız ne guzel.bu hafta gıdıp alırız ınsallah.

Aldıgımız tek sey bebegımızın odası oda daha glmedı.Gercı hedıye gelen cok sey var ama yınede kendım almak ıstyorum cogu seyı.

Allah hepımızın bebeklerını sag salım kucagımıza almamızı nasıp etsın ınsallah..

bebeğimin beşiğini bir ay kadar önce aldım ama erken diye henuz eve getirtmedim.sizce artık gelmeli mi doğum 31 mayıs gibi

bebeğimin beşiğini bir ay kadar önce aldım ama erken diye henuz eve getirtmedim.sizce artık gelmeli mi doğum 31 mayıs gibi

hayırlı olsun ..güle güle kullansın yavrun ...
ama getirt artık 33. haftaya giriyorsun ... topikte bu haftalarda doğum yapanlar bile oldu ..hazır olsun için rahat eder
.
artık hiçbirşey için erken değil ...
çamaşırlar yıkansın .. eksikler bitsin .. çantalar hazırlansın -yataklar serilsin ...
sonrrraaa prensler ve prensesler teşrif etsinnn

perim bayıldım cicilerine.allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin....

lover canımmm çok guzel bi oda ve guzel ciciler hepsini ii gunlerde kullanın canım....

rapu canım şekerlerin gibi bebişinde tatlı olsun....ama onu şeker die yeme sakın haaaaa:)

Son düzenleme:

oğluşununh cicileri ve yatağı çok güzel.. güle güle kullanın canım..

çok güseeeeelll....
,

mugesoysal .!.:
amanda çok güzellerrr... aynı zamanda kıyafet olayını abartmış bir anne daha işte :))
çok müsrifiz biz çoooooooooooooook :)))

Inanbana yuzde sekseni hediye geldi kalabalik aileyiz biz sansli kizim kapti hediyeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…