oğlunuzun beşiği çok güzelmiş:) içinde mışıl mışıl uyur inşallah :)
çok güzelmiş. çok beğendim. güle güle kullanın inş.
bunlarda oğluşumun cicileri. gerçi iki parça ama anca bunları çekebildim
yatağımız ve nevresimimiz.
Eki Görüntüle 171040 Eki Görüntüle 171041
kızlar bu hastane şekerlerini hastanede hemşire ebelere falan mı dağıtıyoruz.bizde gelen olmayacak çünkü.
bi de bebek olduktan sonra bu mevlüt falan prosedürü nedir acaba hiç bilmiyorum böyle şeyleri.artı ben mevlüt falan yapsam gelcek kimse de yok olmayınca nasıl oluyo.bu konularda pek bilgim yok doğrusu.
neler oluyo..
çok güzelmiş bebek şekerlerinkızlar nasıl teyzesı yaptı şımdı çok değışık kapı süsü hazırlıyo bu hastane ıçın bıberonun ıçınde mavı beyaz badem şekerlerı var 2 buçuk tl çıkolatacılarda bız çok ucuza yaptık
çok teşekkür ederim cnmdaha güzelleri sizlere hepimizin bebişlerine olsn inşallah
kızlar kızımın avizesini aldm dün henüz takmadk ama nasıl sizce??
Eki Görüntüle 170820
bi de bu lamba çok hoşuma gitti abajur olarak da bunu aldm aydınlatması da iyi gece karanlıkta daha çok görüntü amaçlı aldm ben içi mavi pembe metal kısımları metalik rengi olanı da var bauhaustan aldm 26 tl
Eki Görüntüle 170824 Eki Görüntüle 170825
içindeki pullar lamba yanıp ısınınca hareket edio
kızlar bu hastane şekerlerini hastanede hemşire ebelere falan mı dağıtıyoruz.bizde gelen olmayacak çünkü.
bi de bebek olduktan sonra bu mevlüt falan prosedürü nedir acaba hiç bilmiyorum böyle şeyleri.artı ben mevlüt falan yapsam gelcek kimse de yok olmayınca nasıl oluyo.bu konularda pek bilgim yok doğrusu.
neler oluyo..
çoookkk şekerlerrrr güle güle kullanın
çok güzel canım .. güzel uykular uyusun içinde inş ...
yazlıklarıda almışsın ne güzel
vallahi belki ilginç gelicek size ama yaşadğım şehirde tek bir akrabam yok sadece annem gelicek sonra o gidicek babamla ablam gelcek sonra belki eşimin üvey annesiyle babası gelir onlarda farklı bir zamanda tabi.başka da akraba adına kimse yok.yani o şekerlerden 40 tane için 40 takla atıp 40 kişi bulmam lazım zorrr..
komşu derseniz apartmanda kimseyi tanımam
çalıştığım kurumda yeniyim kimse beni bilmez ben kimseyi bilmem
öyle sap gibiyiz valla.
gerçi böyle çok mutluyuz karışanımız edenimiz yok kendimizi kasmamıza gerek kalmıyor.azıcık aşım kaygısız başım.
ama yine de bebeğim için yapılması gerekenleri yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?