2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

kızlar bu hastane şekerlerini hastanede hemşire ebelere falan mı dağıtıyoruz.bizde gelen olmayacak çünkü.
bi de bebek olduktan sonra bu mevlüt falan prosedürü nedir acaba hiç bilmiyorum böyle şeyleri.artı ben mevlüt falan yapsam gelcek kimse de yok olmayınca nasıl oluyo.bu konularda pek bilgim yok doğrusu.
neler oluyo..

yok canım bebek şekerlerini hastaneye ve mevlüte gelen eş dost vs. dağıtıyorsun bebeğin 40ı çıktıktan sonra mevlüt yapılır dua okunur eğer kimse gelmicek diyorsan annenlerle yakın akrabalarla bi dua yaparsınız bebek ve aile için iyidir

çok güzelmiş bebek şekerlerin

gülel güle kullan cnm

:
yok yahuuu .. ebeye hemşireye niye vericen ....
hastanede sana ziyarete gelen olunrsa verirsin ..
kimsem yok diyorsan 30-40 tane yap ...
3-5 tanesini hatıra saklarsın ... annen kayınvalide kardeş görümce kim varsa birkaç kişi toplanıp 40 ında okursunuz.. en yakınlarına birkaç komşuna da bu şekerlerden verirsin o zaman

Son düzenleme:
vallahi belki ilginç gelicek size ama yaşadğım şehirde tek bir akrabam yok sadece annem gelicek sonra o gidicek babamla ablam gelcek sonra belki eşimin üvey annesiyle babası gelir onlarda farklı bir zamanda tabi.başka da akraba adına kimse yok.yani o şekerlerden 40 tane için 40 takla atıp 40 kişi bulmam lazım zorrr..
komşu derseniz apartmanda kimseyi tanımam
çalıştığım kurumda yeniyim kimse beni bilmez ben kimseyi bilmem
öyle sap gibiyiz valla.
gerçi böyle çok mutluyuz karışanımız edenimiz yok kendimizi kasmamıza gerek kalmıyor.azıcık aşım kaygısız başım.
ama yine de bebeğim için yapılması gerekenleri yapmak istiyorum

canım kimse yoksa şekerede gerek yok ki boşver hem masraf yapmamış olursun

çok saolun guzel annişler bende heves ettım ekledım sonunda...allah hepimize ağız tadı ile sağlıkla gıydırsın..ben seyi merak edıorum kızlar hastane cantasını nezaman yapıoruz.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…