yaza anca gelirim kuzum..biz istanbula gelmeden duramayız kocam orda yaşıodu normalde benim için buraya geldi..nerdeyse dördüncü aydan beri gitmedik delirmek üzereyizbebiş doğsun hayırlısıyla azcık ele avuca gelsin düşer yollara geliris inşallah
istanblue odanız çok güzel olmuşvanilya fikri iyiymiş avizeniz çokta uyumsuz değil ama daha afilli taşlı bir avize alabilirsiniz saten uyku setide almışsınız heralde sağlıcakla gelsin prensesiniz inşallah
mügem emine hnmdan bende uyku seti aldım gerçekten çok uygun fiyata veriyo hemde çok pozitif bgn tlfda konuşurken seni söyledi
kızlar eksikleriniz var ise uygun fiyatlı ürünler için facebooktan "Baby's Clup" arkadaş olarak ekleyin..
Bu bayandan Sedasem sanırım epey alışveriş yaptı di mi Sedacım.. ben de ilk alışverişimi geçen gün yaptım.. 7 li mothercare badilerden ve şortlu tulumlardan aldım.. hem bayanın ilgisi çok güzeldi, hem ürünleri uygun fiyata aldım... çok memnun kaldım keşke daha önce keşfetseydim diyorum :))
kızlar eksikleriniz var ise uygun fiyatlı ürünler için facebooktan "Baby's Clup" arkadaş olarak ekleyin..
Bu bayandan Sedasem sanırım epey alışveriş yaptı di mi Sedacım.. ben de ilk alışverişimi geçen gün yaptım.. 7 li mothercare badilerden ve şortlu tulumlardan aldım.. hem bayanın ilgisi çok güzeldi, hem ürünleri uygun fiyata aldım... çok memnun kaldım keşke daha önce keşfetseydim diyorum :))
tatlım ben facebooktan bulamadım o hanımı.ürünlerini nasıl görebilirim.
kızlar nasıl teyzesı yaptı şımdı çok değışık kapı süsü hazırlıyo bu hastane ıçın bıberonun ıçınde mavı beyaz badem şekerlerı var 2 buçuk tl çıkolatacılarda bız çok ucuza yaptık
Eki Görüntüle 169082 Eki Görüntüle 169094 Eki Görüntüle 169092 Eki Görüntüle 169091 Eki Görüntüle 169090 Eki Görüntüle 169089 Eki Görüntüle 169088 Eki Görüntüle 169087 Eki Görüntüle 169086 Eki Görüntüle 169085 Eki Görüntüle 169083 Eki Görüntüle 169095 kızlar daha birikmedi güya cicilerimiz ama olsun ekleyelim dedik :)
çok tatlılrrrrrr güle güle kullanın canımm
kapı süsümüzle sepetimiz tamam...şekerlerimizi 100tane olmak üzere 5farklı çeşit biblo seçerek sipariş verdik.pike takımı da kayınvaldem diktiriyormus haftasonu götürdü benı fikrimi sordu begendın mı diye.O da bos durmuyor sağolsun kızıma da çok cici şeyler diktiyormus bir yandan da örüyormus..Hepimizin cicileri hayırlı olsun güzel anneler:)
rapuuu kızzzzbayıldım şekerlere çok iyi apmışsın 2 farklı seçenek sunarakkkıslar kapı süsümüs ve şekerlerimiz...
bebekli şekerler mevlütte saatli olanlar hastanede dağıtılacak
Eki Görüntüle 169183 Eki Görüntüle 169184 Eki Görüntüle 169181 Eki Görüntüle 169180 Eki Görüntüle 169187 Eki Görüntüle 169186
canım güle güle kullanın odanızı çok şık olmuşselam kızlarrrrbu da benim minnoşumun odası 3 gün oldu geleli aceleci ben eşyalarının yerleştrdm ama yıkanmadılar henüz çok fena mobilya kokuko çünkü bi kaç gün daha bekleyip öle yıkarm.
Eki Görüntüle 169345 Eki Görüntüle 169353 Eki Görüntüle 169352 Eki Görüntüle 169346 Eki Görüntüle 169347 Eki Görüntüle 169348 Eki Görüntüle 169351 Eki Görüntüle 169354 Eki Görüntüle 169355
avizemiz ve cibinliğimizi almadk henüz onlarda gelsn yine eklerz
kızlar nasıl teyzesı yaptı şımdı çok değışık kapı süsü hazırlıyo bu hastane ıçın bıberonun ıçınde mavı beyaz badem şekerlerı var 2 buçuk tl çıkolatacılarda bız çok ucuza yaptık
rapuuu kızzzzbayıldım şekerlere çok iyi apmışsın 2 farklı seçenek sunarakk
canım güle güle kullanın odanızı çok şık olmuş
teyzesinin ellerine sağlık çok güzel olmuş
istanblue odanız harika canım çok beğendim
selam kızlarrrrbu da benim minnoşumun odası 3 gün oldu geleli aceleci ben eşyalarının yerleştrdm ama yıkanmadılar henüz çok fena mobilya kokuko çünkü bi kaç gün daha bekleyip öle yıkarm.
Eki Görüntüle 169345 Eki Görüntüle 169353 Eki Görüntüle 169352 Eki Görüntüle 169346 Eki Görüntüle 169347 Eki Görüntüle 169348 Eki Görüntüle 169351 Eki Görüntüle 169354 Eki Görüntüle 169355
avizemiz ve cibinliğimizi almadk henüz onlarda gelsn yine eklerz
Çok güzel olmuşşşş, sağlıkla uyusun bebişin içinde inşallah
çok teşekkür ederim cnmdaha güzelleri sizlere hepimizin bebişlerine olsn inşallah
kızlar kızımın avizesini aldm dün henüz takmadk ama nasıl sizce??
Eki Görüntüle 170820
bi de bu lamba çok hoşuma gitti abajur olarak da bunu aldm aydınlatması da iyi gece karanlıkta daha çok görüntü amaçlı aldm ben içi mavi pembe metal kısımları metalik rengi olanı da var bauhaustan aldm 26 tl
Eki Görüntüle 170824 Eki Görüntüle 170825
içindeki pullar lamba yanıp ısınınca hareket edio
bunlarda oğluşumun cicileri. gerçi iki parça ama anca bunları çekebildim
yatağımız ve nevresimimiz.
Eki Görüntüle 171040 Eki Görüntüle 171041
canım çokkk güzel hepsi
güle güle kullansın oğluşun
park yatak kraft herhalde süper gözüküyor......
superi güle güle kullan aldıklarınıı..mışıl mışıl uyusun oğlun içindeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?