2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

tamam o zaman yazın görüşürükk.. bebişlerlen shail turu atarız

kızlar eksikleriniz var ise uygun fiyatlı ürünler için facebooktan "Baby's Clup" arkadaş olarak ekleyin..

Bu bayandan Sedasem sanırım epey alışveriş yaptı di mi Sedacım.. ben de ilk alışverişimi geçen gün yaptım.. 7 li mothercare badilerden ve şortlu tulumlardan aldım.. hem bayanın ilgisi çok güzeldi, hem ürünleri uygun fiyata aldım... çok memnun kaldım keşke daha önce keşfetseydim diyorum :))

evet yaa ilk alışveriş, yaptım bende ve çok memnun kaldım.. sedasem daha önce söylemişti aslında ama kısmet bugüneymiş.. daha erken tanışabilmeyi isterdim :)) neyse nasıl olsa bundan sonra heeep alacağız :)))

tatlım ben facebooktan bulamadım o hanımı.ürünlerini nasıl görebilirim.

canım hayırlı olsun
iyi günlerde kullansın bebişin
evet çok güzel ürünleri var.
vede gerçekten çok uygun

kızlar nasıl teyzesı yaptı şımdı çok değışık kapı süsü hazırlıyo bu hastane ıçın bıberonun ıçınde mavı beyaz badem şekerlerı var 2 buçuk tl çıkolatacılarda bız çok ucuza yaptık

Eklentiler

• $SP_A0332.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $SP_A0331.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 47

çok güzeller canım iyi günlerde kullan bebişine valla beğendim çok şirin olmuşlarrr...

rapuuu kızzzzbayıldım şekerlere çok iyi apmışsın 2 farklı seçenek sunarakk
canım güle güle kullanın odanızı çok şık olmuş

teyzesinin ellerine sağlık çok güzel olmuş

Çok güzel olmuşşşş, sağlıkla uyusun bebişin içinde inşallah

Çok güzel olmuşşşş, sağlıkla uyusun bebişin içinde inşallah

çok teşekkür ederim cnm daha güzelleri sizlere hepimizin bebişlerine olsn inşallah

kızlar kızımın avizesini aldm dün henüz takmadk ama nasıl sizce??

bi de bu lamba çok hoşuma gitti abajur olarak da bunu aldm aydınlatması da iyi gece karanlıkta daha çok görüntü amaçlı aldm ben içi mavi pembe metal kısımları metalik rengi olanı da var bauhaustan aldm 26 tl

içindeki pullar lamba yanıp ısınınca hareket edio

çok güzel olmuş cnm, teyzesinin ellerine sağlıkk.

çok güzelmiş. çok beğendim. güle güle kullanın inş.

bunlarda oğluşumun cicileri. gerçi iki parça ama anca bunları çekebildim
yatağımız ve nevresimimiz.

Eklentiler

• $DSCN1873.webp
    14 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSCN1874.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…