2011 Nisan Anneleri Doğum Çantalarına Neler Koyduk yada Koyacağız?

merhaba nisan anneleri,
ben ocak annesiyim,oğlum şuan 2.5 aylık oldu ve yanımda mışıl mışıl uyuyor,ben de o heyecanları tekrar bir hatırlamak için topiğinize girip baktım da benden size çantanıza mutlaka koyun diyeceğim tek şey var humana still tea.almayı unutmayın sakın yanınıza,ben sezaryenle doğum yaptım,ve humana sayesinde akşamına sütüm geldi,sadece kanallarım biraz tıkalı olduğu için ilk etapta elektrikli pompayla çektik sütü,sonra da oğlum aldı zaten.bir de lansinoh kremimi ben 36.haftadan itibaren sürmeye başlamıştım çok şükür hiç çatlağım,yaram olmadı..neler koyulacağını siz bilirsiniz zaten ama sormak istediğiniz varsa seve seve:1:kendinize çook dikkat edin,Allah hepinize en kısa zamanda yavrularınızı kucağınıza alma mutluluğunu yaşatsın hayırlısıyla:nazar:

teşekkür ederim cnm...ama o heycanları bire bir yaşama zamanın gelmedimi :9: daha varmı yoksa 2. bebiş hani :66: bende bitkisel çay var onları alsammı ki yanıma benim şuan için normal görünüyo ama gerek varmı taşımaya yanımda sence?

:40: hiç bi sıkıntı yaşamıyosunuz kızlar oldukçada rahat oluyosunuz pijama ile bn ilk doğumumu normal yaptım ve hemen pijama giydim
Normal doğum da niye pijama giyemeyeceğiz ki? ben belki kendimde olmam da etek tarafım açılır falan diye pijama aldım , gecelik almayı düşünmüyorum ama pijama da sıkıntı ne olur ki

bütün valizim hazır birtek yenidoğan bebek bezi birde ıslak mendilim kaldı alınacak:))

bir tek kameramız kaldı eşim onuda getirecek bugün işyerindeymiş kameramız

sanırım benim de eksiğim kalmadı. bugün bebeği getiren hemşirenin hediyesini de hazırladım ohh herşey bitti bitek oğlum eksik..yarın kontrol var ve dr um sanırım prş yada cumaya alalım der gibi geliyo.......:18::18:

sanırım benim de eksiğim kalmadı. bugün bebeği getiren hemşirenin hediyesini de hazırladım ohh herşey bitti bitek oğlum eksik..yarın kontrol var ve dr um sanırım prş yada cumaya alalım der gibi geliyo.......:18::18:

hemşireye ne hazırladın canım bızede solede fıkır olsun

hemşireye ne hazırladın canım bızede solede fıkır olsun

kızımdayken ne hazırlamıştık hatırlamıyorum annem hazırlamıştı ama bu sefer ben burberrys desenli bir fular ve pantolon altı ince çorap koydum hediye paketi yaptırdım pahalı şeyler değil de işte adet yerini bulsun. hemşire kızları tanıyorum hepsi genç kızlar o yüzden bunlar uygun geldi ama senin gönlünden ne koparsa onu koyarsın...:71:

Son düzenleme:
kızımdayken ne hazırlamıştık hatırlamıyorum annem hazırlamıştı ama bu sefer ben burberrys desenli bir fular ve pantolon altı ince çorap koydum hediye paketi yaptırdım pahalı şeyler değil de işte adet yerini bulsun. hemşire kızları tanıyorum hepsi genç kızlar o yüzden bunlar uygun geldi ama senin gönlünden ne koparsa onu koyarsın...:71:

cnm bunu sadece bebegı getıren hemsıreyemı verıosun yoksa hepsınemı hazırlıcaz bız para verılıomus dıe duyduk ama

cnm bunu sadece bebegı getıren hemsıreyemı verıosun yoksa hepsınemı hazırlıcaz bız para verılıomus dıe duyduk ama[/QU

benim doğum yapacağım hastanede bebek doğduktan sonra bir hemşire kız ameliyathaneden çıkarıyo dr kontrolünden sonra aynı kız giydirip hazırlayıp aileye teslim ediyor o hemşire için hazırlıyoruz canım.

sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım hasta bezi mutlaka al dediler, doğum yapacağım hastanedeki doğum hemşirelerine sordum onlar da yanınızda getirin dedi, bazı hastane veriyormuş ama bilemedim, kendime ait götürürm daha iyi zaten, hasta bezi diye külotlu cırt cırtlı satılıyor her yerde, 2-3 tane yetiyormuş paketlerde 8 tane filan var zaten.. unutmayın alın, normal doğumda gerekir mi bilmiyorum.. onu da siz sorun ben sezeryan çünkü:( bebiş iri olduğundan

sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım hasta bezi mutlaka al dediler, doğum yapacağım hastanedeki doğum hemşirelerine sordum onlar da yanınızda getirin dedi, bazı hastane veriyormuş ama bilemedim, kendime ait götürürm daha iyi zaten, hasta bezi diye külotlu cırt cırtlı satılıyor her yerde, 2-3 tane yetiyormuş paketlerde 8 tane filan var zaten.. unutmayın alın, normal doğumda gerekir mi bilmiyorum.. onu da siz sorun ben sezeryan çünkü:( bebiş iri olduğundan

benim hastanemde gerek yok hasta bezine dediler canım heryer istemiyomuş galiba

cnm bunu sadece bebegı getıren hemsıreyemı verıosun yoksa hepsınemı hazırlıcaz bız para verılıomus dıe duyduk ama[/QU

benim doğum yapacağım hastanede bebek doğduktan sonra bir hemşire kız ameliyathaneden çıkarıyo dr kontrolünden sonra aynı kız giydirip hazırlayıp aileye teslim ediyor o hemşire için hazırlıyoruz canım.

ya ben böyle gelenekleri hiç bilmiyorum ya sizin özel hastane mi devlet hastanesi mi.
hastaneye göre de fark oluyo mu.

ya ben böyle gelenekleri hiç bilmiyorum ya sizin özel hastane mi devlet hastanesi mi.

devlet özel farketmez , arkadaşım özelde doğurdu onlar da sıkıştırmışlar ellerine hemşirelerin, özellikle bebeği getirene eşin verir, başımızın gözümüzün sadakasına müjdeli haber getirene müjdesini verirsin ya da onun gibi birşey işte, ya da dua okuyan hocaya veririsin ya birşeyler o hesap...

yok tatlım hastane meselesi değil ben de bilmiyordum ilk doğumumda annem söyledi banada bebeği getirene verilir dedi biz para vermeyi tercih etmedik hediye hazırladım ikisinde de. gerçi doğum yaptığım hastane aslında bi tıp merkezi yani küçük bi yer ve bebeğimi kimin getireceğini yani hemşireyi dahi bildiğim için hediye hazırlamam zor olmadı çünkü ilkinde de aynı kızdı;). dedim ya tercih meselesi......

bu arada sanırım teknik sorun var soruyu hem ben yazmış hem de ben cevaplamışım gibi görünüyo:59:

Back
X