- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
waaaaaaaaaaaaw bu başlğıda gordk ha sonnda hadi bakalım g,tsin kilolaaaarrrrr
kızlar hep alanlar topiğine yazıyoruz..aramızıa teker teker bebişler katılmaya başladı artık..bir yandan alanlar yazarken bir yandan da doğum yapmışlar ne kadar verdiler onlar yazsınlar..doğuma kaçla girdi kaç la çıktı şuan kaç kilo vs....
topiğin hayırlı olsun inşallah yüksek rakamlar yazarız buraya doğumdan sonra
mesela şöyle;
doğumdan çıktığımda 8 kilo gitmişti şuan 20 günlüğüm bütün kiloalrımı verdim falan nasıl?????
mesela şöyle;
doğumdan çıktığımda 8 kilo gitmişti şuan 20 günlüğüm bütün kiloalrımı verdim falan nasıl?????
ayy bal damlıyor ağzından, hadi inşallah hayırlısıyla kucaklayalım yaramazlarımızı da burda da manken gibi anne nasıl olunuyo onları paylaşalım
ben nisanda doğum yapmadım ama yazayım
doğuma girdiğimde 67 kiloydum 12 kilo aldm hamilelikte.doğumdan çıktığımda 57 kiloydum.40 gün sonrada 55 kiloydum.2 yıl oldu kızım doğalı hala aynıyım
ben nisanda doğum yapmadım ama yazayım
doğuma girdiğimde 67 kiloydum 12 kilo aldm hamilelikte.doğumdan çıktığımda 57 kiloydum.40 gün sonrada 55 kiloydum.2 yıl oldu kızım doğalı hala aynıyım
emzirirken çok tatlı yemek içmek kilo aldırıyo en iyisi bol bol su içmek.ben böyle yaptım
emzirirken çok tatlı yemek içmek kilo aldırıyo en iyisi bol bol su içmek.ben böyle yaptım
72 ile hamile kaldım.
90 la doğuma girdim.
çıktığımda 85 tim.
20 günlük oldum 82 ye düşmüşüm.
10 kilom kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?