2011 Nisan Anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
32
683
Ankara
kızlar hep alanlar topiğine yazıyoruz..aramızıa teker teker bebişler katılmaya başladı artık..bir yandan alanlar yazarken bir yandan da doğum yapmışlar ne kadar verdiler onlar yazsınlar..doğuma kaçla girdi kaç la çıktı şuan kaç kilo vs....

topiğin hayırlı olsun inşallah yüksek rakamlar yazarız buraya doğumdan sonra

topiğimiz hayırlı olsun.
ayy heycan iyice bastı bu topiğide görünce inşallah bol bol ve hemen veririz kiloları.

ben nisanda doğum yapmadım ama yazayım
doğuma girdiğimde 67 kiloydum 12 kilo aldm hamilelikte.doğumdan çıktığımda 57 kiloydum.40 gün sonrada 55 kiloydum.2 yıl oldu kızım doğalı hala aynıyım

ben nisanda doğum yapmadım ama yazayım
doğuma girdiğimde 67 kiloydum 12 kilo aldm hamilelikte.doğumdan çıktığımda 57 kiloydum.40 gün sonrada 55 kiloydum.2 yıl oldu kızım doğalı hala aynıyım

maşallah canım eski formuna kavuşmuşsun ben çok kilo almadım hemen veririm umarım

emzirirken çok tatlı yemek içmek kilo aldırıyo en iyisi bol bol su içmek.ben böyle yaptım

emzirirken çok tatlı yemek içmek kilo aldırıyo en iyisi bol bol su içmek.ben böyle yaptım

kesinlikle katılıyorum bol suuu,rezene,ısırgan çayı,yeşil salata,et süt ürünleri.bunlar çok güzel süt yapıyor..bide kompostolar...ama en önemlisi moral ve dinlenmek...ilk zamanlarda sütün düzene girene kadar yanında yardımcı olan kim varsa sen bol bol dinlenmene bakacaksın..özellikle gece uykuları çok önemli süt için.

bebeğim bi doğsunda hayırlısıyla veririz kiloları...diye düşünüyorum amaaaa süt olacak diye habire bişeyler yedirirlerse değil kilo vermek duba gibi bile olabilirim die düşünüyorum

72 ile hamile kaldım.
90 la doğuma girdim.
çıktığımda 85 tim.
20 günlük oldum 82 ye düşmüşüm.

10 kilom kaldı

72 ile hamile kaldım.
90 la doğuma girdim.
çıktığımda 85 tim.
20 günlük oldum 82 ye düşmüşüm.

10 kilom kaldı

65 kg ile hamile kaldım şuanda 37 haftalık hamileyim ve 89 kg oldum çok çokkkkkkk aldım ya artık yürümektede zorluk çekiyorum şişliklerde var hayırlısıya kızımı kucağıma bi alsam dayanamıyorum artık arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…