2011 Nisan Anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?

64 kg ile hamile kaldım.4 nisanda doğumum oldu.
doğuma girerken 80 olmuştum.eve geldiğimizde 74.5 ti kilom.1 hafta önce 70 e düştüm ama hala aynı kilodayım geriside gelir inşallah.

56 ile hamile kaldım doğuma girerken 75 idim doğumdan sonra 71 kilo ve malesef kilo veremedim kıyafetlerim olmuyoooor:2::2::2:

hamilelik boyunca 13 kilo aldım doguma 78 ile cıktım dogumdan snr 71 dim 65 ile hamile kaldım umarım şu altı kiloda gider yakında

54 kg ile hamile kaldım 65-66 ile doğuma girdim bugun itibari ile 59 u gördüm ama hala pantalonalra giremiyorum dogumdan sonra zatenm karnım kalmadı 10 gun sonrada tamamen gitti ama şnatla karnın yavaş yavaş inicek diyenlere nasıl sinir oluyorum normal dogum yaptım yok gibi bişi zaten daha ne imesi

45le hamile kaldım 65le doğuma gittim.. eve geldiğimde 60tım... yarısı gün 56oldum... 19.günümdeyim.. 52kilom.. normal doğum yaptım...

19 nisanda Normal doğum yaptım. 72 kg-la hamile kaldım, 78 kg-la doğuma girdim eve geldiğimde 72.2 kg-dım. 22 nisandan itibaren 70kg-mım.

ooof ya ben neden kilo veremiyorum resmen yapıştı kilolar kızlar bişeyler yapıyor musunuz bunun için ?

rana benimde gitmiyor 10 gün oldu hala 6 kilo verdiğim..dahada giden yok.sinirlerim bozuldu dün gece yürüyüşe başladım.beklersem yerleşecekler

rana benimde gitmiyor 10 gün oldu hala 6 kilo verdiğim..dahada giden yok.sinirlerim bozuldu dün gece yürüyüşe başladım.beklersem yerleşecekler

offf ya ben incecik bir bayandım kilo derdim hiç olmamıştı ama şimdi inanın ki dışarı bile çıkasım yok aslında aldığım kilo hiç kötü görünmüyor yani abartılı değil hatta eşim böyle daha bi güzel oldun dedi ama benim sorunum kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum sanırım bana alışveriş yolları görünüyor kıyafet de almak istemiyorum biliyorum ki 3-4 aya kadar eski kiloma dönerim gibi çok eminde konuşmayayım da:78:

doğuma gittiğimde 90 dım.
eve geldm 85 tim.
bugün 55. günümüz ve ben anca 81 olabildim.
eski kilom 72. ama hedefim 68:)

naptın kiloları canımmmm

slm kızlar herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum brbişlerimizle inş.
ben hamileyken 17 kilo aldım 48 ile hamile kaldım 65 ile doğum yaptım hastaneden eve geldiğimde 56 kilo idim1hafta sonunda 52 kiloya düştüm hala 52 kiloyum 13 kilo gitti benden ama göbeğim var biraz sezeryanın hatırası duruyo inş onu da eritirim

ben 18 kg. aldım, aslında 15 ile bitirmekti hedefim ama bebeğim 1 hafta gecikti ben de son 2 hafta saldım kendimi ne bulursam yedim doğuma 74 ile girdim 69 ile çıktım.. bugün 18. günümüz 6 kg. daha verdim 63 üm şimdi, toplamda 11 kg. gitti kaldı 7.. bakalım ne kadar sürecek bu kalanı vermek, mekik çekmeye de başlıyorum artık, hayırlısı

dün kırkımız çıktı toplamda 15 kilo almıştım 10 kilosu gitti ilk 20 günde ama 1 kilo bile gitmedi o zamandan beri.yapıştı üstüme şu 5 kilo. nasılsa emziriyorum diye de hiç dikkat etmiyorum yediklerimede yani aslında tüm suç bende. zaten normalde de zayıf biri değildim ama balık etliye bile fit olucam artık...napıcam bilmiyorum ama canım sıkılmaya da başladı :97::95:

o kadar dikkat ediyorum hala inat ediyor kilolar sinir oluyorum yaa ağlıcam artık.millet patır patır verdi ben çok uğraşıcam anlaşılan.

o kadar dikkat ediyorum hala inat ediyor kilolar sinir oluyorum yaa ağlıcam artık.millet patır patır verdi ben çok uğraşıcam anlaşılan.

canm kim miş o patr patr werenler walla benmkler hala duryr sadece ekmek we hamrişi yemyrm geriisni yiyyyrm emzryrm dye de çok da dkkat de edemyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…