- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
canm kim miş o patr patr werenler walla benmkler hala duryr sadece ekmek we hamrişi yemyrm geriisni yiyyyrm emzryrm dye de çok da dkkat de edemyrm
:80:
21 kilo aldim toplamdaa
72,5 idim 93, 5 kg ile doguma girdim
dogumda 3,5 kilo gittii
22 günlügüz ,toplamda 11,5 kilo verdim.
vermem gereken 15 kg - hedef 67
53 kilodan 74.5 kiloya çıktım 11 kiloyu verdim şu anda 63 buçuğum daha var kilolar bugün diyetisyene gidiyorum sütümü azaltmadan diyet yapmak için.bu arada 39 günlüğüz
58 civarı ile hamile kaldım mide bulantısı ve tiksintiler yüzünden 55 civarına düştüm 5. aydan sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım ve doğuma yaklaşık 75 kilo ile girdim doğumdan 2 gün sonra eve geldiğimde 71 kiloydum ertesi gün 70 sonraki gün 69 derken 10 gün içerisinde 60 kiloya düştüm ve kitledim daha 1 gram dahi gitmiyo malesef normal kilomda sayılırım aslında hep 58-60 civarıydım ama göbek ve mide kısmımdaki fazlalık yoktu tabi
hiç önemsemiyorum oda zamanla yok olur eminim komplekssiz bir insan olmama rağmen çevremdeki şuursuzların aptalca yorumları yüzünden bu gidişle kompleks sahibi olucam daha 5 günlük olmadan başladılar 2. karnında mı aaa kızın doğmamış karnında hala galiba kızının ikizi içerde kalmış gibi aptal cümlelere rağmen pest etmiyorum onları umursamıyorum
bu arada sezeryan ile doğum yaptım
ya arkadaşlar ben çok kötüyüm
doğum yapalı 3 ay oldu 54 le hamile kaldım 69 la doğuma gittim sezeryan oldum geldiğimde 5 kilo vermiştim sonra 60 düştüm ama lohusalıktan sonra 5-6 kilo aldım bıraksan daha da artacak görenler daha doğum yapmadın mı diyorlar, yemeden duramıyorum bebişim emdiği için çok acıkıyorum iştahım acayip arttı ne yapcam bilmiyorum:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?