2011 Nisan Anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?

Selam herkese ben doğumdan hemen sonra tartılamadım benim için zor bir süreçti malum 58 le hamile kaldım enson 75 kiloydum 18 kilo almışım:) şimdi 68 kiloyum 10 kilosu gitti 8 kaldı kocaman göbeğim var hiçbir kıyafetim olmuyor en önemlisi pardesüm hamilyken giydiğimi giyiyorum almakda istemiyorum kilo verince aldığımı napıcam yediklerime dikkat edemiyorum şimdilik çünkü bebeğime kendim bakıyorum hep annem var ama gece gündüz bakımı bende

:80:
21 kilo aldim toplamdaa
72,5 idim 93, 5 kg ile doguma girdim
dogumda 3,5 kilo gittii
22 günlügüz ,toplamda 11,5 kilo verdim.
vermem gereken 15 kg - hedef 67

bende 56 ile hamile kaldim
13 kilo aldim.. ve 69 a ciktim( dogumda 5 kilo gitti ama
su an 61 kiloyum
ilk hedefim 56 ya inmek amaa
asil hedefim ilk dogumumdan önceki kilom olan 52ye dönmek..insallah hedefime ulasirim $u emzirme olaylari falan bitsin hemen rejime giriyorum kismetse

64 le hamile kaldım 82 ile doğuma girdim doğumdan çıkınca 74 tüm.eve geldim 72 ye indim şuan 50 gün oldu ve hala 72 yim valla emzirdiğim için saldım kendimi yiyorum içiyorum bebeğim iyice beslensinde emmeyi bırakınca veririm kiloları.Sorun etmiyorum yani

53 kilodan 74.5 kiloya çıktım 11 kiloyu verdim şu anda 63 buçuğum daha var kilolar bugün diyetisyene gidiyorum sütümü azaltmadan diyet yapmak için.bu arada 39 günlüğüz

bende 26 nisanda doğum yaptım 64 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim şu an 68 buçuk kiloyum hedefim eski kilom 58 e inmek ama nasıl iştahım çok açık:)

53 kilodan 74.5 kiloya çıktım 11 kiloyu verdim şu anda 63 buçuğum daha var kilolar bugün diyetisyene gidiyorum sütümü azaltmadan diyet yapmak için.bu arada 39 günlüğüz

birkaç hafta içinde ben de marş marş diyetisyene. hala 73,5 kiloyum. totalde 6,5 kilo verdim. eski kiloma 9,5 kilo var.

58 civarı ile hamile kaldım mide bulantısı ve tiksintiler yüzünden 55 civarına düştüm 5. aydan sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım ve doğuma yaklaşık 75 kilo ile girdim doğumdan 2 gün sonra eve geldiğimde 71 kiloydum ertesi gün 70 sonraki gün 69 derken 10 gün içerisinde 60 kiloya düştüm ve kitledim daha 1 gram dahi gitmiyo malesef normal kilomda sayılırım aslında hep 58-60 civarıydım ama göbek ve mide kısmımdaki fazlalık yoktu tabi
hiç önemsemiyorum oda zamanla yok olur eminim komplekssiz bir insan olmama rağmen çevremdeki şuursuzların aptalca yorumları yüzünden bu gidişle kompleks sahibi olucam daha 5 günlük olmadan başladılar 2. karnında mı aaa kızın doğmamış karnında hala galiba kızının ikizi içerde kalmış gibi aptal cümlelere rağmen pest etmiyorum onları umursamıyorum
bu arada sezeryan ile doğum yaptım

75 ile hamile kaldım 87-88 civarı doğuma gittim. doğumda 5 kilo verdim. 1 ay içindede 3 kilo birden zayıflamışım. şimdi hedefte ilk öne 5 kilo var daha sonraki hedef ise bi 5 daha vermek..

öyle insanlara sinir oluyorum benimde kaynanam ebnim yavrum yoğun bakımda yaterken hastaneye gide gele göbeği küçüldü dedibenim sinir tepeme bir çıktı daha doğum yapalı beş gün olmuş eşimde yanımaydı ben onumu düşünüyorum kilo umrumda değil isterse dahada alıyım benim yavrum iyi olsun dedim eşimde beni kızdırmak için gülerek yok canım alma dedi beğenmeyenin keyfi bilri umruma olmaz dedim.

slm kızlar uzun zamandır yoktum benim kilolarım gittiile 48ile hamile kaldım
65ile doğurdum şimdi 50 51 kiloyum az bişey karnım var beni gören kimse bebeğim olduğunu bırak evli olduğuma bile inanmıyo ama ben seviyodum 65kilo halimi yanaklarım tombul tombul ama olsun sağlığım yerinde olsun da birde kızlar ben adet oldum 17 haziranda ama nasıl bir adet olmaktır o yaa çok aşırı kanamam oldu bebek bezi kullandım o sırada da 1-2kilo gitti zaten kilo verememiş ve adet olmamış arkadaşlar bunu da dikkate alın karnımda adet olunca biraz daha indi

ya arkadaşlar ben çok kötüyüm
doğum yapalı 3 ay oldu 54 le hamile kaldım 69 la doğuma gittim sezeryan oldum geldiğimde 5 kilo vermiştim sonra 60 düştüm ama lohusalıktan sonra 5-6 kilo aldım bıraksan daha da artacak görenler daha doğum yapmadın mı diyorlar, yemeden duramıyorum bebişim emdiği için çok acıkıyorum iştahım acayip arttı ne yapcam bilmiyorum:97:

canım hamurişi, ekmek, pirinç pilavı ve makarna kes, bol sıvı tüket mümkünse spor yap.. her şey bizim elimizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…