2011 Nisan Anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?

üzülme canım herkes az kg alacak diye bişey yok, senin de bünyen öyleymiş demek ki.. bakarsın aldığın gibi hızla verirsin rahatlarsın.. Zaten bebekle uğraşırken, emzirirken falan gider onlar, hiç canını sıkma, her sene hamile kalmıyoruz ya

ilk ben mi yazıyorum doğum sonrası kilomu? doğuma 67 ile girdim 63 tü eve geldiğimde 1 haftamız doldu sayılır 62 yiz ama doğumda almadığım kiloları lohusalıkta alcam annemin yoğun bakımı altındayım sütlencem diye :)))) ayrınca göbüşümde bebişimin kardeşi kalmış gibi geziyoruz az kilo aldın birden verirsin diyenler yanılmış

Daha dur canım 1 hafta olmuş sadece.. tabi anneciğinin yoğun bakımına diyecek sözüm yok e anne işte, evladı her zaman iyi beslerler

bende ilk doğumumda annem önüme tatlılar getiriyordu..şekerli kompostolar falan..sakın tatlı matlı getirme yemem..bol sulu gıdalar alcam dedim..kompostolar şkeersiz olsun dedim..bide sürekli artık tv dede programlarda dr lar en çok süt yapan su dediği için annem konusunda hiç zorlanmadım hemen dinledi sağolsunbol bol rezene humana ısırgan çayları getrdi..şekersiz komposto lar yaptı..et sulu çorbalar yaptı.inat etmedi tatlı veya başka şey ye diye...ama millet çok burnunu soktu..bende yiyorum deyip geçiştirdim

çok teşekkürler cnm benim biraz moral oldu yazdıkların umarım öle olurda alğım gibi hızla veririm kg artık bu durum bnde depresyon etkisi yarattı

70 yada 71dim sanırım en son doğum sonrası 64tüm ama 2 gün sonra 62 olmuştum yarın sabah aç karnıma bi tartılayım bakayım gitmiş mi biraz daha:)

toplamda 10 kilo aldm 5 kilosu doğmla gtti ilk 2 gun sutum gelmedi şimdi emyrz yawas yawas ..bu sabah 1 kilo daha wermiştim karnım çok yok öle doğm yapmş gbi durmyrm ama totom braz war

toplamda 10 kilo aldm 5 kilosu doğmla gtti ilk 2 gun sutum gelmedi şimdi emyrz yawas yawas ..bu sabah 1 kilo daha wermiştim karnım çok yok öle doğm yapmş gbi durmyrm ama totom braz war

vay beee doğurdun da geldin buralara yazıyorsun..süper bitirdin cnm 10 kiloyla..ben hızla ilerliyorum dahada çok var aslında...35+4 üm bende sen gibi bugün doğursam 12 ile bitecek ama nirdeeeee

16 kilo aldım. 79 ile doğuma girdim. bebişim 3540 doğdu doğumda sadece 4kilo verdim. bu gün 5. gün 77 kilo çıktım ama kanamam tam olarak başlamadı. herkes buna bağlıyor. demek doğumda 10 kilo verdim cümlesi benim bünyeeme göre diiil

çok teşekkürler cnm benim biraz moral oldu yazdıkların umarım öle olurda alğım gibi hızla veririm kg artık bu durum bnde depresyon etkisi yarattı

Canım benim arkadaşlarımdan biri 29 kg. aldı, bebeği 6 aylık olmadan hepsi uçtu gitti eski haline geldi anlamadım ben doğuma giderken bile elinde ekmek vardı o denli de yemeyi severdi kilolar umrunda bile olmadı yani, geçici bi dönem bu üzülmeye hiç gerek yok

Maaşallah canım pek bişey almamıştın zaten yarısı da gitmiş bile ama nisan annelerinin hepsi fit olacak doğumdan bi süre sonra görün bakın

Daha dur canım 1 hafta olmuş sadece.. tabi anneciğinin yoğun bakımına diyecek sözüm yok e anne işte, evladı her zaman iyi beslerler
sorma canım sıkıntı yapmıyorum kiloları ya
bravo valla azmine ben kendimde tatlıyı sevdiğim iiçin işe yaramayacağını bildiğim halde saldırıyorum herşeye kompostolar humana rezene çaylarda cabası...
70 yada 71dim sanırım en son doğum sonrası 64tüm ama 2 gün sonra 62 olmuştum yarın sabah aç karnıma bi tartılayım bakayım gitmiş mi biraz daha:)
maaşaallah sana
ay ne güzel canım ya darısı başıma beni gören göbek duruyor yerinde diyor

şişliklerin gitmesi rahmin toparlanması etkili canım tabi daha erken veririz inşallah

71 kiloyla başladım.86-87 ile doğuma girdim oğlum 3,5 kilo doğdu eve geldiğimde 81 kiloydum. bugün 13. günümüz 77 kiloyum. yavaş yavaş gidiyor ama emzirmenin çok etkisi var...sabırla gidecek inşallah kilolar...

2 hafta için 10 kilo çok güzel bakalım ben kaçla bitirip ne kadar vereceğim.:44:

70 ile hamile kaldım 87 ile bitirdim.hastanden geldiğimde 82 idim.5 kilo gitmiş.zaten bebişim 3150 doğdu1 hafta oldu doğum yapalı şu anda 80 im.hatta 79.5 diyebilirim.emzirdikçe gidiyor sanırım aman maşallah diyeyimnazar değdirmeyim kendime.çok fazla abartmamaya çalışıyorum yemeyi ama kısmıyorumda herşey bebişim için yeter ki o büyüsün..bol sıvı tüketiyorum.meyvesuyu süt çorba ve su.arada ikramlık pastalarımızdan da yediğim olyo ama emziirirkken buram buram terliyorum.lohusa teri...inşallah gider bu kilolar..yalnız benim vücudum da çok bzuldu..karnım falan pörsümüş gibi ve kara kara..kararmış gibi..doğum çizgim de geçmedi..ne zaman geçer bunlar yada geçer mi??

geçer geçer o kara lekeler hiç korkma hemen eski haline dönmez,bir yara izini düşün o nasıl yavaş yavaş geçiyor hücre yenilendikçe bu lekelerde öyle..daha 1 hafta olmuş.çocuk çıkınca mucizevi biçimde lekelerin kaybolmasını beklemeen fazla lohusalık bitene kadar beklersin...10 kilon kalmış emzir emzir vero terde çok fena bişey yaaa...günde 2-3 kere duş alıyordum ilk 2ay..bide daha tam yaz gelmedi yazın ortasında doğuranlar napıyorki.

doğum yapalı 24 gün oldu. doğumda verdiğim 4 kiloyu saymazsak 24 günde 1 kilo vermişim geriye kaldı 10 kiloo annem çok su içtiğim için kiloyu vermediğimi söylüyor benim bildiğim tersi olur. ama kiloları veremeyince eskiler bi şey biliyor demekten kendimi alamıyorum. ama su içmeye devaaaaaaam

Son düzenleme:
konu sahibi olarak hemen bende yazayım dedim
yaklaşık 14 kilo aldım 13 küsür falan ama 14 diyelim gitsin:86:
dün doğum oldu bugün eve geldim 5 kilo gitmiş ilerleyen günlerde ne olacak bakalım.

58 kilo ile hamile kaldım.74 le sezeryana alındım.eve geldiğimde 72 kiloydum.bebek 2640grdı.tansiyonum yüksek olduğu için vücudum şişti.şu an 12 gün oldu,66 kiloya düşmüşüm.yani aldığım kiloların yarısı gitti.ayağımın şişi indi.bakalım daha verebilecek mmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…