- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
65 kg ile hamile kaldım şuanda 37 haftalık hamileyim ve 89 kg oldum çok çokkkkkkk aldım yaartık yürümektede zorluk çekiyorum şişliklerde var hayırlısıya kızımı kucağıma bi alsam dayanamıyorum artık arkadaşlar
ilk ben mi yazıyorum doğum sonrası kilomu? doğuma 67 ile girdim 63 tü eve geldiğimde 1 haftamız doldu sayılır 62 yiz ama doğumda almadığım kiloları lohusalıkta alcam annemin yoğun bakımı altındayım sütlencem diye :)))) ayrınca göbüşümde bebişimin kardeşi kalmış gibi geziyoruz az kilo aldın birden verirsin diyenler yanılmış
ilk ben mi yazıyorum doğum sonrası kilomu? doğuma 67 ile girdim 63 tü eve geldiğimde 1 haftamız doldu sayılır 62 yiz ama doğumda almadığım kiloları lohusalıkta alcam annemin yoğun bakımı altındayım sütlencem diye :)))) ayrınca göbüşümde bebişimin kardeşi kalmış gibi geziyoruz az kilo aldın birden verirsin diyenler yanılmış
üzülme canım herkes az kg alacak diye bişey yok, senin de bünyen öyleymiş demek ki.. bakarsın aldığın gibi hızla verirsin rahatlarsın.. Zaten bebekle uğraşırken, emzirirken falan gider onlar, hiç canını sıkma, her sene hamile kalmıyoruz ya
toplamda 10 kilo aldm 5 kilosu doğmla gtti ilk 2 gun sutum gelmedi şimdi emyrz yawas yawas..bu sabah 1 kilo daha wermiştim karnım çok yok öle doğm yapmş gbi durmyrm ama totom braz war
çok teşekkürler cnm benim biraz moral oldu yazdıkların umarım öle olurda alğım gibi hızla veririm kg artık bu durum bnde depresyon etkisi yarattı
toplamda 10 kilo aldm 5 kilosu doğmla gtti ilk 2 gun sutum gelmedi şimdi emyrz yawas yawas..bu sabah 1 kilo daha wermiştim karnım çok yok öle doğm yapmş gbi durmyrm ama totom braz war
sorma canım sıkıntı yapmıyorum kiloları yaDaha dur canım 1 hafta olmuş sadece.. tabi anneciğinin yoğun bakımına diyecek sözüm yoke anne işte, evladı her zaman iyi beslerler
bravo valla azmine ben kendimde tatlıyı sevdiğim iiçin işe yaramayacağını bildiğim halde saldırıyorum herşeye kompostolar humana rezene çaylarda cabası...bende ilk doğumumda annem önüme tatlılar getiriyordu..şekerli kompostolar falan..sakın tatlı matlı getirme yemem..bol sulu gıdalar alcam dedim..kompostolar şkeersiz olsun dedim..bide sürekli artık tv dede programlarda dr lar en çok süt yapan su dediği için annem konusunda hiç zorlanmadım hemen dinledi sağolsunbol bol rezene humana ısırgan çayları getrdi..şekersiz komposto lar yaptı..et sulu çorbalar yaptı.inat etmedi tatlı veya başka şey ye diye...ama millet çok burnunu soktu..bende yiyorum deyip geçiştirdim
maaşaallah sana70 yada 71dim sanırım en son doğum sonrası 64tüm ama 2 gün sonra 62 olmuştum yarın sabah aç karnıma bi tartılayım bakayım gitmiş mi biraz daha:)
ay ne güzel canım ya darısı başıma beni gören göbek duruyor yerinde diyortoplamda 10 kilo aldm 5 kilosu doğmla gtti ilk 2 gun sutum gelmedi şimdi emyrz yawas yawas..bu sabah 1 kilo daha wermiştim karnım çok yok öle doğm yapmş gbi durmyrm ama totom braz war
16 kilo aldım. 79 ile doğuma girdim. bebişim 3540 doğdu doğumda sadece 4kilo verdim. bu gün 5. gün 77 kilo çıktımama kanamam tam olarak başlamadı. herkes buna bağlıyor. demek doğumda 10 kilo verdim cümlesi benim bünyeeme göre diiil
71 kiloyla başladım.86-87 ile doğuma girdim oğlum 3,5 kilo doğdu eve geldiğimde 81 kiloydum. bugün 13. günümüz 77 kiloyum. yavaş yavaş gidiyor ama emzirmenin çok etkisi var...sabırla gidecek inşallah kilolar...
70 ile hamile kaldım 87 ile bitirdim.hastanden geldiğimde 82 idim.5 kilo gitmiş.zaten bebişim 3150 doğdu1 hafta oldu doğum yapalı şu anda 80 im.hatta 79.5 diyebilirim.emzirdikçe gidiyor sanırım aman maşallah diyeyim nazar değdirmeyim kendime.çok fazla abartmamaya çalışıyorum yemeyi ama kısmıyorumda herşey bebişim için yeter ki o büyüsün..bol sıvı tüketiyorum.meyvesuyu süt çorba ve su.arada ikramlık pastalarımızdan da yediğim olyo ama emziirirkken buram buram terliyorum.lohusa teri...inşallah gider bu kilolar..yalnız benim vücudum da çok bzuldu..karnım falan pörsümüş gibi ve kara kara..kararmış gibi..doğum çizgim de geçmedi..ne zaman geçer bunlar yada geçer mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?