2011 Nisan Anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?

ben 75 ile hamile kaldim, 102 ile doguma gittim (sezeryan) Hastanede 5 gun kaldim ve ciktigimda 94 kiloya indim, simdi yani 4 ay sonra 80 kg'a indim, hedef 5 kg daha inmek Yavaş yavaş iniyorum hem de hiç uğraşmadan

48 kilo ile hamile kaldım ve 65 kiloyla sezaryen doğum yaptım . şu an 55 kiloyum ve 50 kiloya düşmek istiyorum.. tüm kilolar karın basende ne yapacam bilemiyorum... aynaya bakmak hatta gardrobun kapağını açmak istemiyorum.. Çünkü hiç bir kıyafetim olmuyor:))) Zayıflamak için ne yapıyorsunuz:?????

Aynen öyle60la hamile kaldım 82yle doğuma girdim çıktığımda 74tüm 4 ay olacak ve ve ben ancak 67ye düşebildim ama aynı şekilde hala 6 aylık bir hamile göbeğim var(

yine bennn, kilolar dusuyor masallah... hamileyken 27 kilo almistim, bebis simdi 5,5 aylik ve ben 25 kg verdim... 2 kg kaldi sadece :) onu da birkac gun icinde veririm umarim

53 ile hamile kalmıştım, 1 kilo verdim bulantı aylarında sonra 18 kilo aldım. 70 le doğum yaptım şimdi 54 kiloyum çok şükür
ama bu göbek gitmiyor kilo ile alakası yok

o kadar kilo vermişken gururla anlatayımm. -
60 kiloyla hamile kaldım 77,5 kiloyla doğuma gittim doğumdan çıkınca 71,5 kiloydum doğumdan sonraki günlerde sütüm olsun diye yedirip içrdiler beni 73 kiloya çıtım sonra dedim bu böyle olmaz esnek diyetler ve yürüyüşle şu an 61 kiloyum bebikim neredeyse 6 aylık umarım daha da düşerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…