- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #20.061
slm kızlar... nasılsınız..varmı bişeyler...alınanalar..ciciler..değişiklikler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm güzel anneler nasılsınız.bizde yeni beşil aldık kraftın hem mama sandalyesi hem beşik olarak kullanılıyor inş biraz daha toparlanıyım resmini çeker eklerim.birde babaannemiz cok fazla eşyalar almış onlarıda eklerim.inş giydirmekte nasip olur
burdan aldım canım ama kampanyadaydı gecen hafta 299 tl aldık
Kraft Dondy BeÅik & Mama Sandalyesi - 811 | | Netvitrinim.com
resimde cok küçük gözüküyor ama birazdaha büyük.
babaannemiz üvey aalında ama saolsun cok iyir
selam kizlar. güle güle kullanin besik sandalyenizi:))
canım iyigeceler yarın erkendeen dr gidecez gidiyim uyumaya calışıyım.minnişine ve kendine coooooooooook iyi bak.
bende 3. ye hamileyim.23 yaşında anne oldum .kızım 14,oğlum 10 yaşında.benim çocuklar da çok istedeiler kardeşlerinin olmasını .3 yıl yalvardılar resmen .rabbim de nasip etti şimdi bi prensesimiz daha geliyo...
ohooo maşallah size valla ne güzel boyunuzca çocuklarınız olmuş,valla böyle büyük çocuugu olanlara kahraman gözüyle bakıyorum..sabır işi sabır :) benimki henüz 2yaşına girecek..ayy yalnız değilmişim çok sevindim,benim kızım da 12 yaşında.arada çok yaş farkı olacak diye biraz üzülüyorum aslında,biri üniversitedeyken biri ilkokula başlayacak.
ben öyle yaptım canım.22 yaşında anne oldum.çocuklarımın arasında 2 yaş,2 ay var.ikisi birlikte büyüdü.biraz zor oldu ama,kızım ana okuluna başlayınca tek çocuk gibi oldu.sonra oğlum başlayınca ben özgür kaldım.şimdi kocaman oldular.ben 33 yaşındayım.çocuklar kardeş isteyince(2 yıldır yalvarıyor kızım)ben de hadi bidaha dedim.çocuklar büyüdü, evde bana nasıl yardım ediyorlar bilseniz.çocuk nasıl olur,sperm nedir, fetus nedir...hepsini biliyorlar kızım fen dersinde görüyor hepsini zaten.internete girip hafta hafta takip ediyorlar kardeşlerinin gelişimlerini.ben çok genç anne oldum,sonuncusu da olgunluk önemime denk geldi.nasip,kısmet.inşallah sağsalim kucağımıza alırız.
SLM KIZLAR dün doktora gittim benden bir sürü yine kan ve idrar tahlilleri istedi.bebişimi gördüm epey büyümüş oraganlarında allaha şükür bir problem görülmedi.540 gr olmuş kuzucum.doktor tansiyona dikkat etmemi, tuzlu ve yağlı yemememi söyledi.birde kilo alma dedi.kan değerim düşüktü kan hapını günde 2 taneye çıkardı..çok gezme yorulma kendini fazla yorma dedi tansiyonum için..yarın yi,ne kan ve idrar tahlili vercem bakalım....sizlerde inş iyisinizdir topiğe eskisi kadar giremiyorum zamanım fazla olmuyor...
gunaydın kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl bız ıyıyız cok sukur.bıraz usutmusum bogazım yanıyo ama