• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar bu arada tetenoz aşısını yaptıran varmı aranızda varsa yan etkileri oldumu yada yan etkileri hakkında bilgisi olan varmı ben bu hafta yaptırıcamda onun için sordum.

günaydın canım ben perşembe günü yaptırdım doktor kolunu kalp seviyende tut ve buz kompresi uygula dedi evet gellince 3 kere falan yani o akşam 3 kez buz uyguladım hiç ağrımadı hiç ağırlıkta yapmadı kolaylıkkla atlattık sen de bu yöntemi uygula çok az şikayetin olur.

kızlar bu arada tetenoz aşısını yaptıran varmı aranızda varsa yan etkileri oldumu yada yan etkileri hakkında bilgisi olan varmı ben bu hafta yaptırıcamda onun için sordum.

ben 2 doz u da yaptırdım cnm ilki çok şişti hemen hemen 2 hafta sürdü ağrısı ama hiç bana buz koy falan demediler sanırım o yüzden oldu cuma günü 2. dozu yaptırdım sadece bir gün üzerine yatamadım şimdi ise çok iyi

tam bir buçuk saattir geçmişi okuyorum
skorpion doğum günün kutlu olsun çocuklarınla nice mutlu yıllara
benim cinsiyet kesinleşti 2. OĞLUM geliyor cuma detaylı ultrasona girdik yavrumu gördüm ağladım pipisini de gördüm sağlıcakla gel oğlum benim
detaylı ultrason farklıymış 15 dakika sürdü cd falan vermediler 35 lira ücreti vardı baş ayak organları ölçüp bir kağıt veriyorlar sonuç kağıdı bende heveslendimdi cd verecekler fotoğraf verecekler diye doktor gerek görmemiş şükür sağlıklı olsunda varsın cd si olmayıversin

günaydın kızlarrrr.... cumartesi günü doktora gittim kızımı gördüm yine... 348 gr olmuş benim tombul tosbağam :)))) DETAYLI ULTRASON VE GEBELİK ŞEKERİ ÖLÇÜMÜNÜ YAPTIRMAM İÇİN RANDEVÜ ALACAKMIŞIM :))) HADİ BAKALIM DEDİM VE İLK ODASININ EŞYASINIDA ALDIM... ODASINA HALI ALDIM.. ÇOK ŞIK BEŞİKLER VAR ODA TAKIMLARI FİYATLAR ACAYİP UÇUK... BİR ODA TAKIMINA 4000 TL İSTİYOLAR... ALLAHTAN EŞİMİN İŞLERİ MOBİLYACILIKTA KENDİSİ AYNISI YAPACAK :)))) ALLAH KOLAYLIK VERSİN ALACAKLARA VALLAHİ...

Kızlar günaydın..Okula gitmeden sizlere bir bakayım dedim....Hala cinsiyet değişim şokunu atlatamadım birde kaynanam sağolsun yine feci sinirlerimi bozdu:47: Eşimin abisinin 2 kızı var. Kaynanam bizdeydi 16.haftada, Oğlan olacağını duyunca komşularına varana kadar arayıp haber vermişti. Şimdi eşim kızımız oluyor doktor yanılmış deyince ne dese beğenirsiniz : Kimseye söyleme, abinede demeseydin. Boşver haber verme kimseye demiş :47: çok sinirim bozuldu ya:43: Utanmasa eski zamanlarda hani kız doğan bebekleri tövbe yarabbim gömüyorlarmış ya öyle yapacak bizimkide :47: Kendininde kızı var ve çok düşkün tabiki kızına ama nedense bizimkini kabullenemedi. Eşimde ana kuzusu etkileniyor hemen o ne dese. bende en son sinirlendim eh istersen gelin erkek evlat veremedi diye beni boşada annenin gönlü olsun dedim :1: Akrep burcu olduğumdan mıdır nedir takdımmı takarım ...Kafamda kurup duruyorum 2 gündür. Evet herkese haber vermiştik ilk bebek heyecanıyla oğlumuz oluyor diye,şimdi hayır kızmış demek zor geliyor insana ilk başta ama sonuçta Rabbim böyle takdir etmiş. Ay ay ben bu kaynana ile napcam yaaaa...Birde sözde bebeğime ben işe döndüğümde o bakacaktı, şimdi istermisiniz bakmıyorum ben kızına desin :9: Hakkınızı helal edin valla anlatmasam birilerine çatlayacaktım:31:

mormaske canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Ayrıntılı ultrosonla 2.düzey detaylı ultrason farklıymış,fiyatı 200 den aşağı hiçbirşey yok onun.Fiyatından dahi anlayabiliyoruz:)..düzey ultrasonda böbreklerini damarlarını herşeyini görüyorlarmış,doktorların istekleride farklı anacığım.

Kızlar günaydın..Okula gitmeden sizlere bir bakayım dedim....Hala cinsiyet değişim şokunu atlatamadım birde kaynanam sağolsun yine feci sinirlerimi bozdu:47: Eşimin abisinin 2 kızı var. Kaynanam bizdeydi 16.haftada, Oğlan olacağını duyunca komşularına varana kadar arayıp haber vermişti. Şimdi eşim kızımız oluyor doktor yanılmış deyince ne dese beğenirsiniz : Kimseye söyleme, abinede demeseydin. Boşver haber verme kimseye demiş :47: çok sinirim bozuldu ya:43: Utanmasa eski zamanlarda hani kız doğan bebekleri tövbe yarabbim gömüyorlarmış ya öyle yapacak bizimkide :47: Kendininde kızı var ve çok düşkün tabiki kızına ama nedense bizimkini kabullenemedi. Eşimde ana kuzusu etkileniyor hemen o ne dese. bende en son sinirlendim eh istersen gelin erkek evlat veremedi diye beni boşada annenin gönlü olsun dedim :1: Akrep burcu olduğumdan mıdır nedir takdımmı takarım ...Kafamda kurup duruyorum 2 gündür. Evet herkese haber vermiştik ilk bebek heyecanıyla oğlumuz oluyor diye,şimdi hayır kızmış demek zor geliyor insana ilk başta ama sonuçta Rabbim böyle takdir etmiş. Ay ay ben bu kaynana ile napcam yaaaa...Birde sözde bebeğime ben işe döndüğümde o bakacaktı, şimdi istermisiniz bakmıyorum ben kızına desin :9: Hakkınızı helal edin valla anlatmasam birilerine çatlayacaktım:31:

ay canım nedr bu kaynanalardan cektklermiz yaaaaaaa :52: ay hiç takma biraz tuhaf olmş evet kmseye sölemyn demesi..sonçta szn bi sucunuz yok dr yanılmış canım ...boşver hiç takma tıka kulaklarını eşinle paylaş içindek,lerini :71:

kızlar kullanan yok mu bu yağlarııııııııııı :(((
Ben badem yağı kullanıyorum canım ama suyla filan karıştırmıyorum.
Pamuğa döküp doğrudan sürüyorum.

Aman ya hepsi aynı.
Benimki de erkek diye dört gözle bekliyor ama bakalım ne çıkacak.
10 gün sonra öğrenicez inşallah.

tatlım takma kafana,çocuk senin çocuğun kimsenin birşey söyleme hakkı yok..
kız da olsa erkek de olsa o sizin evladınız...kaynana da bakma sen,onlar eski kafalı olduklarından pek anlamazlar..
gerçekten böyle şeyleri düşünüp kafana takıp üzme kendini,bebeğin sağlıklı olsun inan hepsi boş..:50:
insan ne yazıkki sağlığı kaybedince anlıyor...merak etme ,herkes alışacak,sende kocan da ailende..
şimdiki düşünceleri hatırlamayacaksın bile belki..helal olsun canım ne demekitabi paylaşacağız ne için burdayız:34:

Back
X