- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.281
bnmkide artık düzenli hareket etmeye başladı
babası hissediyor ve çok duygulanıyor:)
bayans ablamın halısnın markasını sormuşsun saray marka cnm o.
ayy aynı ben yani uyanma konusunda ama bende çok zor bi 10-12 hafta geçirdim 6 haftalıkken başladı tiksinti bulantı benim kusmam yoktu ama mahvoldum evden bile nefret etmiştim( hele mutfak aman Allahım kabusumdu hala da etkileri kalıntıları var benimde düzenimi çok bozdu bu problemler Allahtan yukarıda kayınvalidem var aynı apartmandayız da canım eşim en azından akşam yemeğini rahat yiyebiliyo eksik olmuyo çok şükür :)
sağol canım dayanamadım artık ağlamaya başlayınca eşim ne yaptı etti doktorun telini bulup aradı yarın erkenden bekliyor gideceem ve yatsın hiçbirşey yapmasın demiş sadece cevaplara bi bakayım dedim tekrar yatmaya gidiyorum herkese iyi akşamlar
O henüz yasalaşmadı bildiğim kadarıyla.
aminnn :)) çok zor yaa gerçekten benim düşündüğüm ilerde 2. çocuğu düşündüğümde bu durumda olursam napıcam Allah nasip ederde 2. çocuğumuzda olursa nasıl olacak o tiksintiler bulantılar yarı baygın yatışlar çocuk napacak etiyopyalılara döner heralde 1 haftada:)))) birtek ben deilmişim iyiki.. biz makarna pilav bazen dısardan geciştirdik 17 hafta mecburen bnm annem uzakta çünkü kayınvalidemde bizim sitede ama zaten calışıyor kadın 1 aydır falan adam gibi yemek yiyoruz neyseki:))) darısı kahvaltının basına artık:)
ne demek istediğini tam olarak anlayamadım cnm atlet külot baya bi karıştırıp anlatmışsınarkadaşlar iç çamaşır yetiştiremiyorum. large larda fayda etmiyor. eşimin atletlerine sardım. alt kısma düşük bel alıp halletmeye çalışıyorum ama olmuyor galiba yanları sıkıyor çözüm bulamadım. günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum ekonomim don ekonomisine döndüsizin çözümünüz nedir kızlar.
aminnn :)) çok zor yaa gerçekten benim düşündüğüm ilerde 2. çocuğu düşündüğümde bu durumda olursam napıcam Allah nasip ederde 2. çocuğumuzda olursa nasıl olacak o tiksintiler bulantılar yarı baygın yatışlar çocuk napacak etiyopyalılara döner heralde 1 haftada
slm kizlar.iyiaksamlar nasilsiniz.
saol cnm iyiyiz siz nasılsınız:))
Hepinize iyi aksammlar kizlarrrr!!!
idare ediyorum canm.tesekkur ederim.
dune kadar vardi canm.simdi yok.burdaki kizlar saolsun.onlarin sayesinde atlaticam ins.burda kimsem olmayinca en azindan sizlerle bazi sikintilarimi paylasiyorum.yardimci oluyounuz saolun gercekten.koca tarafi sorunlari.hayırdır canım bir problem yok diil mi
dune kadar vardi canm.simdi yok.burdaki kizlar saolsun.onlarin sayesinde atlaticam ins.burda kimsem olmayinca en azindan sizlerle bazi sikintilarimi paylasiyorum.yardimci oluyounuz saolun gercekten.koca tarafi sorunlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?