2011 Nisan Anneleri

bnmkide artık düzenli hareket etmeye başladı
babası hissediyor ve çok duygulanıyor:)

bayans ablamın halısnın markasını sormuşsun saray marka cnm o.

ne güzel artık babişlerde hissediyor ve onalr da girdi işin içine..

halıyı sormuştum evet cnm,sarayında güzel oluyor ya..yeni halı alınca bende saray alacağım ,hiç bozulmuyor kolay kolay..benim salonla misafir odasını kaynanam almıştı ama markasız öyle ucuz yollu idare etcek kadar diyeyim sen anla yani..3 yıl oldu sanki 10yıllık gibi görünütüsü,başta iyiydi millete güzel görünsün diye aldı,şimdi berbat..yıkana yıkana ne renk kaldı ne parlaklık..Allah kısmet edip yeni alırsam kaliteli alıcam inş..

:)))) birtek ben deilmişim iyiki.. biz makarna pilav bazen dısardan geciştirdik 17 hafta mecburen bnm annem uzakta çünkü kayınvalidemde bizim sitede ama zaten calışıyor kadın 1 aydır falan adam gibi yemek yiyoruz neyseki:))) darısı kahvaltının basına artık:)

ayy canım inşallah önemli bişi yoktur.. bizi de haberdar et canım olur mu

arkadaşlar iç çamaşır yetiştiremiyorum. large larda fayda etmiyor. eşimin atletlerine sardım. alt kısma düşük bel alıp halletmeye çalışıyorum ama olmuyor galiba yanları sıkıyor çözüm bulamadım. günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum ekonomim don ekonomisine döndü sizin çözümünüz nedir kızlar.

aminnn :)) çok zor yaa gerçekten benim düşündüğüm ilerde 2. çocuğu düşündüğümde bu durumda olursam napıcam Allah nasip ederde 2. çocuğumuzda olursa nasıl olacak o tiksintiler bulantılar yarı baygın yatışlar çocuk napacak etiyopyalılara döner heralde 1 haftada

ne demek istediğini tam olarak anlayamadım cnm atlet külot baya bi karıştırıp anlatmışsın sorun nedir tam olarak niye sürekli çamaşır değişiyosun???

hiç sorma canım bende düşünmüyor diilim wallahi:) anneme soruyorum sen nasıl yapardın diye nasıl yapacam anneannen saolsun diyor:))

dune kadar vardi canm.simdi yok.burdaki kizlar saolsun.onlarin sayesinde atlaticam ins.burda kimsem olmayinca en azindan sizlerle bazi sikintilarimi paylasiyorum.yardimci oluyounuz saolun gercekten.koca tarafi sorunlari.

anladım canım nolur dert etme böyle şeyleri bebişini de üzme bunlar için.. çünkü sadece sen züldüğünle kalırsın onların ruhu bile duymaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…