- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.321
Neden tatlım? Hasta mısın
eşimle bi konuda tartıştık... bizle alakalı değil bende bu gün bi garibim zati keyfim yok durgunum falan...ağladım biraz...bugünde sabah burnum akıyodu ya hafif kan geldi ama hani yara olur ya...neyse 20 dak önce burnumu sildiğim tuvalet kağıdındaki mercimekten daha küçük kırmızı lekeyi farkı yerden gelen leke zannedip bi anda panik oldum ve midem ağrıdı anlık kustum... korktum bi anda ya of...ama bişey yok herhangi bi yerimde...berbat durumdayım sinirlerim bozuldu bi anda
nazarmı aldın cnm naptın :44: oku kendine biraz bu ne böyle herşey üst üste gelmiş bir güne sığmış Allah beterinden saklasın sıkma canını yarın yükselir enerjin inş. yat dinlen
değmez mi cnm aa hele ki neşeli bi tipsen misafirde vardı diyosun eyvah eyvah yani günah almayalım Rabbim bilir ama malesef öyle ortamlarda çok oluyor böyle şeyler fazla konuşmamaya gülmemeye kendini göstermemeye dikkat et mesafeni koru cnm ben çok inanırım nazaraöyle olabilirmi cnm...çok neşeli bi tipimdir ben ama bugün resmen ağzımı bıcak açmadı kaynanamdaydık misafir geldi oraya falan hatta gece gündüz...değermi ki..:26:
evet yıldız meselesi de mühim tabi dediğim gibi dikkat et sen cnm o kadar kafayada takma sakın çaresi var inş. felak ve nas surelerini sık sık oku hiç bir şey olmaz güvende olursun çocuğundan kendinden fazla bahsetme öyle ortamlarda dikkat et azcık ve gerisini Allaha bırak O'na sığın..ay evet bide cnm :26: bu gün iki tane kıyafet aldım..çok güzel elbise..hamile olduğumu anlamadılar bile... bak takıldım şimdi ya bende inanırım nazara yıldızımda düşüktür puf
Gecmis olsun cnm bencede sana nazar degmis. Guzel seyler dusunmeye calis mescal bebisini, onun uracil parmaklarini, ayaklarini, Burnunu.... Sonrada mis gibi bir uyku! Yarinda yepyeni bir gune basla
maşallahSağolun kızlar desteklerimin için...daha iyiyim inş..
günaydın arkadaşlar
ben varya bugünlerde çok tahammülsüzüm kimseye tahammmülüm yok
yalnız kalmak istiyorum kimseyle uğraşmak istemiyorum sizdede böylemi
sessizlik istiyorum............
Günaydın topiğin nazlı anneleri nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?