- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.301
hem uzuluyodum,hemde icime atiyodum.paylasacak kimsede olmayinca.en son sizlere anlattim.aileme anlatamiyorum herseyi.ta oralardan bide beni merak etmesinler diye.onlarin istedigi zaten bizi kavga ettirmekmis.ben saf yeni anladim.anladım canım nolur dert etme böyle şeyleri bebişini de üzme bunlar için.. çünkü sadece sen züldüğünle kalırsın onların ruhu bile duymaz..
hem uzuluyodum,hemde icime atiyodum.paylasacak kimsede olmayinca.en son sizlere anlattim.aileme anlatamiyorum herseyi.ta oralardan bide beni merak etmesinler diye.onlarin istedigi zaten bizi kavga ettirmekmis.ben saf yeni anladim.
kulaklarimi tikadim bende.kocamada yansitmiycam artik.benmde sorunum gorumcemlerle.alaha havale ettim.anladım canım benim kayınvlıdem çok iyidir ama görümcem çok uğrastı benimle ama şim tam tersi ben dünyanın n sanslı adamıyım senin gibi karım var dedi o öyle yaptıkça. o yüzden sen kocana bak onunla ve cocugunla huzurlu ol yeter duyma bile onları
kulaklarimi tikadim bende.kocamada yansitmiycam artik.benmde sorunum gorumcemlerle.alaha havale ettim.
hiç sorma canım bende düşünmüyor diilim wallahi:) anneme soruyorum sen nasıl yapardın diye nasıl yapacam anneannen saolsun diyor:))
slm kızlar..bugün enerjim düşük..keyifsizim...:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?