- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.261
benim de bazzen dışarıdan hissediliyo.bi kaç kere karnıma kumandayı koydum onu bile zıplattı.ama daha eşime hiç denk gelmediben zaten hep uyuyoom.15 dk da bile 15 tane rüya görüyorum
eve bi gitsem hemen yatacam ben de 45 dk var cıkmama
benim oğlan bugün hiç hareekt etmedi ya
kızlar bana kalsa bende hep uyucam.. nolcak bu halim bilmem sabahşları eşime kahvaltı hazırlayamıyorum rtık cunku uyanamıyorum:) bebiş geldi pabucum dama atıldı artık küçük prens hemen büyü okula basla da bari sayende bizimde karnımız doysun diyor:))
bendede durum vahim bugün ögleden sonra 15.00 da kalktim37:
:) ben kapıdan cıkarken kalkıyorum sonra bşdaha yatmıyorum ama yani adam evden cıkarken uyanmısım ne hayrı var kalk erken yarım saat dimii.. ilk 17 hafta hep kustum ben günde 3 kere ondan böle oldu düzenim kaçtı:))
canım aynı problem bendede vardı dün birazcık iş yaptım ve tuvalete cıkamamıstım. doktoru aradım yat dinlen ortalıkta dolanma artarsa beni ara dedi ama artma falan yok sıkıldım ayaklandım 2 3 saattir.. heralde ormaldir ama canım. haftaya salı gidicem doktora zaten sorarım o zamanda..
iyi yolculuklar canım.. dikkat et bebişine ve kendine...:)))
saol canım sanada iyi akşamlar..
merhaba kızlar bende merak ediyorum izin konusunu.ücretsiz izin doğumdan hemen sonra 1 yıl diyenler de oluyo yoksa ücretli izin sonrası 1 yıl mı acaba.
yeni yasaya göre ücretsiz izin 2 yıl gözünüz aydınkeşke ücretli izin 2 yıl olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?