2011 Nisan Anneleri

kızlar bana kalsa bende hep uyucam.. nolcak bu halim bilmem sabahşları eşime kahvaltı hazırlayamıyorum rtık cunku uyanamıyorum:) bebiş geldi pabucum dama atıldı artık küçük prens hemen büyü okula basla da bari sayende bizimde karnımız doysun diyor:))

bendede durum vahim bugün ögleden sonra 15.00 da kalktim37:

slm kızlarrr sanırım herkes iyi,birkaç sayfa geçmişe baktım hep izin muhabbeti ve bebek hissetme konuşulmuş..çalışmadıgım için izin konusunu geçiyorum..hissetme konusunda benimki felaket yaa maşalalh subanallah diyeyim,hem kıpır kıpır hemde dışardanda gayet rahat görüülüyor çoğu zaman..ve 3 gündür inanılmaz kastırmaya başladı..ya poposu yada başı artık bilmiyorum bi dayıyor,dayadıgı yer mandalina konmuş gibi sipsivri oluyor :) babası bile gülüyor göbüşümün bu haline..
bende oturmaya gitmiştim bir arkadaşıam,hem arakdaşım hem akrabam..oda hamiş ve 9.ayına girdi ,ilk bebeği bu ocağın ilk haftası kısmetse doğumu da..ee tahmin edersiniz ki tüm gün muhabbet doğum ve bebek üstüne oldu iki hamiş olunca..

ayy aynı ben yani uyanma konusunda ama bende çok zor bi 10-12 hafta geçirdim 6 haftalıkken başladı tiksinti bulantı benim kusmam yoktu ama mahvoldum evden bile nefret etmiştim ( hele mutfak aman Allahım kabusumdu hala da etkileri kalıntıları var benimde düzenimi çok bozdu bu problemler Allahtan yukarıda kayınvalidem var aynı apartmandayız da canım eşim en azından akşam yemeğini rahat yiyebiliyo eksik olmuyo çok şükür :)

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar, nasılsınız?
Ben çok yorgunum 5 gibi geldim eve haydi koştur yemek yap, ye derken bu saati buluyr zaten max 10 dedin mi yatıyorum.Valla doğum iznimiz gelse de ayrılsak yaaa.Çok yorgunum çoookkkk

bnmkide artık düzenli hareket etmeye başladı
babası hissediyor ve çok duygulanıyor:)

bayans ablamın halısnın markasını sormuşsun saray marka cnm o.

sağol canım dayanamadım artık ağlamaya başlayınca eşim ne yaptı etti doktorun telini bulup aradı yarın erkenden bekliyor gideceem ve yatsın hiçbirşey yapmasın demiş sadece cevaplara bi bakayım dedim tekrar yatmaya gidiyorum herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…