- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.241
ay bende dansöz getiririm foruma
şekerim ne gerek var biz göbişlerle hallederiz
şekerim ne gerek var biz göbişlerle hallederiz
aaaaaaaaaaa nolcak kızzzz azcık oynar gider sonra biz devam ederiz
ay bi an hayal ettim bunu çok güldüm yaaa
merhaba kızlar size sorayaım dedim daha doktora gitmeme 2 hafta var devlete gidiyorum ve ayda bir randevu veriyor.son bir kaç gündür acayip karnım ve belim ağrıyor gece karın ağrısından uyuyamadım şimdide belim kopuyor sizde hiç böyle olanınız yada bununla ilgili duyumunuz varmı? internetten biraz bakayım dedim ama erken doğum gibi ifadeler var ,eşime dediğimde naz yatığımı düşünüyor biraz bu konularda vurdum duymaz tarama testlerine bile gerek duymadı beyfendi :18:
Sağol canım...Şimdi ben çıkıyorum...Kuran var oraya gideceğim...Akşam 12 de filan yola çıkarız geçe tenha oluyor yollar...
ben çıkıyorum arkadaşlar, herkese iyi akşamlar.
merhaba kızlar bende merak ediyorum izin konusunu.ücretsiz izin doğumdan hemen sonra 1 yıl diyenler de oluyo yoksa ücretli izin sonrası 1 yıl mı acaba.Arkadaşlar onca saat emek verdim geçmişi okudum alıntılar yaptım ama forumun azizliğine uğradım( Herkes iyi bu güzel...
İzinler,kilolar kaynatılmış.benim bildiğim kadarıyla meb de doğumdan sonraki 1 yıl içinde ücretsiz izne çıkılabiliyor.bir arkadaşım doğumdan sonra seminer dönemi (liseden bahsediyorum) sınav görevi almıştı temmuz ve eylülde. okullar açıldığı haftada ücretsiz izne çıkmıştı 1 sene. Ama yinede yetkili ağızlardan duymak daha iyi olur.
merhaba kızlar bende merak ediyorum izin konusunu.ücretsiz izin doğumdan hemen sonra 1 yıl diyenler de oluyo yoksa ücretli izin sonrası 1 yıl mı acaba.
hoşgeldin jojop
hoşbulduk cnm.ay kaç gündür girmiyodmm geçmişi okuyacam diye bi hoş oldum yahu.bebişin nası cnm.senle tam aynıyız her seferinde soruyorum sana ama hareketleri nasıl
kızlar bu arada ay çizelgelerini nasıl yapıyoruz
kızlar ben dün personel müdürümüze sordum tasarıd ücretli izin hakkı 6 ay
ücretsiz izin hakkı 24 ay
süt iznide 18 aya çıkıyormuş (günde 1,5 saat)
İNŞALLAH
bir kaç gündür dısarıdan hissediliyo dün arkadasım elini koydu tıp dedi bizimki ama cok nadir cok sık hareketi yok babası daha hissedemedi malesef bugün de ben kafamı kaldıramıyom nedense anlamadım hep yatasım var az yatıyom az çalısıyom ole geçti gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?