2011 Nisan Anneleri

canım aynı problem bendede vardı dün birazcık iş yaptım ve tuvalete cıkamamıstım. doktoru aradım yat dinlen ortalıkta dolanma artarsa beni ara dedi ama artma falan yok sıkıldım ayaklandım 2 3 saattir.. heralde ormaldir ama canım. haftaya salı gidicem doktora zaten sorarım o zamanda..

Sağol canım...Şimdi ben çıkıyorum...Kuran var oraya gideceğim...Akşam 12 de filan yola çıkarız geçe tenha oluyor yollar...

iyi yolculuklar canım.. dikkat et bebişine ve kendine...:)))

ben çıkıyorum arkadaşlar, herkese iyi akşamlar.

saol canım sanada iyi akşamlar..

Arkadaşlar onca saat emek verdim geçmişi okudum alıntılar yaptım ama forumun azizliğine uğradım ( Herkes iyi bu güzel...
İzinler,kilolar kaynatılmış.benim bildiğim kadarıyla meb de doğumdan sonraki 1 yıl içinde ücretsiz izne çıkılabiliyor.bir arkadaşım doğumdan sonra seminer dönemi (liseden bahsediyorum) sınav görevi almıştı temmuz ve eylülde. okullar açıldığı haftada ücretsiz izne çıkmıştı 1 sene. Ama yinede yetkili ağızlardan duymak daha iyi olur.

slm kızlar ii akşamlar. sıcak sıcak yeni göbüş ekledik bakmak isteyenler bakabilir. ayy ben hızınıza yetişemiyorum artık karar verdim geçmişi okumucam... geçmişi okuyum derken tek satır yazmadan yorulup çıkıyorum.

merhaba kızlar bende merak ediyorum izin konusunu.ücretsiz izin doğumdan hemen sonra 1 yıl diyenler de oluyo yoksa ücretli izin sonrası 1 yıl mı acaba.

hoşbulduk cnm.ay kaç gündür girmiyodmm geçmişi okuyacam diye bi hoş oldum yahu.bebişin nası cnm.senle tam aynıyız her seferinde soruyorum sana amahareketleri nasıl

bir kaç gündür dısarıdan hissediliyo dün arkadasım elini koydu tıp dedi bizimki ama cok nadir cok sık hareketi yok babası daha hissedemedi malesef bugün de ben kafamı kaldıramıyom nedense anlamadım hep yatasım var az yatıyom az çalısıyom ole geçti gün

benim de bazzen dışarıdan hissediliyo.bi kaç kere karnıma kumandayı koydum onu bile zıplattı.ama daha eşime hiç denk gelmediben zaten hep uyuyoom.15 dk da bile 15 tane rüya görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…