- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.341
günaydın kızlarr nasılsınız:))
saol canım bizde iyiyiz.. bugün bebişiminde keyfi yerinde sanırsam karın agrım bitti:))) benim cocuk tembel wallahi galiba ya cok korkuyorum bigün iş yapıyorum iki gün hasta yatıyorum.. çok gezincede öyle oluyor. biz habire yatalım oturalım keyif yapalım istiyor bu tembel oğlan:)))
bitmesine sevindim canım valla ağrı sancı bu dönemde daha zor geliyor insana. tembel değil annesi keyfine düşkün:))
sorma tam paşa bizimki.. sabah kardeşimle konusuorum kime çekti bilmem dedim kime cekicek teyzesne çekmiş işte diyor öldüm gülmekten:))
hehehe teyze hemen sahiplenmiş anlaşılan:))benim kız da çok hareketliydi, çok yaramaz olacak herhalde diye konuştuk babasıyla. küstü bize 2 gündür doğru dürüst kıpırdamıyor(bizimki de nazlı galiba annesi gibi hemen alıngan:))
ayy kıyamam annesi ben onaalınmış hemencecik:)) bizimkisi karnımda cok hareketlide annesi hep tursun onla konussun istiyor baska seyle uğrasıp kafamı mesgul edince bir şekilde hatırlatıyor kendini. ilgi istiyor:))
evet haklısın canım. nazlı kızımı küstürdük şimdide gönlünü almaya çalışıyoruz:)maşallah senin oğluş da ilgi odağı olmak istiyor:)annesi sen de hep onunla ilgilen belli ki canı sıkılıyor içerde:)
ayy çok komik bi topik buldum kızlar kk da. çok eğlenceli yarım saatir kendi kendime okuyup gülüyorum evde..http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-2.html vakit bulursanız bakın gelecekteki halimiz:)))
ayy çok komik bi topik buldum kızlar kk da. çok eğlenceli yarım saatir kendi kendime okuyup gülüyorum evde..http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-2.html vakit bulursanız bakın gelecekteki halimiz:)))
slm anneler bu gün az kaynatmışsınız...
bu arada bende hep sakinlik ve sessizlik istiyorum
selam kızlaaar bende kahvaltı yaptm azıcık temzlik yaptm geldim gecmişi okuyamadım daha ay hala uyuyamıyorum resmen yaaa kesik kesik uyuyrm 9 aylıkken npaacam blmyrm
ilahi hnk anne hallerine bakıyorum bende bikaçından sonra işyerinde okunmayacağını düşünerek indirdim ekranı zira bu kız ne gülüyo kendi kendine diyecekler.Bebişi üzmeyin,dün enerjim düşüktü 8,5 yattım akşam,baktım oğluşum oyun istiyor,oynuyor karnımın içinde inanın kızlar muhteşem bir duyguymuş.İçimden çıkarıp tekrar içime sokasım geldi
birkaç mesaj okumama rağmen gülmemi tutamıyorumdu bakalım bizim başımıza neler gelecek..
ilahi hnk anne hallerine bakıyorum bende bikaçından sonra işyerinde okunmayacağını düşünerek indirdim ekranı zira bu kız ne gülüyo kendi kendine diyecekler.Bebişi üzmeyin,dün enerjim düşüktü 8,5 yattım akşam,baktım oğluşum oyun istiyor,oynuyor karnımın içinde inanın kızlar muhteşem bir duyguymuş.İçimden çıkarıp tekrar içime sokasım geldi
ay sağol cnm iyi geldi vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?