2011 Nisan Anneleri

saol canım bizde iyiyiz.. bugün bebişiminde keyfi yerinde sanırsam karın agrım bitti:))) benim cocuk tembel wallahi galiba ya cok korkuyorum bigün iş yapıyorum iki gün hasta yatıyorum.. çok gezincede öyle oluyor. biz habire yatalım oturalım keyif yapalım istiyor bu tembel oğlan:)))

bitmesine sevindim canım valla ağrı sancı bu dönemde daha zor geliyor insana. tembel değil annesi keyfine düşkün:))

sorma tam paşa bizimki.. sabah kardeşimle konusuorum kime çekti bilmem dedim kime cekicek teyzesne çekmiş işte diyor öldüm gülmekten:))

hehehe teyze hemen sahiplenmiş anlaşılan:))benim kız da çok hareketliydi, çok yaramaz olacak herhalde diye konuştuk babasıyla. küstü bize 2 gündür doğru dürüst kıpırdamıyor(bizimki de nazlı galiba annesi gibi hemen alıngan:))

ayy kıyamam annesi ben onaalınmış hemencecik:)) bizimkisi karnımda cok hareketlide annesi hep tursun onla konussun istiyor baska seyle uğrasıp kafamı mesgul edince bir şekilde hatırlatıyor kendini. ilgi istiyor:))

ayy kıyamam annesi ben onaalınmış hemencecik:)) bizimkisi karnımda cok hareketlide annesi hep tursun onla konussun istiyor baska seyle uğrasıp kafamı mesgul edince bir şekilde hatırlatıyor kendini. ilgi istiyor:))

evet haklısın canım. nazlı kızımı küstürdük şimdide gönlünü almaya çalışıyoruz:)maşallah senin oğluş da ilgi odağı olmak istiyor:)annesi sen de hep onunla ilgilen belli ki canı sıkılıyor içerde:)

evet:))) bu aralar babasıda bende kızdırmamaya calısıyoruz onu. salı doktor randevumuz var . son iki randevumuzda döndü poposunu inat etti göstermedi kendini. bu sefer aramızı iyi tutalım inatlasmayalımda görelim bari diyoruz:))

selam kızlaaar bende kahvaltı yaptm azıcık temzlik yaptm geldim gecmişi okuyamadım daha ay hala uyuyamıyorum resmen yaaa kesik kesik uyuyrm 9 aylıkken npaacam blmyrm

ilahi hnk anne hallerine bakıyorum bende bikaçından sonra işyerinde okunmayacağını düşünerek indirdim ekranı zira bu kız ne gülüyo kendi kendine diyecekler.Bebişi üzmeyin,dün enerjim düşüktü 8,5 yattım akşam,baktım oğluşum oyun istiyor,oynuyor karnımın içinde inanın kızlar muhteşem bir duyguymuş.İçimden çıkarıp tekrar içime sokasım geldi

slm anneler bu gün az kaynatmışsınız...
bu arada bende hep sakinlik ve sessizlik istiyorum

a.s. esracım..aslına bakarsan şuanda hayatımızın son sessiz sakin günlerini yaşadığımızı düşünüyorum
Bu arada Esra geçen günde sormuştum sana ama arada kaynadı muhetemelen görmedin.Sen hisar hastanesine gidiyordun ümraniyeye..benim aklımda öyle kalmış..muayene ücreti nedir o hastanenin benm işyerim yakın sayılır oraya.muayene uygunsa arada oraya da giderim diyordum :))

selam kızlaaar bende kahvaltı yaptm azıcık temzlik yaptm geldim gecmişi okuyamadım daha ay hala uyuyamıyorum resmen yaaa kesik kesik uyuyrm 9 aylıkken npaacam blmyrm

Selam cimcime :) uyku sıkıntısı bende de var üstelik birde 7 de kalkmamda gerekiyor hiç uykumu alamıyorum hiiiç (

birkaç mesaj okumama rağmen gülmemi tutamıyorum du bakalım bizim başımıza neler gelecek..

ay sağol cnm iyi geldi vallahi

ayyy çok komik dimi kızlar:))) ben acaip eglendim yaa evdede temizliğe yardımcı var kadın dicek sıyırdı kız kendi kendine gülüp duruyor:))

ay bi sitede de hamile hatıraları vardı tam hatrlamyrm hangi sitedeydi çok gulmüştüm bulursam paylaşayayım hatta bi tanesnde hamile bayanın biri anlatyr gene , magazaya grdm bebek kıyafeti alcam dyr 2 yasında bi çocuk yanına gelmiş sonra annannesi çağrmış çocugun , oğlum gel hamile kadın var üzerine düşebilir diye çok gumuştum yaa çok alınırım valla bana biri dese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…