• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ben yaptırmadım vallahi testler... kesinlikle böyle şeyler sırf kafa karıştırıyo... uyugun bulmuyorum fazlasını....2-3-4 lü yok detaylı ugs 2 li yaptırın sonra detaylı yaptırın tamam ama allah ne versiyse ne gerek var[/Q
hepsine karşı değilim ama abartmamak gerek bu testleri cidden gereksiz yere bazı arkadaşlarım aylarca bunalıma girdi

kesinlikle katılıyorum. önceden yokmuş bu kadar test usg fln. düşünsenize kimbilir biz annemizin karnındayken bizim ikili üçlü test sonuçlarımız nası çıkardı ama hepimiz maşallah sağlıklı bi şekilde doğmuşuz. bu benim ilk hamileliğimdi bi de hamile kaldığım sırada mide ilaçları kullanıyodum haberim olmadan sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım hemen tabi ama ondan sonra testler usgler amniosentezler vs vs aklım karman çorman oldu. tam anlamıyla bi huzurlu yaşayamadım diyebilirim hamileliğimi. pztesi amniosentez hızlı sonucum belli olucak. inş ondan hayırlı haberleri alıyım bundan sonra allah kısmet eder de yine hamile kalırsam ne testler ne usgler hiç birini yaptırmayı düşünmüyorum.sadece cinsiyetini öğrencem o kadar.
Ayrıntılı dışında hiçbirini yaptırmadım.
Ayda bir kontrole gidiyorum o kadar.
Durmadan tahlil de yapmıyorlar.
Bir defa kan, idrar hepsi yapıldı tamam.
Ama kafam çok rahat.
Hayırlısını dileyip, dua ediyorum.

eşim kıskanıyo bu arada o da bi site açıcakmış erkekler kulübü die. ne konuşcaksınız ki siz dedim. olsun dio biz de göbüşlerimizi çekip koyarız bizde kilo almıyomuzmu nasıl olsa dio:76:
Ay o muhabbet bizde de var.
Ya ben de site açıcam diyor ya da karılar kulübünü çökertecekmiş :9:
ahah bizim onlarınkinden farkı yokki cnm şahsen benim bi tüylendi göbeğim...3 aydan sonra:9::84:

Al benden de o kadar...

Bir süre sonra şikayet etmeye başlayacaksınız kızlar.
Görümcemin son ayı.
Hareketlerinden uyuyamıyor, gayet rahatsız bir durumda :))

KIZLAR DENEDİM Bİ FARKLILIK HİSSETTİM AMA EMİN DEĞİLİM HALİYLE

• Bebeğinizin kalbi daha da güçlenir. Sessiz bir yer bulun, düz bir şekilde sırt üstü yatın. Nabzınıza bakarak kalp atışınızı belirleyin. Elinizi göbeğinizin üzerine koyun. İki kalp atışını ayırt edebilirsiniz.

ii akşamlar şekerler benim kocişte ne var su forumda gryon durekli dyr :66: ay hareketleir hissetmekten bahsetmştnz gercekten muthiş bi olay ama kendlğnden daha çok hssetmek istyrm uzannca elmi koynca daha çok hissedyrm ay yarn çizelgemde 20 hafta yazacak mutlu oldm birden :65:

ii akşamlar şekerler benim kocişte ne var su forumda gryon durekli dyr :66: Ay hareketleir hissetmekten bahsetmştnz gercekten muthiş bi olay ama kendlğnden daha çok hssetmek istyrm uzannca elmi koynca daha çok hissedyrm ay yarn çizelgemde 20 hafta yazacak mutlu oldm birden :65:

:46: :49: Ne güzel bişi değilmi...acaba ikinci bebişlerdede böyle olucakmıyız heycanımız falan..onunda illaki farklı bi yanı olacak inş

Back
X