2011 Nisan Anneleri

Canım boyunu merak etmişsin yazdım ama görmedin heralde fl yazan yer var ya ultrason kağıdında onu yediyle çarp boyu çıkıyor ortaya.

Ben de şimdi inceledim civili.Gerçekten çok şirin ve uygun şeyler var.Sen memnun kaldıysan ben de birkaç parça birşey almak istiyorum.

istirahat vemedi ama evde uzaninca bacaklarini yukari kaldir dedi.ben zaten calisiyorum.simdilik devam zaten 2 hafta oldu ise baslayali.3 aydir raporluydum hamileligin basindaki problemlerden dolayi.benimde akinti vardi koyu beyazimsi sarimtirak.bakti mikroskopla fitil verdi banada dezenfekte icin.bakalim dahada rahatsiz ederse bu basi beni.o zaman rapor alirim.simdilik idare ediyorum..
inş. allaha emanetler canım. sana istirahat et filan demedi mi doktorun bir de bende akıntı var onun için jel kullanmaya başladım onu da kullanmama gerektiğini söyledi erken doğum riski oluyormuş o yüzden

kızlar benim gibi cleocin vajinal krem kullanan var mı dün gece koydum bide peçete koymuştum bütün krem sanki peçetedeydi tekrar dışarı mı çıktı acaba koyamadım mı ben bu jeli ya

bakcam canım civile ama şu bebefixde çok ugun yaaaa yorum yapan çıkana kadar sorcam valla

Benim hiç bilgim yok canım bebefix hakkında.Yorum yapamayacağım.

evet tatlım atandım bulungum ilin 80km uzaklğnda bi ilçesine yakn yerlerde acmadlar kontenjan sevnsem mi uzulsem mi bilemedim düşüncelym bu aralar

Hayırlı olsun canım.Sevin kız ne üzülmesi.Herkes evinin dibindeki okulda çalışamıyor ki.Ben de her gün 55 km gidip geliyorum.İnsan mecbur alışıyor.Allah yardım eder sen merak etme.

canım butun gun ayaktasın naısl yorucu olmuyor mu

Ben de şimdi inceledim civili.Gerçekten çok şirin ve uygun şeyler var.Sen memnun kaldıysan ben de birkaç parça birşey almak istiyorum.

Gayet güzeller aynıları geldi kalitesiz değil ucuz demek kalitesi zdemek değil sonuçta çabukda geldi eşimde beğendi kötü çıksaydı korkuyordum eşimden ben ısrar etmiştim oradan alalım diye:)) için rahat etsin bence güzel malı hemde çeşit çok geldi bana,göğüs pedi bile aldım kampanyalı vardı bebedorun 40 lısını aldım cam biberon aldım

aynı şeyleri yaşıyoruz hayırlısı bakalım hayırlısı ile doğsunlar inş.

hayırlısı olsun canım aynı şeyleri yaşıyoruz inş. hayırlısı ile doğsunlar da...

canım butun gun ayaktasın naısl yorucu olmuyor mu

Olmaz mı canım yaa Eve geldiğimde bitik vaziyette oluyorum.Bir de benim branşım matematik.Hiiç boş vaktim olmuyor.Sürekli her tenefüs dahil çocuklara soru falan çözüyorum.Ama mecbur, ekmek parası

Benim de hoşuma gitti gerçekten.Ne şirinler yaa :)

maşaallah oğluna evet biraz tosuncuk seninki benimki en son 360 gr dı cumartesi günü boyunu kendin hesaplayabilirisin ultrason kağıdında fl yzaıyorya onu yediyle çarp çıkan sonuç kuzunun boyu oluyor.
sağol cnm hesapladım..bilgim vardı tahmini boy hesaplamasını ama uyluk kemiği işte o tahmini 24.5 cm boyu maşallah iyi geldi bana
sağol cnm... Vallahi 4 den fazla olsun istemem açıkcası sağlıklı olsunda yeter...
Maşallah cnm inş. Böyle tamamına erdirir rabbim herşey çok güzel iyi haberler almışsın hayırlısı olsun inşallah ama kiloya dikkat
sağol cnm Evet dikkat edicem karar verdim :26:
esrayagmur maşş.kuzuna
Sağol cnm bizim gibi olcak yavrum iri kıyım bişey eheheh
canımm gözün aydın maasallah tosuncugaa:)) darısı tüm bebişlerini görmek için gün sayan annelerin başına:)
amin cnm..bambaşka bişey ya..saatlerce orda kalabilirim
sağol cnm..ben yavrumu gördüm... Yaramaz biraz napalım Ne anası akıllı ne babası yavru napsın
esrayağmurcum,maşallah bebeğine.benimki ne alemde acaba çok merak ediyorum.
Sağol cnm....
esrayağmur maşallah paşana...kız bunlar bizi daha anne karnında oynatıyorlar doğdumu nasıl olacaklar hiç düşünmek istemiyorum...
Sağol canımscım...
Sağol cnm...
Sağol cnm....
Sağolun kızlar

bakcam canım civile ama şu bebefixde çok ugun yaaaa yorum yapan çıkana kadar sorcam valla
o siteyi biliyorum adını bilmiyordum... O site güvenilir alışveriş için iyi cnm.. Bakmıştı eşim...
canım boyunu merak etmişsin yazdım ama görmedin heralde fl yazan yer var ya ultrason kağıdında onu yediyle çarp boyu çıkıyor ortaya.
24.5 cm çarptım biçtim bu çıktı yavruşum...
esra yağmur maaşallah mustafa yusufuna Demekki senn kilolar ona gtmiş uzulme tatlımm

Sağol cnm ama almamam lazım bu ay hiç...dikkat edicem:93:

kızlar bişeyler yazdım ama alıntı yapınca çok kafam karıştı

kızlaar selam,biraz geç oldu ama geçmişi okumadan edemiyorum,kötü huyum iştee

öncelikle,kontrolden gelen arkadaşlar esra,als17,cimcime hepinize ve bebişlerinize maşalaah
esra,oğluşu iyi büyütmüşsün sende benim gibi,ama tombiş oğlanlar bizi zorlamaz inş..
sağlıklı olsun kızlaar bebişlerimiz inanın 2500-4500 gr.olmuş hiç önemli değil..

dreamer,civilim ve babyfix sitelerini bende takip ediyorum özellikle civilim çok uygun giysilerde..
henüz hiç alışveriş yapmadım oralardan ama bu kadar bakmaya dayanamam illaki alırım birşeyler...
bebek odası mobilyaları da çok uygun babyfixde,ama onları görmeden alamayız ki..

doğumdan konuşmuşsunu birde,bence henüz erken birşeylere karar vermek için..düşünmek tamam ama
doktorun veya başkasının doğum şeklinie şuan karar vermesi ve sizi etkilemesine izin vermeyin bence..
ben herşey normal gittiği sürece normal doğum istiyorum ama daha çok var,
oyuzden boşuna bu strese girmeye gerek yok

kaçırdığım birşey olduysa yine affola,burdayım biraz daha zaten

sağol canım iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…