- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #22.761
Herkese merhaba.
Geçmişi oku oku bitiremedim.
Kontrole gidip güzel haberlerle gelen herkesi tebrik ediyorum. Gözünüz aydın.
Maşallah bebişlerinize.
Ben de cinsiyeti öğrenmek şerefine bugün biraz alış veriş yaptım.
Ay insan ne alacağını bilemiyor.
Her bebek farklıdır sonuçta.
Aslında hemen izin alman müdürün işine bile gelebilir.
Şu anda görevlendirme öğretmen varsa onu hiç göndermez, aynen devam ederler.
Bir iki ay için öğretmen değişikliği yapılmamış olur.
Bir konuş bakalım.
Nasıl hala sigara içebiliyorlar şaşıyorum
Yazık bebeğe yaa.
Allah sağlıklı ömür versin.
Sünizit gerçekten insana çok rahatsızlık veriyor.
Aman başını sıcak tut.
Tabii meyveli olmayacak.
Sade içemeyenler evde içine limon sıkıp içebilirler.
Diğer ihtimal de doktor normal doğuma girmiyordur, sadece sezaryen olursa giriyordur.
O nedenle bunu söylemeyip sezaryene yöneltmiş olabilir.
Şimdiye kadar almadım ama büyük bir site.
Güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Geçmişi oku oku bitiremedim.
Kontrole gidip güzel haberlerle gelen herkesi tebrik ediyorum. Gözünüz aydın.
Maşallah bebişlerinize.
Ben de cinsiyeti öğrenmek şerefine bugün biraz alış veriş yaptım.
Ay insan ne alacağını bilemiyor.
Teşekkür ederim canım.sarissacım hayırlı olsun prensesin cnım allah iyi günlerde büyümek nasip esin inşallah:))
Zayıf filan değil denizciğim dert etme böyle şeyleri.Canımmm gözün aydınnn
Yaaa benim bebiş 309 gr geldi çok mu zayıfça yavrum acaba yaaaa.....Bak şimdi içime dert oldu.Ben bu kiloları kendime mi alıyorum üfffffffffffffffffffffffff![]()
Her bebek farklıdır sonuçta.
Canım gözün aydın, çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.yok canm normaldr telaş yapmazaten son 3 ay aslnda kilo alyr bebekler
..ya denizm ben sana bişey soracagm ben de öğretmenm ama yeni bikaç gun önce atandm bulndgm ilin ilçesine ama 80km uzaklkta..ilk atamam bu benim...ben 32.hafta iznine kadar çaşlmaya başlamadan rapor almayı düşünyrm çınku çok uzak gelyr su an için skntı olablr diye zaten 28 ocakta okullar kapanyrmş okul açldktan sonra 2.haftada da 32.hafta izni var...işlemleri halledp okula gdp mudure gdp rapor alacagmı konşmak istyrm yarın..sence mudur bi sorun çıkarr mı nasıl olur 1 ayiçin 80km uzaklığa gtmeye deger mi 1bucuk sat falan suruyr öğretmen arkadaşlarm bana fikir verin
![]()
Aslında hemen izin alman müdürün işine bile gelebilir.
Şu anda görevlendirme öğretmen varsa onu hiç göndermez, aynen devam ederler.
Bir iki ay için öğretmen değişikliği yapılmamış olur.
Bir konuş bakalım.
Off biz her şeyi yiyip içerken doğru mu acaba diye on kez düşünüyoruz.slm kızlar nasılsınız benim moralim cok bozuk..kuzenimm hamileydi 2o gün sonra doğum vardi dr bebeğin kalbi yavasladığı için erken doğuma almıs bebek sadece 1kilo 500 grm buna cok üzgünüm ama bir yandanda kuzenime cok kızgınım normalde günde bir paket siğara içiyordu uzak olduğumuz için bende bıraktığını sanıyordum en azın dan hamileyken ama aynen devam etmiş bu yüzden cok kızgınımbebek suan kuvezde r
rabbim korur insallah bebeğimiz yasar kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Nasıl hala sigara içebiliyorlar şaşıyorum
Yazık bebeğe yaa.
Allah sağlıklı ömür versin.
Geçmiş olsun canım.kızlar herkese slmlar..birkaç sayfa bi geçmişe bakayım dedim..maşallah doktora gidip detaylı yaptıranlar olmuş bebeişler iyiymiş..Allah sonuna kadar böyle sağlıklı devam ettirisin hepimize inş..
benimde birkaç gündür sinüzitim çok fena aylardır geçmiyor yarın kulak burun boğaz dr. randevu aldım ona görüneceğim..dün gece o kadar kötü oldumki kafam çatlayacaktı basınçtan..ateşte cabası..oğlumun formlarından vardı hani şu tuzlu su gibi olan onlardan 2 tane kullandım ancak açıldı burnum..ama akşamdan beri de hafif kanama yapıyor..diyorum ya basınçtan çatlıcam sanki sanırım damarlara vurdu kanama yapıyor..
Sünizit gerçekten insana çok rahatsızlık veriyor.
Aman başını sıcak tut.
Ben yararlı diye biliyorum.kızlar aranızda soda ıcen varmı ben kahve ıle soda ıcmekten cok hoslanırdım sımdı kahveyı bıraktım gunde 1 tane belkı ıcıyorum ama soda aynen devam zaradlı mı dıye merak edıyroum
Tabii meyveli olmayacak.
Sade içemeyenler evde içine limon sıkıp içebilirler.
Ben bunun sadece para için olduğunu düşünüyorum.dün doktor randevum da dedim, eğer fiziksel olarak vücudum, çocuğun pozisyonu vs. uygun olursa ben normal doğum düşünüyorum..
Doktor sezeryanı öneririm dedi, benim eşim de doğum yaptı, sezeryanla oldu, neden zorluk çekesinki dedi.
aklımdaki normal doğum fikrini sildi dün..neyse hayırlısı olsun da![]()
Diğer ihtimal de doktor normal doğuma girmiyordur, sadece sezaryen olursa giriyordur.
O nedenle bunu söylemeyip sezaryene yöneltmiş olabilir.
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah...Kızlar herkese merhaba nasılsınız?
bizimde dün kontrolümüz vardı cinsiyetimiz kesinleşti kız dedi kızımız olacak inşallah
benim dün 21. hafta başıydı ve bebğimin kilosu 450 gr boyu 25 cm di
bana yine istirahat verdi doktorum bebğimin başı aşağıya doğru rahim çıkışına doğruymuş o yüzden fazla hareket etme ayakta durma uzan yat filan dedi aslında rahim boyumuydu neydi ölçtü 33 mm çıktı 25 in üzerinde olması lazım dedi iyi dedi ama yinede dikkat et dedi. bu arada 4 ayda 2 kilo almıştım en son bu ay 3.5 kilo almışım ama normal dedi başta alamadığım için herhalde
Canım ben almayı düşünüyorum.Kızlar bu BEBEFİX.COM adresinden alışveriş yapanınız oldu mu??? Güvenilir mi ? Fiyatları uygun geldi bana birkaç birşey almak istiyorum size danışayım dedim ama cevap verin lütfeeeeennn![]()
Şimdiye kadar almadım ama büyük bir site.
Güvenilir olduğunu düşünüyorum.