- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.021
ya kızlar sizin doktorunuz her muayenede idrar tahlili istiyo mu??benimki daha hiç istemedi.te en başta bi kan tahlili vermiştim.bazı doktorlar istiyomuş iltahap var mı diye bakmak için
ya kızlar sizin doktorunuz her muayenede idrar tahlili istiyo mu??benimki daha hiç istemedi.te en başta bi kan tahlili vermiştim.bazı doktorlar istiyomuş iltahap var mı diye bakmak için
kızlarrr taze göbüş ekledim gerçi pek taze değil geçen haftanın ama idare edelim artık
Merhaba anneler
Ben gecen hafta 2. Idrar kulturunu verdik sonuclarda temiz Cikti. Enfeksiyon olup olmadigindan min olmak istedi doktorum. Bu arada bende bisey sormak istiyorum size. Bu haftalarda Rabin gobek deliginin ustundeymis. Ben bebisimi hep gobegimn alt tarafinda hissediyorum hep. Siz nerd hissediyosunuz?
ben de öyle canım.genelde göbek deliğimin altında.bazen kasıklarıma kadar bile indiği oluyo pıtpıtların.nadiren de göbek deliği hizamda.ama genel de deliğin alt tarafında hissediyorum.rahmin tepe noktası göbek deliğinin üstünde.yani bebeğin daha aşağıda olması normal bence.
merhaba kızlar nasılsınız
ayy eşim geldi arabayı kurduk ama yani resmen çözmek için terciman lazımm ömrümüzden ömür gitti:)
mrb fotosunu ekle bır ara canım merak ettım bızde cmt bakıcaz
canim hayirli olsun.merhaba kızlar nasılsınız
ayy eşim geldi arabayı kurduk ama yani resmen çözmek için terciman lazımm ömrümüzden ömür gitti:)
tmm cnm çeker koyarım ama bizimkisini cok tavsiye etmem acıkcası amcamızın hediyesi oldu bu kendim alıyor olsam almazdım acıkcası kendi kızlarındaa kullanmıslar cok memnun kalmıslar aynısından almıslar bizede daha kullanmadım gerçi rahatlıklarını zamanla görücem ama gereksiz pahalı geldi bana
araba koltugumuz cok güzel ama
canim hayirli olsun.
olsun canım memnun kaldıklarına gore ıyı bışey almışlardır.gule gule kullanın
saol canım cok teşekkür ederim:)) Allah hayırlsıyla kullanmayı nasıp etsin insallah:))
amın.araba derdınden kurtulmuş oldun koltukta aldınız bı kısmı aradan çıktı kıyafetlerede başla gordukçe al bı anda zorlanıcaz sımdı rahat rahat ınceleyebılıyoruz bugun 2 magzaya gırdım ıncelıyorum ıncelıyorum yakıştıramıyorum en guzelı olsun ıstıyorum kızım suslu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?