- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.001
bencede bişi olmaz ki ben zaten kullanmazsam cıldırırım heralde artık nisana kadar. benim ev taaa hadımköyde el mahkum kullanıcam. ama işte sürekli tem de kullandığım için tedirgin oluyr eşimde..
ben daha kızıma hiç bişey almadım:44:ben mi geciktim yoksa daha erken mi.herkes bişeler alıyooosadece örüyoruz anneanne teyze.benim gibi olan yok mu yahuu
Bir anda olmuyor şekerim... Her yere bakmak istiyorsun... her modele her seçeneğe... her yeri geziyorsun en iyisi ve en uygunu için... Sonra bide ileride ağırlaşacaksın bunu da unutma... Şimdiden yavaş yavaş elden çıkarmaya bak bence (kıyafet,mobilya,vs.)... Sonra dinlenmek isticeksin kıpırdıyacak halin bile olmayacak.. hele ki bir de çalışıyorsan iyice yorulacaksın...
Off midem çok kötü yanıyor kızlar.
Sanki bir avuç acı biber yutmuşum gibi.
Hep böyle mi olacak yaa
ya kızlar ben 22+5 gunluk hamıleyım dun ve bugun pek bı sey hıssetmedım sızce dogalmıdır dr mu arasam yoksa sızde boyle olan varmı
# iklimya34
# babybaby86
# hnk
# Zeze80
# mesa
# tuba335
:79: :79: :79: :79: :79:
ya kızlar ben 22+5 gunluk hamıleyım dun ve bugun pek bı sey hıssetmedım sızce dogalmıdır dr mu arasam yoksa sızde boyle olan varmı
selam canlarrr :))) canım bende dün aynı senın gibi oldum butun gun 1 kere hissettim okadarda hareketliydi halbuki akşam oldu netten baktım süt için enerji yapıcı şeyler yiyin solunuza yatın diyordu denedik oldu şimdide durmuyor yine maşşalahhh :)))ya kızlar ben 22+5 gunluk hamıleyım dun ve bugun pek bı sey hıssetmedım sızce dogalmıdır dr mu arasam yoksa sızde boyle olan varmı
olmaz mı cnm hiç üzülme bende varımdaha kızıma bir çöp bile almadım evet bir çöpü bile yok ya bana biraz erken geliyo açıkcası ben biraz fazla garantici olduğum için bir de bu ay ki kontrolüme de gideyim de sonra bakarım çaresine dedim yani cinsiyet kesinleşsin falan % 90 kız dedi hele bi % 100 desin birazcık daha büyüsün alışveriş kolay iş benim gözümde yada ben çok rahatım bilemiyorum
ıyı akşmlarr
dr sorduktn sonra yazarmısın canm kan uyuşmazlıgı ıgnesını merk edyrm bende
ıyı akşmlr
evet esrayagmurcum gerçekten cok hassas..
bu arada kızlar ben bebişimin şekerlerine basladım ufaktan ufaktan:)
canım şekerleri sen mi yapcaksın ben de karasız kaldım severim aslında o tarz işleri ama yaptırmayı düşünüyorum.sen fikir ver bakalım nasıl yapcaksın
slm annişler nasılsınız??? Biz mesaiye başladık koşturduk soğukta hastaneden rapor alcaz diye birde nöbetten muafiyet için. ay şu 1.5 ay geçsede izne başlasak artık.zira kuduruk kızım bütün gün tepindi durdu dirlik vermiyor artık bana...
Bu arada kızıma sayısı ÖZÜM ismini çok beğenmiş.Dün gece yetenek sizsinizde vardı bir kızçe onun adı.Sizce nasıl kızlar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?