2011 Nisan Anneleri

ya ewet düne kadar eşim alalım dedikçe bene erken diyordum aslında ama ufak ufak almamız lazım gerçekten çünkü benim yardım edecek annem yada kayınvalidem yok yanımda mecbur kendim yapıcam birde benim yan oda dolu bos oda diger odada yanımdaki odadaki dolapları bosaltıp söktürtü diger odaya kurdurtmam lazım ve bunlarıda maalesef yalnız yapmak zorundayım. çünkü dolu olan oda hem odanın yanında oldugu için hemde konum itibariyle cocuk odasına daha uygun mecbur değiştircezz..agırlasmadan aradan cıkarmak en güzeli o yüzden.. bu arada bende daha bebeğe bir hastane cıkış seti bir body seti 2 de tulum aldım.. digerleri hep hediye bende öyle cok şey almadım aslında yani..

Off midem çok kötü yanıyor kızlar.
Sanki bir avuç acı biber yutmuşum gibi.
Hep böyle mi olacak yaa

tatlım geçen hafta benimde aynı idi içi kaynıyordu sanki hastaneye gittik hamilelikte artan reflu için bir şurup verdi anında rahatlattı biraz yağlı yemiştim biraz da bişeylere canım sıkıldı stres yapmıstm hemen midem e vurdu 1 2 gün içtim şurubu bir daha kullanmadım

ya kızlar ben 22+5 gunluk hamıleyım dun ve bugun pek bı sey hıssetmedım sızce dogalmıdır dr mu arasam yoksa sızde boyle olan varmı

hiç mi hissetmedin yoksa az mı cnm??bişeyler yiyip sırt üstü yat ayaklarını da uzat ama dizini çekme rahim gergin olunca daha rahat hissediliyo.biraz dinle bakalım.ama hiç hissetmiyosan doktorunu ara.ben de 1 2 gün az hissetmiştim korkmuştum ama sonra gene hareketlendi.

ya kızlar ben 22+5 gunluk hamıleyım dun ve bugun pek bı sey hıssetmedım sızce dogalmıdır dr mu arasam yoksa sızde boyle olan varmı
selam canlarrr :))) canım bende dün aynı senın gibi oldum butun gun 1 kere hissettim okadarda hareketliydi halbuki akşam oldu netten baktım süt için enerji yapıcı şeyler yiyin solunuza yatın diyordu denedik oldu şimdide durmuyor yine maşşalahhh :)))

Son düzenleme:

ay evet cnm yaaa benimkinin de 1 çöpü bile yok.hani acaba duygusuzmuyum diyorum yahu.ilgisi yok aslında.allah korusun daha erken diyorum.kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.sadece annanemiz örüyo örgü yelek ve ceketleri var.onlarda bende değil zaten.ben de ocak ayında başlamayı düşünüyorum.ben de rahatım galiba çıkınca alınır diyorum.

canım şekerleri sen mi yapcaksın ben de karasız kaldım severim aslında o tarz işleri ama yaptırmayı düşünüyorum.sen fikir ver bakalım nasıl yapcaksın

evet canım ben yapıcam çünkü evde artık daralmıs bir haldeyim diilse vakit gecmeyecek onlarla uğrasıyım bari diyorum:))) şu an yaptıklarımı eşimin ve babamın işyerindekilere yapıyorum hazır çikolata alıp dagıtacaktık ama sen değişik bişiler yap istersen sanada eglence olur dedi eşim. kesenin içine badem şekeri ve bi tanede cikolata koyucaz keselerin uzerini süslyorum ben şimdi tüy ve ahşap motif aldım birde plastik emzik. btince resmini oyarım.. normalde üstü biblolu çikolata alalım demiştik eşimle ama inan bana maliyet olrak böle daha ucuza mal odu su an bana

slm annişler nasılsınız??? Biz mesaiye başladık koşturduk soğukta hastaneden rapor alcaz diye birde nöbetten muafiyet için. ay şu 1.5 ay geçsede izne başlasak artık.zira kuduruk kızım bütün gün tepindi durdu dirlik vermiyor artık bana...
Bu arada kızıma sayısı ÖZÜM ismini çok beğenmiş.Dün gece yetenek sizsinizde vardı bir kızçe onun adı.Sizce nasıl kızlar :44:

evet cnm o kızı biz de gördük hatta güzel isimmiş diye konuştuk hoş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…