• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Arkadaslar Ben drumun ozeline gidiyorum. 18. Haftada beni ayrintili icin Eyup Ekiciye gonderdi ankarada meshurmus herkes ona gidiyomus. Ancak o da bebegimin etli halini gostermedi. Benimde peek icime sinmedi sanki. 4 boyutlu ultrason etli halini gosteren oluyodu dimi? Bugun bir hastaneyi aradim 4 boyutlu var mi die. Ayrintili ultrason oluyo o dediler benim bildigim ayrintili icin en iyi 2 boyutlu. Kafam karisti :( bide ankaradaki arkadaslar eyup ekiciye giden var mi aranizda ve ne dusunuyosunuz?

Ölçümler zaten o röntgen gibi görünenle yapılıyor. O yüzden için rahat olsun. Diğeri biraz daha görsel olarak anneye göstermek içinmiş.

canim benimde siyah -beyaz ultrasonla yapildi ayrintili denilen.herzamanki doktorum yapti ve herzamanki ultrasonla.en iyi sonucu verende o bildigim kadariyla.
Arkadaslar Ben drumun ozeline gidiyorum. 18. Haftada beni ayrintili icin Eyup Ekiciye gonderdi ankarada meshurmus herkes ona gidiyomus. Ancak o da bebegimin etli halini gostermedi. Benimde peek icime sinmedi sanki. 4 boyutlu ultrason etli halini gosteren oluyodu dimi? Bugun bir hastaneyi aradim 4 boyutlu var mi die. Ayrintili ultrason oluyo o dediler benim bildigim ayrintili icin en iyi 2 boyutlu. Kafam karisti :( bide ankaradaki arkadaslar eyup ekiciye giden var mi aranizda ve ne dusunuyosunuz?

günaydın kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur karnım kocaman oluyo gun gectıkce harıka bı duyguhayatım boyunca hiç böyle göbeğim çıktığına sevineceğim mutlu olacağım aklıma gelmezdi:1:

kızlar dün gece çok soğuktu bir türlü ısınamadım elektrikli battaniye ile uyudum sabah kalkınca acaba bebeğe zararı olurmu diye aklıma geldi tüm gece 2 de çalıştırp uyumuşuz

kızlar dün gece çok soğuktu bir türlü ısınamadım elektrikli battaniye ile uyudum sabah kalkınca acaba bebeğe zararı olurmu diye aklıma geldi tüm gece 2 de çalıştırp uyumuşuz

ayy canım yahu bı daha sen yatmadan ıyıce ısıt taınca kapat.ben cok korkarım o battanıyelerden

kızlar bu ayrıntılı ultrasonu sanırım radyoloji uzmanı yapıyormuş daha sonra sonuçları her zaman gittiğim doktoruma götürmem gerekir mi incelemesi açısından yoksa radyoloji uzmanı ne var ne yok bana söyler mi ve bu ayrıntılı olayını yaptırmak çok gerekli mi sizce?

canım ben hemen kendi doktoruma da gösterdim. bence ona da göstermekte fayda var. o da bu bilgileri takip etmiş olur.

ya ewet düne kadar eşim alalım dedikçe bene erken diyordum aslında ama ufak ufak almamız lazım gerçekten çünkü benim yardım edecek annem yada kayınvalidem yok yanımda mecbur kendim yapıcam birde benim yan oda dolu bos oda diger odada yanımdaki odadaki dolapları bosaltıp söktürtü diger odaya kurdurtmam lazım ve bunlarıda maalesef yalnız yapmak zorundayım. çünkü dolu olan oda hem odanın yanında oldugu için hemde konum itibariyle cocuk odasına daha uygun mecbur değiştircezz..agırlasmadan aradan cıkarmak en güzeli o yüzden.. bu arada bende daha bebeğe bir hastane cıkış seti bir body seti 2 de tulum aldım.. digerleri hep hediye bende öyle cok şey almadım aslında yani..

Benimde öyleydi... Çocuk odası ufak ve köşe dış cepheye bakıyor diye soyunma odası yaptım (gardolabı kurdurdum vs) oturma odasında 2 çekyat var onun birini çıkarttım soyunma odasına koydurdum. oturma odası ara oda olduğundan dolayı ve herkes kışın orda oturduğundan dolayı orasını çocuk odası yaptım. biz zatens alonda oturuyoz... onları çıkartırken bile babamı yakaladım zar zor, eşimle çıkardılar hemen. geçen c.tesi mobilyası geldi. yarın kadın gelcek ben işteykene komple evi silip süpürecek.odayı da elden geçirecek tabiki... ondan sonra daha aldığımız eşyalar var onları yıkayacağım,örülen yelekler hırkalar var onları yıkayacağım. allahtan uykusetini yorganını yastığını havalar güzelkene yıkadımda kurudular. bir sürü iş var daha. her yer her yerde poşet içinde darma dağın. anca toparlancak ütülendikçe kalkacak. eksikler ortaya çıkacak... Bakalım bakalım. Bende sonuç olarak daha 24+3 deyim. ama anca yaparım çünkü çalışıyorum. son aya zaten bırakmam kendime zaman ayırırım...

Benimde öyleydi... Çocuk odası ufak ve köşe dış cepheye bakıyor diye soyunma odası yaptım (gardolabı kurdurdum vs) oturma odasında 2 çekyat var onun birini çıkarttım soyunma odasına koydurdum. oturma odası ara oda olduğundan dolayı ve herkes kışın orda oturduğundan dolayı orasını çocuk odası yaptım. biz zatens alonda oturuyoz... onları çıkartırken bile babamı yakaladım zar zor, eşimle çıkardılar hemen. geçen c.tesi mobilyası geldi. yarın kadın gelcek ben işteykene komple evi silip süpürecek.odayı da elden geçirecek tabiki... ondan sonra daha aldığımız eşyalar var onları yıkayacağım,örülen yelekler hırkalar var onları yıkayacağım. allahtan uykusetini yorganını yastığını havalar güzelkene yıkadımda kurudular. bir sürü iş var daha. her yer her yerde poşet içinde darma dağın. anca toparlancak ütülendikçe kalkacak. eksikler ortaya çıkacak... Bakalım bakalım. Bende sonuç olarak daha 24+3 deyim. ama anca yaparım çünkü çalışıyorum. son aya zaten bırakmam kendime zaman ayırırım...
bende son aya bırakmak istemiyorum ama bişe yaptığımda yok sankii:)bende çalışıyrm ve bel fıtığım var hareket sorunum olur diye işim bitsin istiyrm ama icraat yok

kızlar bişe soracam ben 18 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda muayene oldum.şimdi 22 haftam bitmke üzere doktorum ayrıntılı istedi ama ben gitmek istemiyrm.tekrar girmeme gerek varmı ya???allaha emanet olsun.eskiden ultrason bile yokmuş.şimdi bide ayrıntılı moda olmuş.sağlıcakla olsun inşallah.doktora gittiğimde stres oluyrm

günaydın güzel anneler geçmişi okuyup geldim:68:dersime çalıştım:1:

kızıma isim için bir anket açmıştım çoğu arkadaş katıldı sağolsun. katılmayan arkadaşlardan rica etsem prensesimize ve kararsız anne babasına yardımcı olurlarmı??

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ma-isim-konusunda-yardimci-olurmusunuz-4.html

bu arada dün göbeğimi de ekledim. herkes belli olmaya başladı diyor çok seviniyorum:21:

kızlar bişe soracam ben 18 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda muayene oldum.şimdi 22 haftam bitmke üzere doktorum ayrıntılı istedi ama ben gitmek istemiyrm.tekrar girmeme gerek varmı ya???allaha emanet olsun.eskiden ultrason bile yokmuş.şimdi bide ayrıntılı moda olmuş.sağlıcakla olsun inşallah.doktora gittiğimde stres oluyrm

canım bilemedimki. doktorun biliyor mu 18. haftada olduğunu? tekrar bir danışsan doktoruna. ve illa isterse bence yaptır çünkü aklın kalmasın için rahat eder. evet haklısın eskiden yokmuş ama var olunca da insan yaptırmadan duramıyor:44:

canım bence doktor istiyorsa yaptır, İçin rahat etsin..Doktora gidene kadar bende stres oluyorum ama miniği görünce de dünyalar benim oluyor :49:
Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın..

günaydın güzel anneler geçmişi okuyup geldim:68:dersime çalıştım:1:

kızıma isim için bir anket açmıştım çoğu arkadaş katıldı sağolsun. katılmayan arkadaşlardan rica etsem prensesimize ve kararsız anne babasına yardımcı olurlarmı??

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ma-isim-konusunda-yardimci-olurmusunuz-4.html

bu arada dün göbeğimi de ekledim. herkes belli olmaya başladı diyor çok seviniyorum:21:

canım senin kilo sanki yavaş ilerliyordu bizler aldık başımızı gittik son durum itibari ile kaç kilo aldın

ayy canım yahu bı daha sen yatmadan ıyıce ısıt taınca kapat.ben cok korkarım o battanıyelerden

Back
X