• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım senin kilo sanki yavaş ilerliyordu bizler aldık başımızı gittik son durum itibari ile kaç kilo aldın

evet canım kilo yavaş ilerliyor. 1 kilo aldım:78:son durumum bu. ama herkes böyle yavaş kilo alanların son aylarda birden 14-15 kilo alabileceğini söylüyor bilmiyorumki akıbetm nasıl olacak

canım bilemedimki. doktorun biliyor mu 18. haftada olduğunu? tekrar bir danışsan doktoruna. ve illa isterse bence yaptır çünkü aklın kalmasın için rahat eder. evet haklısın eskiden yokmuş ama var olunca da insan yaptırmadan duramıyor:44:

doktoruma söylemeyi unuttum.evet haklısın canım yapmayıncada insan duramıyor yeter ki duyalım :)

Benimde öyleydi... Çocuk odası ufak ve köşe dış cepheye bakıyor diye soyunma odası yaptım (gardolabı kurdurdum vs) oturma odasında 2 çekyat var onun birini çıkarttım soyunma odasına koydurdum. oturma odası ara oda olduğundan dolayı ve herkes kışın orda oturduğundan dolayı orasını çocuk odası yaptım. biz zatens alonda oturuyoz... onları çıkartırken bile babamı yakaladım zar zor, eşimle çıkardılar hemen. geçen c.tesi mobilyası geldi. yarın kadın gelcek ben işteykene komple evi silip süpürecek.odayı da elden geçirecek tabiki... ondan sonra daha aldığımız eşyalar var onları yıkayacağım,örülen yelekler hırkalar var onları yıkayacağım. allahtan uykusetini yorganını yastığını havalar güzelkene yıkadımda kurudular. bir sürü iş var daha. her yer her yerde poşet içinde darma dağın. anca toparlancak ütülendikçe kalkacak. eksikler ortaya çıkacak... Bakalım bakalım. Bende sonuç olarak daha 24+3 deyim. ama anca yaparım çünkü çalışıyorum. son aya zaten bırakmam kendime zaman ayırırım...

ben daha yıkama ütülme işlerine giremedim cunku kıyafet almadım adam gibi teyzesiyle anneanesi almıs bişiler ama yıkar getirir oda heralde yani öle umut ediyorum:)) bu arada canım bişey sorucam çamaşırlarını yıkarken özel bir deterjan aldın mı birde çamaşır makinasına attın mı. ben bilemedim kimi diyor özel deterjanla birtek elde yıkanır kimi diyor makinada normal yıka birşey olmaz..

bende son aya bırakmak istemiyorum ama bişe yaptığımda yok sankii:)bende çalışıyrm ve bel fıtığım var hareket sorunum olur diye işim bitsin istiyrm ama icraat yok

ufak ufak yaparsan rahat edersin diye düşünüyorum canım hergün yarım saat ayırırsan hem yorulmamısta olursun.. geçmiş olsun bu arada dikkat et beline normal insanların bile agrıor senin daha da dikkatlı olman lazım.

kızlar bişe soracam ben 18 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda muayene oldum.şimdi 22 haftam bitmke üzere doktorum ayrıntılı istedi ama ben gitmek istemiyrm.tekrar girmeme gerek varmı ya???allaha emanet olsun.eskiden ultrason bile yokmuş.şimdi bide ayrıntılı moda olmuş.sağlıcakla olsun inşallah.doktora gittiğimde stres oluyrm

istersen gir caım için rahat olur...

günaydın güzel anneler geçmişi okuyup geldim:68:dersime çalıştım:1:

kızıma isim için bir anket açmıştım çoğu arkadaş katıldı sağolsun. katılmayan arkadaşlardan rica etsem prensesimize ve kararsız anne babasına yardımcı olurlarmı??

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ma-isim-konusunda-yardimci-olurmusunuz-4.html

bu arada dün göbeğimi de ekledim. herkes belli olmaya başladı diyor çok seviniyorum:21:

ben ilk basta kullanmıstım canım beril çok güzel demiştimki cogunlukta beril demiş sanırım:))

doktoruma söylemeyi unuttum.evet haklısın canım yapmayıncada insan duramıyor yeter ki duyalım :)

belki arayıp söylersen gerek yok der. ya da bu haftada mutlaka yaptır yine de der. arayıp danış canım ben olsam öyle yapardım. zaten 118 li numaralr gibi oldu doktorlarımız nerdeyse eve en yakın eczane nerde diye sorcaz yakında:60:

canım bence doktor istiyorsa yaptır, İçin rahat etsin..Doktora gidene kadar bende stres oluyorum ama miniği görünce de dünyalar benim oluyor :49:
Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın..

ben bebişime bile gidince pek bakamıyrm telaşım devam ediyor diye :18:ben bebişim olsun diye çok doktora gitmiştim.3 yıl sonra prensesim kendiliğinden geldi.çok tedavi gördüm ama olmadı o zaman.doktor fobisi başlamış bu yüzden bende.ultrasona girdiğimde ekrana fazla bakmıyrm sadece doktor sağlıklı deyince biraz bakıyorum o kadar.allahım zamanında sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin :emir_bebek::nazar:

ben daha yıkama ütülme işlerine giremedim cunku kıyafet almadım adam gibi teyzesiyle anneanesi almıs bişiler ama yıkar getirir oda heralde yani öle umut ediyorum:)) bu arada canım bişey sorucam çamaşırlarını yıkarken özel bir deterjan aldın mı birde çamaşır makinasına attın mı. ben bilemedim kimi diyor özel deterjanla birtek elde yıkanır kimi diyor makinada normal yıka birşey olmaz..

ufak ufak yaparsan rahat edersin diye düşünüyorum canım hergün yarım saat ayırırsan hem yorulmamısta olursun.. geçmiş olsun bu arada dikkat et beline normal insanların bile agrıor senin daha da dikkatlı olman lazım.

istersen gir caım için rahat olur...

ben ilk basta kullanmıstım canım beril çok güzel demiştimki cogunlukta beril demiş sanırım:))

evet biliyorum tatlım teşekkür ederiz tekrar. bu arada bebişin kıyafetlerini yıkama meselesi benide düşündürüyor. elde yıkasak da nereye kadar?yarın öbür gün bebiş olduğunda daha zor olur elde yıkamak bi taraftan onunla ilgilenmek zaten ev işi vs. sanırım düşük sıcaklıkta ya da makinenin elde yıkama ayarında yıkasak bieşey olmaz. özel deterjanları var ya da sabun tozu ile yıkanıyormuş. yumuşatıcı falan kullanılıyomuki ayyy tam acemi anneyim ben ya:19:bebişime bakabilirim inşallah daha bunları bilmiyorum:59:

evet biliyorum tatlım teşekkür ederiz tekrar. bu arada bebişin kıyafetlerini yıkama meselesi benide düşündürüyor. elde yıkasak da nereye kadar?yarın öbür gün bebiş olduğunda daha zor olur elde yıkamak bi taraftan onunla ilgilenmek zaten ev işi vs. sanırım düşük sıcaklıkta ya da makinenin elde yıkama ayarında yıkasak bieşey olmaz. özel deterjanları var ya da sabun tozu ile yıkanıyormuş. yumuşatıcı falan kullanılıyomuki ayyy tam acemi anneyim ben ya:19:bebişime bakabilirim inşallah daha bunları bilmiyorum:59:

yumuşatıcı kesinlikle kullanma dediler bana sadece sabun tozu duydum bu özel deterjan a büyük marketlere gidince bakıyorum ama göremedim

:39:

imremdim doğrusu ben yedi kilo aldım

valla canım aslında özel birşeyde yapmıyorum ama:26:üzülüyordum kilo alamıyorum diye neyseki bebişi görünce rahatladım kilosu boyu gayet iyiymiş. aslında seninki normal hayatım benimki anormal. herkesin dediği gibi birdenmi alcam ne. ha ama doktor mesela hamur işi yeme dedi yemiyorum. balık falan kızartma değil fırında yiyorum. tatlı niyetine çikolata yerine pekmez türü şeyler yiyorum. belki onlardan dolayı

canım benim de öyle, benim kızım tembel sanırım, ya da benim algılarım zayıf :26:
arada sırada kıpırdanma hissediyorum, öyle çok net hareketler henüz yok.:50:

ewt işte bende canım ya ben algılamıyorum diye düşünüyorum çünkü bebiş ultrasonda doktorun dediğine göre maşallah hareketliymiş.göbekliydim biraz hamile kalmadan acaba bu yüzden mi hissetmiyorum diyorum :9:

Dalin özel yumuşatıcı çıkarmış, bebek çamaşırları için.. güzel kokulu ama ben de çok kimyasal kullanmayayım diyorum..en azından ilk 3 ay sadece toz kullanırım, sonra belki yumuşatıcıyı da kullanırım..

evet ben de yumuşatıcının kullanılmaması gerektiğini duymuştum. renkleri falan solmaz umarım zaten bebiş kıyafetleri küçücük. 1 makineye sığar ya da 2 makine olur. hepsini aynı anda atarsak renkleri solar mı ya da boyama yaparmı merak ediyorum. yazık olmasın hepsine

sanırım daha çok büyük marketlerde oluyor

Dalin özel yumuşatıcı çıkarmış, bebek çamaşırları için.. güzel kokulu ama ben de çok kimyasal kullanmayayım diyorum..en azından ilk 3 ay sadece toz kullanırım, sonra belki yumuşatıcıyı da kullanırım..

evet ben de yumuşatıcının kullanılmaması gerektiğini duymuştum. renkleri falan solmaz umarım zaten bebiş kıyafetleri küçücük. 1 makineye sığar ya da 2 makine olur. hepsini aynı anda atarsak renkleri solar mı ya da boyama yaparmı merak ediyorum. yazık olmasın hepsine

kızlar yeğenimin çocuk doktoru var bursada hemde aile dostumuz onu aradım biraz evvel en iyi o bilir diye dediki yumuşatıcı kullanma omo nun baby si çıkmış o varmıs onunla yıkayabilirsin dedi.. ama sonra benim çok alerjik ypım oldugunu hatırladı ve sonra aaaaa ama sen alerjiktin bebektede olabilir sen hacı şakirin sabun tozunu kullan ilk önce sonra biraz büyüynce deneyerek değiştirirsin olmadı deterjana dedi..

kızlar yeğenimin çocuk doktoru var bursada hemde aile dostumuz onu aradım biraz evvel en iyi o bilir diye dediki yumuşatıcı kullanma omo nun baby si çıkmış o varmıs onunla yıkayabilirsin dedi.. ama sonra benim çok alerjik ypım oldugunu hatırladı ve sonra aaaaa ama sen alerjiktin bebektede olabilir sen hacı şakirin sabun tozunu kullan ilk önce sonra biraz büyüynce deneyerek değiştirirsin olmadı deterjana dedi..

kızlar bende dun araştırdım ve cevremdede kullanan var DALAN ın ROXY diye deterjanı var hem uygun fiyata nette bulabilirsiniz ben sanırım ya ondan yada sabun tozu alıcam...

wallahi yapabilirde canım dıkkat et.. ama ucuk renklerde olanları 30 derecede atsan bişi olmaz bence ama renkli ve baskılıları atma canım bence.

Back
X