• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

sağol cnmm bnmm alıcam doktorum hatta 8 saatten fazla çalışması uygun değildir dyede yazayım dedi onuda alıcam:26: sinemaya geçen hafta gittim av mevsimi filmine eşimde bugün çalışıyor tek gidemem galiba bende temizlik yaparım braz:9: cnm bu arada 2 basamaklı günlere düşmene az kalmış:69::69::52::52: kutlarız burdan geri sayım dye:65:
evet canım az kaldı :)) hele şu iznimizde başlasaydı hayırlısıyla:66: kutlarız ay party time yaparız:66::66::66:

Selam kızlar...Nasılsınız...Sizlere bişey soracağım...Benim 3 gün oldu göbek deliğim ağrıyor...İnternette baktım normal diyor...Büyüklerime sordum normal diyorlar...Eşimde iş yerinde anne olanlara sormuş herkes normal diyor...Bazen içim rahat ediyor bazende acaba diyorum...Sizlerde olan var mı aranızda...

Selam kızlar...Nasılsınız...Sizlere bişey soracağım...Benim 3 gün oldu göbek deliğim ağrıyor...İnternette baktım normal diyor...Büyüklerime sordum normal diyorlar...Eşimde iş yerinde anne olanlara sormuş herkes normal diyor...Bazen içim rahat ediyor bazende acaba diyorum...Sizlerde olan var mı aranızda...

benimde nasıl desem kuşum ağrıyo yahu...annem diyo normla artık genişliyomuş bişeyler açılıyomuymuş neymiş.. kemiğim resmen ağrıyo... popom ağrıyo falan...

benimde nasıl desem kuşum ağrıyo yahu...annem diyo normla artık genişliyomuş bişeyler açılıyomuymuş neymiş.. kemiğim resmen ağrıyo... popom ağrıyo falan...

adet döneminde misiniz acaba o yüzden olabilirmi:26::26:

Hoşbulduk kızlar...İnternette yazanda bu...

Hamilelik ve göbek deliğinde ağrı

Göbek deliği ağrısı bir başkasından duyduğunuzda kulağa komik gelebilir ama hamilelik sırasında böyle bir ağrıdan yakınan kadınların sayısı hiç de az değildir.

Hamilelik ilerleyip rahim büyüdükçe karın gerilmeye başlar. Bu gerilmenin doğal sonucu olarak göbek deliğinde de gerilme meydana gelir. Gebelik 20 hafta civarına ulaştığında hem arkadan rahimin baskısı hem de gerilme nedeni ile göbek deliğinde hassasiyet meydana gelebilir. Ayrıca büyümesi sırasında karnı kaplayan kaslarda hafif bir ayrılma meydana gelebilir. Bu ayrılma da göbek deliğindeki hassasiyete neden olabilir.

Gebelik ve rahim büyümeye devam ettikçe hassasiyet azalır ancak göbekte meydana gelen değişimler devam eder. Hamilelik öncesinde çukur bir göbek deliğiniz olsa bile bu düzleşebilir. Hatta gebeliğin sonlarına doğru göbek deliğiniz dışarıya doğru çıkıntı yapabilir. Bazı kadınlar zaten şiş olan karınlarındaki bu ek çıkıntıyı eğlenceli bulurken bazı kadınlar da özellikle ince kıyafetler giyildiginde dışarıdan belli olmaması için küçük bir yara bandı ile bastırmayı tercih ederler. Böyle bir uygulamanın herhangi bir zararı yoktur.

Göbek deliğindeki bu zararsız değişimler genelde doğumdan sonra kaybolurlar

Selam kızlar...
Temizlik yaptım yoruldum.
Eşimin sınav görevi vardı bugün, yokluğunu fırsat bilip camları sildim, tülleri, perdeleri yıkadım, mutfağı temizledim.
Evde olsa kesinlikle izin vermezdi :1:
Şimdi de söylene söylene perdeleri astı aşkım :1::69:
Biraz yoruldum ama tüller çok kirlenmişti, içime sinmiyordu.
Kadın çağırsam bin bir naz yapacak, yok yoğunum bilmem ne.
İyi oldu böyle, yarın da kalanını yaparım inşallah.

Sizler nasılsınız?
Esracığım sendeki o ağrılardan bende de var ama adet dönemi ile ilgili değil bence.
Çünkü benim geçen haftadan beri var.
Özellikle yürürken hissediyorum.
İnternette normal diyor.

kızlar şansıma bakın tam fırsat bulup nete girdim ama bir Allahın kulu kalmamış :50: neyse olsun ben yorumlarımı yapayım sonra okurusunuz nede olsa :34:

cnm dikkatli ol aman erken bebek zor oluyor biliyorsun,küvez olayı fln aman rabbim esirgesin..birde bir arakdaş bi ara bahsetmişti bu rahim ağzı açıklığı fazla olunca dikiş atılması gerekiyormuş ,rahim erkenden açılıp doğum başlamasın diye..hanigi arkadaştı hatırlayamadım da hatta bizim esrada(esrayağmur) kuşkulanıp ölçürtmüştü..

çok saol cnm.
dikkat etmeye çalışıyorum artık.
ama dün yorulmuşum sanırım gece 2 kere kramp girdi aynı bacağıma.
benim ilk 2. düzeyde ölçtüler onda normal çıkmıştı.
bence sizlerde kontrole gittiğinizde mutlaka söyleyin doktorunuza cnm.

Selam kızlar...
Temizlik yaptım yoruldum.
Eşimin sınav görevi vardı bugün, yokluğunu fırsat bilip camları sildim, tülleri, perdeleri yıkadım, mutfağı temizledim.
Evde olsa kesinlikle izin vermezdi :1:
Şimdi de söylene söylene perdeleri astı aşkım :1::69:
Biraz yoruldum ama tüller çok kirlenmişti, içime sinmiyordu.
Kadın çağırsam bin bir naz yapacak, yok yoğunum bilmem ne.
İyi oldu böyle, yarın da kalanını yaparım inşallah.

Sizler nasılsınız?
Esracığım sendeki o ağrılardan bende de var ama adet dönemi ile ilgili değil bence.
Çünkü benim geçen haftadan beri var.
Özellikle yürürken hissediyorum.
İnternette normal diyor.

cnm aman dikkat et kendine fazla yorma kendini.
dinlene dinlene yap işlerini.

:64: selam anneleeeeeeeeeeeeer :64: bizde bugun çok iş yaptk çok yorldk yemeği dışarda yemek zornda kaldık tabibiraz fazla kaçrmış olablrz yemeği ödüllendrdk kendmzi :77: şimdi evdeyiz haftasonu da kmseler uğramyr buraya yahu :59:

:64: selam anneleeeeeeeeeeeeer :64: bizde bugun çok iş yaptk çok yorldk yemeği dışarda yemek zornda kaldık tabibiraz fazla kaçrmış olablrz yemeği ödüllendrdk kendmzi :77: şimdi evdeyiz haftasonu da kmseler uğramyr buraya yahu :59:

hoşgeldin cnm.
benimde dünkü misafirlerim kaldılar öğleden sonra gittiler.
eşimde dükkanı taşıyo dükkana gidicekti benide anneanneme bırak dedim.
annemde anneannemdeydi hep birlikte fatihe gittik bana mont bakmaya.civilde yoktu malesef bulamadık.gene ebru hamileye kaldık.ordaki panço monttan aldık.daha sonrada giyebilirim inş.

hoşgeldin cnm.
benimde dünkü misafirlerim kaldılar öğleden sonra gittiler.
eşimde dükkanı taşıyo dükkana gidicekti benide anneanneme bırak dedim.
annemde anneannemdeydi hep birlikte fatihe gittik bana mont bakmaya.civilde yoktu malesef bulamadık.gene ebru hamileye kaldık.ordaki panço monttan aldık.daha sonrada giyebilirim inş.

panço mont ise sonrada gyersn tatlım bende gecen baktm pançolara da ama ince geldr tam mont gbi deildi benm baktklarım ...begenemdm geri geldim...nasıl kapatacghz bu göbüşleri bilmem ilerde şimdlk kapanyr ama skyr tabii :69: :71:

panço mont ise sonrada gyersn tatlım bende gecen baktm pançolara da ama ince geldr tam mont gbi deildi benm baktklarım ...begenemdm geri geldim...nasıl kapatacghz bu göbüşleri bilmem ilerde şimdlk kapanyr ama skyr tabii :69: :71:

cnm benimki kaşe gibi kalın
internet sitesindede var ebru hamilenin bak istersen.
benim bayadır kapanmıyo göbüşüm artık mecbur kaldım almaya

tamm canım baktm guzelmiş sen hangi rengni aldın? ya bide bişey sorcam şeker taramsnın soncnu normal testler gbi hemn vermyrlar mı beklyr muyuz?

Selam kızlar, niye kimse yok yahu :44:
çok saol cnm.
dikkat etmeye çalışıyorum artık.
ama dün yorulmuşum sanırım gece 2 kere kramp girdi aynı bacağıma.
benim ilk 2. düzeyde ölçtüler onda normal çıkmıştı.
bence sizlerde kontrole gittiğinizde mutlaka söyleyin doktorunuza cnm.

cnm aman dikkat et kendine fazla yorma kendini.
dinlene dinlene yap işlerini.
Sağ ol canım.
İstemesem de dinlenmek zorunda kalıyorum zaten.
Hemen yoruluyorum.

Oh yarasın, afiyet olsun.

Benim de kapanmıyor ama idare ederim diye düşünüyorum.
Şurda kışın bitmesine ne kaldı :1:

Back
X