• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

göbeğimi badem yağı zeytin yağı ve kakkao yağı sürüyorum arada henüz çatlamadı ama göğüslerim çatladı benimde çok üzüldüm göğsün de çatlayacağını bilseydim yağlardım

Evet canım kuzenim ebe.
Göğüslere, bacaklara hatta popoya da sürmemi söylemişti.
Sadece göbeğe değil sırta doğru yanlara da sürmek gerekiyormuş.

sıkı durun kısslar ilk defa göbüşümü ekliicem ama fotografları çekerken içinizden en kilolu olduğum kanısına vardım iyiki çekmişim fotoları yoksa kendimi hala incecik hissedicektim

canım doktor dediki bu sadece bir şüpheyi belirtiyor 50grlık yüksek çıkanların 100grlıkta bir sorun çıkmıyor genelde dedi.çıkarsada diyete başlarız sıkıntı yapma sen dedi. ama gel gör ki deli gönül ferman dinlemiyor taktım bir kere:50:

haklısın cnm malesef üzülmemek elde değil.
benim arkadaşımında 50lik yüksek çıkmış 100 lükte bişi çıkmamış.
inşallah bizimde öle olur.
ben zaten kilodan dolayı diyetteydim ama bu aralar sapıttım tatlıya dondurmaya çok dadanmıştım gene dikkat etmeye başladım artık.

Dreamer ve aysu87 inşaalah 100 lük yüklemeleriniz iyi çıkar. Yüksek çıkarsada diyetle çözülüyor merak etmeyin kızlar. Üzmeyin kendinizi ve bebişlerinizi.

inşallah cnm.çok saol.

Herkeze iyi akşamlar kızlar. :64:Nasılsınız? Özledim sizi. Uzun zamandır giremiyordum. Bebişim şanslı geldi ev aldık. Bütün gün okuldayım. Birde evin eksiklerini tamamlamaya uğraşıyoruz. Hiç zamanım olmuyor. Çok yoruluyorum bu aralar. Birde taşınma işimiz var. Hayırlısı ile bir yerleşsek evimize.Bu arada şeker yükleme yaptıran çok olmuş. Bende yaptırdım 2 hafta önce 142 çıktı. Doktorum 100 Lük yüklemeye gerek yok. Çok fazla şekerli gıda tüketme dedi. Zaten çok fazla tatlı yemiyorum. :21::21::21:

eviniz hayırlı uğurlu olsun cnm.
güle güle oturun.
dikkat et ama kendini yorma fazla.eşin uğraşsın daha çok.

eviniz hayırlı uğurlu olsun cnm.
güle güle oturun.
dikkat et ama kendini yorma fazla.eşin uğraşsın daha çok.[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım. Evet dikkat etmem lazım ama yinede ister istemez yorulucam biraz. Korkuyorum biraz açıkçası ama Allah kolaylığını verecek inşaallah

slm kızlar yine sayfalar birikmiş okuudm bayagı,ay bugün oturma odamın camlarını sildim dökülüyorum resmen bayağı yorulmuşum,ha evi süpür ha bulaşık,yemek ,çocuk derken akşma oldu..akşamda yengeme bi gideyim dedim aylardır gidemedim kadına 2 ev var arada,özlemiştim iyi oldu sohbet muhabbet,oğlanada değişiklik oldu çok sarmıştı..

kızlar ben bugün çok yorgunum dün yormuşum kendimi
heryerim hamlamış artık çok çabuk yoruluyorum ben ve nefes nefese kalıyorum
bazen yattığım yerde de kalbim çok çarpıyo size de oluyo muu

ay evet çabuk yorulur olduk ,kalp çarpıntısı normalmiş cnm banada oluyordu sorudm dr a ,bebeğe kan pompalandıgı için vucüt bazen yapabilyormuş..

Herkeze iyi akşamlar kızlar. :64:Nasılsınız? Özledim sizi. Uzun zamandır giremiyordum. Bebişim şanslı geldi ev aldık. Bütün gün okuldayım. Birde evin eksiklerini tamamlamaya uğraşıyoruz. Hiç zamanım olmuyor. Çok yoruluyorum bu aralar. Birde taşınma işimiz var. Hayırlısı ile bir yerleşsek evimize.Bu arada şeker yükleme yaptıran çok olmuş. Bende yaptırdım 2 hafta önce 142 çıktı. Doktorum 100 Lük yüklemeye gerek yok. Çok fazla şekerli gıda tüketme dedi. Zaten çok fazla tatlı yemiyorum. :21::21::21:

evin hayırlı uğurlu olsun Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin..

kızlar yatak aldınız mı?daha erken mi karar veremedim bir türlü:27:

henüz almadım birkaç ay içinde alacağım inş..

merhaba habımlar nasılsınız? biz iyi sayılırız azcık moralimiz bozuk :14: 50 grlık şeker yüklememiz vardı bugün tokluk şekerimiz yüksek çıktı epey. 100gr lık şeker yüklemesi istedi doktor...haftasonu kendi doktorumuza danışcaz bakalım. 3 tüp kan aldılar kolum morardı ve çok acıyor. boğazlarımda geçmedi bugün okula gitmedim ama yarın kabus geri dönüyor:43:
bu arada kızım 736 gr olmuş maaşallah diyin teyzeleri ay:nazar::nazar: haftasıyla uyumlu kuşum :nazar::nazar:

moralini bozma cnm ,şekerli gıdayı azaltınca düzelir inş..kızınada maşallah..
kızlar doktorlarını neder...ne demiştir bilmiyorum ama diğer 2-3-4 gibi bana göre saçma testleri yaptırmaktansa ki ben yaptırmadım..detaylıyı yaptırma taraftarıyım..şöyleki.. zati bu saatten sonra sonlandırma gibi bi durum söz konusu değil... eğer bebekte bi sorun varsa bu illaki sakatlık vs gibi değil..işte kalbi delik olabilir doğuştan..yada böbrekleride bi sorun olabilir... bu durumda doğum anında bu konulara bakan özel doktorlar bulunuyo başınızda...o anda müdahele edilecek bi şey vvarsa bebişi ameliyete alıyolar işte çiğerlerinde su yada beyinde ödem..allah korusun ama bunlar var ne yazıkki... daha bilmediğim bişeylere daha bakıylar bunu doktorum dedi o yüzden bunu kesnilikle yaptırın dedi... diğer testlere önem vermedi ama bu önemli dedi..bizede mantıklı geldi..ÇARŞAMBA GİDİCEZ İNŞ GÜZEL SONUÇLARLA GELİRİZ.. RABBİM KORUSUN varsa bi sorun artık rabbe sığıncaz yine.. yine..

kankiş bi denk gelemedik bu aralar :17: özledim valla..şu detyalıya benimde kafam takıldı herkes yaptırdı bi benim doktor tınmadı..bu hafta içi kontrolüm var büyük ihtimal cuma gidicem bakalım bişey diyecek mi? hayırısı inş..herkesi güzel sonuçlarla karşılaştırsın rabbim..

Son düzenleme:
merhaba habımlar nasılsınız? biz iyi sayılırız azcık moralimiz bozuk :14: 50 grlık şeker yüklememiz vardı bugün tokluk şekerimiz yüksek çıktı epey. 100gr lık şeker yüklemesi istedi doktor...haftasonu kendi doktorumuza danışcaz bakalım. 3 tüp kan aldılar kolum morardı ve çok acıyor. boğazlarımda geçmedi bugün okula gitmedim ama yarın kabus geri dönüyor:43:
bu arada kızım 736 gr olmuş maaşallah diyin teyzeleri ay:nazar::nazar: haftasıyla uyumlu kuşum :nazar::nazar:
maşallah cnm büyütmüşsün prensesini yahu..:nazar:
slm cnm hoşgeldin..özlettin kenidi vallahi..:16::nazar: yeni eviniz hayırlı olsun çok sevindim...rabbim yolluyo meleklerini arkasındanda kısmetleri geliyo maşallah..
kızlar yatak aldınız mı?daha erken mi karar veremedim bir türlü:27:
cnm ben park yatağı aldım koydum kenera...
slm kızlar yine sayfalar birikmiş okuudm bayagı,ay bugün oturma odamın camlarını sildim dökülüyorum resmen bayağı yorulmuşum,ha evi süpür ha bulaşık,yemek ,çocuk derken akşma oldu..akşamda yengeme bi gideyim dedim aylardır gidemedim kadına 2 ev var arada,özlemiştim iyi oldu sohbet muhabbet,oğlanada değişiklik oldu çok sarmıştı..

kankiş bi denk gelemedik bu aralar :17: özledim valla..şu detyalıya benimde kafam takıldı herkes yaptırdı bi benim doktor tınmadı..bu hafta içi kontrolüm var büyük ihtimal cuma gidicem bakalım bişey diyecek mi? hayırısı inş..herkesi güzel sonuçlarla karşılaştırsın rabbim..

slm kankiş..vallahi bi denk gelemedik he...bakıyorum arada ama yoksun..malum nişan falan vardı bizim..yorgunluk vuruyodu bana... giremiyodum öyle pek..

selam Fundacım,bende 30 aralıkta yaptırıcam hatta biraz önce aldım randevumu..
çok aç olmana gerek yok dedi ama şekerli birşeyler yada çikolata filan yeme yeter dedi..

sağol tatlım bende heyecanlıyım inşallah sorun çıkmaz uzunda bir süreç kan al ver aç kal falan bayılmasam bari allahtan hastanede çalısan arkadaşım var hemen onu arar öğrenirim sonucu

kızlar ben bugün şeker yüklememin sonucunu aldım malesefki çok yüksek dedi doktorum.:14:
normalde 140 olması gerekirken benimki 170.
yarın sabah tekrar gidicem aç karnına bu sefer önce açlık kan şekerime bakılcak sonrasında 100 gram yükleme yapılıcak ve 1 er saat arayla 3 kere kan alınıcak yani delik deşik olacak kolum.
yaklaşık 5 saat sürücekmiş nasıl dayanıcaz bakalım.
inşallah bu yüksek çıkmaz yoksa dahiliyeye yönlendiricem dedi doktorum.
dua edin kızlar benim ve oğlum için.

ah canım ya dualrım seninle 5 saat uzun süre yaa allah sabır versin canımcım ya . inşallah iyi haberlerle gelirsin oğlusunda sendde çok myutlu olurusunuz :nazar::nazar::nazar:

kızlar herkeze merhabalar az da olsa bi göz attım geçmişe maşallah herkez iyi görünüyor bizde iyiz evdeyiz bu aralar ama fırsat bulamıyoruz nete girmeye bayağı cicşler alınmş ALLAH bebişlerimize güle güle giydirmeyi nasip etsin hepsini inşallah biz henüz şeker yükleme testi yaptırmadık yılbasından sonra dr gitcez ozaman isteyecek herhalde dr muz onun haricinde iyiz çok şükür bebişim hareket ettikçe daha iyi oluyorum hadi öpt hepinizi görüşürüz...

Back
X