• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar herkeze merhabalar az da olsa bi göz attım geçmişe maşallah herkez iyi görünüyor bizde iyiz evdeyiz bu aralar ama fırsat bulamıyoruz nete girmeye bayağı cicşler alınmş ALLAH bebişlerimize güle güle giydirmeyi nasip etsin hepsini inşallah biz henüz şeker yükleme testi yaptırmadık yılbasından sonra dr gitcez ozaman isteyecek herhalde dr muz onun haricinde iyiz çok şükür bebişim hareket ettikçe daha iyi oluyorum hadi öpt hepinizi görüşürüz...

slm cnm nezamandır net göremiyoruz seni..iyiy olmanıza sevindim... :nazar:

slm cnm nezamandır net göremiyoruz seni..iyiy olmanıza sevindim... :nazar:

iyiz cnm çok şükür yılbaşı dolayısıyla bazı çalışmalara katılıyorumda bakalım bu perşembe yine başlıyacak 31 aralığa kadar sonrasında hep evdeyiz yine inşallah sen nasılsın çarşamba kontrolünüz varmıs sanırım ohh ne güzel görcen yine yakışıklını...

iyiz cnm çok şükür yılbaşı dolayısıyla bazı çalışmalara katılıyorumda bakalım bu perşembe yine başlıyacak 31 aralığa kadar sonrasında hep evdeyiz yine inşallah sen nasılsın çarşamba kontrolünüz varmıs sanırım ohh ne güzel görcen yine yakışıklını...

sağol cnm... bizde çok şükür iyiyiz..çarşamba detaylımız var biraz heycanlıyım..özledim bebişimi.. 2 hafta oldu nedense bu sefer çok özledim..artık bebiş gibiler ya hareketleri farklılaşında daha çok merak ediyo insan..:17:

kizlar sanki nesef alamiyorum gibi hissediyorum.iki gögsümün arasina bir top var gibi nesef almami engelliyo,biraz gecer gibi oluyo gene tekrarliyo:(( sizlerdeböyle bir problem yasiyomusunuz??

off kızlar uyuyamıyorum deliricem.. niye böyle olduysam ilk defa basıma geliyor bu saate cokt fosur fosur uyuyor olurdum ben ve daha da kötüsü 2 bucuk saat sonra kalkıp eşime kahvaltı hazırlıcam nasıl yapacaksam artık:))))

kizlar sanki nesef alamiyorum gibi hissediyorum.iki gögsümün arasina bir top var gibi nesef almami engelliyo,biraz gecer gibi oluyo gene tekrarliyo:(( sizlerdeböyle bir problem yasiyomusunuz??

hayır canım benim basıma gemedi ama üsütmüş olabilir misin ki? dikkat et kendine canım olmadı ara birisine sor canım..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dun aksam bızım ontrolumuz vardı cok sukurkı hersey yolunda.kızım 490 gr olmuş boyuda 22 cm.detaylı ultrason yapıldı hersey normal cok sukur.kızım kıvıs kıvış hiç durmuyordu yerınde.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dun aksam bızım ontrolumuz vardı cok sukurkı hersey yolunda.kızım 490 gr olmuş boyuda 22 cm.detaylı ultrason yapıldı hersey normal cok sukur.kızım kıvıs kıvış hiç durmuyordu yerınde.

maşallah cnm kocaman olmuş:5: benim kontrole 4 gün var geçmek bilmiyo zaman

günaydın canım maaşallah kızına kocaman olmus yerim ben onu:)))

maşallah cnm kocaman olmuş:5: benim kontrole 4 gün var geçmek bilmiyo zaman

seninde az kalmıs canım yine de benim taaa öbür seneye:) 4 aralıkta gidicem o zamana kadar çatlamassam inşallah.. gecen gittiimizde doktor e yine dayanamazsın erken gelirsin demişti 3 haftada falan diye espri yapmıştı. eşime diyorum bak kadında hazırlıklı zaten öle söledi hadi gidelim diyorum eşim olmaz diyor offf offfff:) diyorum özlemedin mi kabasakalı özledim diyor e niye gitmiyoruz diyorum 1 hafta erken görsek nolucak Allah saglık sıhhat versin zaten görücez normal insanlar gibi gidelim bizde diyor:))

kızlar ben beşik konusunda kararsızdım park yatak almaya karar verdim odasına 3 kapılı gardolap şifonyer komidin ve bir tane de oyuncak ve aksesuarlar için raf düşünüyorum 4-5 yaşına gelince park yatak yerine tek kişilik yatak koyarız

Bu arada şeker komasına giricem ben yakında.Hergün 2 tane çikolata yenir mi? Valla dayanamıyorum canım istiyoooo :(
Cnm merhaba bende senin gibiydim aşırı çikolata yiyordum etrafımdakiler yemememi söledi. bende bunu druma sordum. drumda yanı şeyi söledi aşırı çikolata tüketmek bebiş için ii değilmiş. istersen nettende bi araştır ya da druna sor. hem hiç bir faydası yok bebeişe sadece bize kilo ve yağ olarak geri dönüo. ben bu isteğime şöle bi çözüm buldum. ya halley ya da gofret yiyorum böleleşkle aşırı çikolata tüketmiş olmuom. bunuda hergün yapmıom çok cnm istediğinde tüketiom.

Cnm merhaba bende senin gibiydim aşırı çikolata yiyordum etrafımdakiler yemememi söledi. bende bunu druma sordum. drumda yanı şeyi söledi aşırı çikolata tüketmek bebiş için ii değilmiş. istersen nettende bi araştır ya da druna sor. hem hiç bir faydası yok bebeişe sadece bize kilo ve yağ olarak geri dönüo. ben bu isteğime şöle bi çözüm buldum. ya halley ya da gofret yiyorum böleleşkle aşırı çikolata tüketmiş olmuom. bunuda hergün yapmıom çok cnm istediğinde tüketiom.

merhabaa canım nasılsın bende dün listeye baktığımda seni aklımdan geçirmiştim. nerde acaba hiç denk gelmedim diyrdum. günlerimiz aynıydı ya seninle o yüzden listede al alta isimler.. bu arada sizin cinsiyet belli miydi?

günaydıınnn kızlarrr
kocişi gönderdim geldim
nasılsınız?

ah canım ya dualrım seninle 5 saat uzun süre yaa allah sabır versin canımcım ya . inşallah iyi haberlerle gelirsin oğlusunda sendde çok myutlu olurusunuz :nazar::nazar::nazar:

çok saol cnm inşallah seviniriz yarın sorunumuz kalkar ortadan.

maşallah cnm kızına kocaman olmuş :nazar::nazar:

kızlar günaydınnn

bu hafta çok yoğun olacak:59:çokk çalışmam lazımm çoookk:52:bir de perşembe günü bursaya gidiyorum perşembe cuma giremem nete:50:fırsat bulmuşken yazayım dedim:71:

Back
X