- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #25.801
yok canım ya bende korktum baya ama normal bildiğin şekerli su abartıldığı gibi değil bence ben limon falan götürmedim çok çokda tatlı değil rahat ol canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm hiç dert etme,sen halledersin,hatta bu vesileyle kilonu bile almazsın sen..
inş.100 gr.lık yüklemeler iyi çıkar da birazcık dikkatle çözersin..zaten geçici birşey biliyorsun,oyuzden sakın panik yapma,karbonhidratları da dengeli tüketmek lazım,sadece tatlıyla çıkmıyor şeker..
hoş diyorum ama bende çıkacak gibi hissediyorum,haftaya görecez bakalım
ay canım inşallah bizimde öyle olur ya.cuma günü yaptırcam bende dediğin gibi 12ye kadar aç nasıl dayancaz yaaaahaklısın cnm malesef üzülmemek elde değil.
benim arkadaşımında 50lik yüksek çıkmış 100 lükte bişi çıkmamış.
inşallah bizimde öle olur.
ben zaten kilodan dolayı diyetteydim ama bu aralar sapıttım tatlıya dondurmaya çok dadanmıştım gene dikkat etmeye başladım artık.
ay canım yaaa ne güzel...benim eşimde dinlediğinde bizimki pusuyor hiç ne tekme ne bir hareket.bizimde babamız diyorki seni sevmiyor sürekli tekmeliyor işte ben dinlerken birşey yaptığı yok diyorKızlar Günaydın...
Birşey soracaktım, Kızımı seviyorum, okşuyorum, konuşuyorum ve baya dil döküyorum ama bana tepki vermiyor... Babası geliyor sadece elni karnıma koyarak, "kızım ben geldim..." diyor, başlıyor bizimki kıpraşmaya dönmeye vs. Tepki veriyor Babasına...Ya tamam anladım kızlar babacı olur da daha anne karnındaykene hemen belli ediyorlar... :) Kıskanmaya başlayacağım sonu bu olacak...
Sizde de böyle oluyor mu???
![]()
ay canım ne güzel sen atlatmışsın inşallah bizde sorunsuz atlatırız bakalım yaaBen internette araştırdım şeker yüksek çıkınca kepek öneriliyor, zaten arada beyazda yiyorum tamamen bırakmadım. Demir hapıda alıyoruz, sende çok kilo aldınmı bilmem ben bir ayda 4 kilo almışım
şekerin çıkma nedenlerinden biride kilo. Şeker yüklemene bence en erken saatte git ben öğlen 12 ye kadar aç kaldım, artık en son elim ayağım titriyordu. Şekerimde son yüklemede 60 a kadar düşmüştü.
İnşallah seninde normal çıkar.
kızlar ben açımmmm hemde çok akşama yemek yok evde kolu kırık bi koca beni bekliyo napcam ben ya
pazar günü kociş bileğini 2 yerden kırdı bide ona bakıyom offf offfffffffffffff
ay canım inşallah bizimde öyle olur ya.cuma günü yaptırcam bende dediğin gibi 12ye kadar aç nasıl dayancaz yaaaaöğleden sonra mesai var ama sanmıyorum o gücü kendimde bulupta gidebileceğime.
düşük çıkar inşallah ikimizinde sonuçları dua edin kızlar bizeeee:94:
iyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?iki gündür kk'ya giremiyordum.sizi özledimmmm....
slm canlarım bişey yazıp çıkıcam fikirlerini bekliyorum...göbiş düşene kadar zıbın kullanın diyolar ya...bizim gelin tülbent yaptırmış..işte temizledikten sonra pamuk yada bez koyup o tülbentle hafif bağlamış.. o şekilde çıtçıtlı badi kullanmış erek yok dio zıbına...sizce..yoksa zıbın dahamı iyi incitmeden daha kolaymı kullanılır acep
hoşgeldin cnm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
slm canlarım bişey yazıp çıkıcam fikirlerini bekliyorum...göbiş düşene kadar zıbın kullanın diyolar ya...bizim gelin tülbent yaptırmış..işte temizledikten sonra pamuk yada bez koyup o tülbentle hafif bağlamış.. o şekilde çıtçıtlı badi kullanmış erek yok dio zıbına...sizce..yoksa zıbın dahamı iyi incitmeden daha kolaymı kullanılır acep
dünü$ ben oglumda zibin falan kullanmadim.sadece bady giydirdim atlet niyetine.üstünü falanda örtmedik göbegin.sadece alkolle ve pudra tarzi bir toz verdilerdi hastaneden önu döküyodum üstüne o kadar.
günaydın anneler nasılsınız benım dun aksam gene mısafırım vardı pazar pazartesı salı her aksam mısafırım vardı sankı kabul haftası gıbı herkes bıze gelmek ıstedı bende ne yapayım kabul ettımama cok yorgunum kac gundur aksam ayaktayım.çalışmak ve hafta içi misafir ağırlamak çok zor:26:
günaydın şekerim,sen nasıl karşıladın bilmiyorum ama ne anlayışsız insanlar var,hamile çalışan kadına
hafta içi misaifr gelinir mi![]()
kıyamam canım ya inşallah bugün gelmez misafirinde gider evde dinlenir yatarsınevet canım ama işte çevrendekileri mutlu etmek için süreklı fedakarlık yapıyoruz ozellıkle bız bayanlar.gece 1 de yattım sabah 6 da kalkıp işe geldim
günaydın anneler nasılsınız benım dun aksam gene mısafırım vardı pazar pazartesı salı her aksam mısafırım vardı sankı kabul haftası gıbı herkes bıze gelmek ıstedı bende ne yapayım kabul ettımama cok yorgunum kac gundur aksam ayaktayım.çalışmak ve hafta içi misafir ağırlamak çok zor:26: