2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydınnnnnn

Günaydın kızlarr,

Bugün benim de pek keyfim yok akşam yine midem uyutmadı beni çok ağrıda nolcek benim bu halim bide bağırsak hepsi bana düşman ama neyseki şimdi ağrım yok..
Günaydın,Geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktoruna bir danış derim.

anneler yazıya bile bakmadan elleri ile anlıyo nasıl biliyorlar merak ettim bir de onlara sorayım
şekerim görünüşten belli oluyor zaten,ellediğinde de naylon saten polyester gibi değil daha tok duruyor bende çok anlamam ama birazcık ayırt edebiliyorum

ya kızlar benim bu ay hesabına hiç kafam basmıyor şimdi ben yarın 25+0 oluyorum. yani kaç aylık oluyoruz biz şimdi herkes baska bişi diyor..

cnm aşağıdaki listeden kaç aylık olduğunu hesaplayabilirsin. Bu haftanın sonunda senle ben 6. ayımızı devirmiş olacağız:)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Pekmez iyi geliyor hatta annem pekmeze teryağı katar ısıtır öyle içirirdi bize ama çok ağır oluyor onu midem kaldırmıyor benim
aynen öyle şimdi sabırsızlanıyoruz doğsun diye ama doğumdan sonrada epey zorlanıcaz sanırım çünkü bu konuda hiç farklı bir youm duymadım herkesin ortak görüşü doğum sonrası sıkıntılar.

kızlar yahu evet dogumdan sonrası tabıkı zor ama ben şahsen bu gunlere gelebılmek ıcın cok dua ettım hep hayırlısını dıledım bu nedenle de soyle zor boyle zor dıye yakınmayacagım inş.o anında zevkını huzurunu yasacagım inş.

gunaydın kızlaaaaaaaar bende ne yapsam mide yanmam geçmyr çunku sabah 7 de eşime kahvaltı hazrlyrm bende onnla yapıp geri yatyrm uyandgmda da midem feci yanyr oluyr 1 lt su içyrm en az yemek yiyip yattgmda heo böle olr benm...eşime de sana kahvaltı hazrlayamam dyemem ki yazık valla e hazrlamşkende bende yiyorum öle işte sonrada bu kadr suuyun ustune wc ile oda arasnda meikik dokuyrz benm bebiş de bazen kıpır kıpır ne kadr çok hareketlendi dyrm bazen se öle sessiz sesssiz duruyr

ayy maaşşallah ne güzel yaa:)) o zaman ben artık sranlara altı aylık diyim:)))) bakalım anı günde de doğurabilcekmiyiz canım:) sen sezeryan yada normal nasıl düşünüyorsun..

canım doktorunla konus bir bence bana gaviscon şurup verdi çok rahatladım. bu arada benimkide bazen kıpır kıpır bazen tekme atarken bile 40 dil döküyorum hareket etsin diye duyuyorsa tabi:)))) heralde ara ara yorulup dinleniyorlar bizim minikler:))))

evet canım haftaya seker taraması için gdecegm o zamn söleyeyim mide yanmalarımı

Bende hayatım boyunca mide ağrısı yanması nedir bilmezdim özellikle son haftalarda çok kötü yanıyor özellikle bazen akşam yemeklerini geç yiyoruz gece uyuyamıyorum maden suyu iyi geliyor diyorlar ama bilmiorum

geçmiş olsun cnm benim de bir ara çok yanmıştı biraz yağlı yemişim oyle rahatsız oldum ki hastaneye gittik hamilelikte reflu oluşabiliyormuş bir şurup verdi gavison diye arada kullanıyorum çok iyi geliyo

evet maden suyu ii gelyrmuş ama çok tuketmemek lazımmış hamlellkte diye duydum ee hergunde yanınca içilmyr..dun eşime dyrm ki sabh öğlen yiyecegm öğlen akşam yiyecegm akşam da sabah yiyecegm yemeğin hayalni kurar oldum nasıl bi insan oldum ben

Günaydın kızlar
Ay sabah sabah biberon alma telaşına düştüm
BPA içermeyen biberonları tercih etmeliymişiz..
Netten sipariş vericem size de göstereyim dedim
Şimdide 250 Ml mi alsam 125 Ml mi ona karar veremedim

Eklentiler

• $oyunatanb745018-p.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 43

evet maden suyu ii gelyrmuş ama çok tuketmemek lazımmış hamlellkte diye duydum ee hergunde yanınca içilmyr..dun eşime dyrm ki sabh öğlen yiyecegm öğlen akşam yiyecegm akşam da sabah yiyecegm yemeğin hayalni kurar oldum nasıl bi insan oldum ben

aynı ben
Ben bu hayalleri kurarken eşim bu hale geliyor

aynen bende yemek hayallerı kuruyorum ama ne yapayayım beebişim acıktı dıyorum cok sukur fazla kılo almadım toplamda 5 kg aldım son 1 aykı kontrol suremde de 1.5 kg aldım.o anlamda rahat davranmaya çalışıyorum kızım acıkınca bende acıkıyorum dıyorum eşim guluyor yıyeceksın tabıkı yavrumuzu sen ayakta tutuyorsun dıyo bu sozu cok hosuma gıdıyor

allah kocalarımızı basımızdan eksık etmesın onlar olmadan nasıl boyle daha cesaretlı,anaç olurduk bılmıyorum canım eşimi çok seviyorum.hafta sou ankara ya gıdecegız cumartesı gunu dugun var pazar gunude bıraz beebişimize alışveriş yapıp dönecegız inşallah

Kızlar biberonlar hakkında ne düşünüyorsunuz ben bi tane almak istiyorum ne olur ne olmaz

benmki de o hale gelyr eskden böle deildim inanamyr gozlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…