- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.301
cnm sen çalışmıyosun dimi artık...
bize müsade bu arada erken kalkıcam yarın..uykumuz geldi sanırım:92:
günaydın canım
ay bugün benim boğazım agrıyor.. nasılsınız:))
ay bugün benim boğazım agrıyor.. Nasılsınız:))
Günaydınlarrrr:2:
Oh ne güzel bizim hatunlar güzellik uykusunda ,
yokmu benim gibi karga kahvaltısını yapmadan çalışmaya başlayan[/QUOTE
Günaydın canım, yalnız değilsin merak etme sabahın köründe geldim işe maalesef ama neyseki yarın tati l
Oh ne güzel bizim hatunlar güzellik uykusunda ,
yokmu benim gibi karga kahvaltısını yapmadan çalışmaya başlayan
günaytdın canım iyiyiz çok şükür, bebeğim sağolsun hiç yanlız bırakmıyo benimle uyuyup benimle uyanlıyo,bebiş ve sen nasılsınızgünaydın kızlar nasılsınız
Ay çok şükür yarın tatil doyasıya uyuycamOh ne güzel bizim hatunlar güzellik uykusunda ,
yokmu benim gibi karga kahvaltısını yapmadan çalışmaya başlayan[/QUOTE
Günaydın canım, yalnız değilsin merak etme sabahın köründe geldim işe maalesef ama neyseki yarın tati l
günaytdın canım iyiyiz çok şükür, bebeğim sağolsun hiç yanlız bırakmıyo benimle uyuyup benimle uyanlıyo,bebiş ve sen nasılsınız
Ay çok şükür yarın tatil doyasıya uyuycam
çok şükür canım bizde iyiyiz aynen dediğin gibi kızım benı hıc yalnız bırakmıyor ne kadar guzel bı duygu bu ben uyanınca uyanıyor oda acıkıyor sanırım karnımı doyurunca başlıyor kıpır kıpır oynamaya
Kızlar yüzde yüz pamuklu ürün nasıl anlaşılıyo
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine pekmez falan iç hem bebişe faydası olur hem de boğazına , biz iyiyiz de eşimle uyku düzenimiz bozuldu gece uyumuyoruz sabah uyanamıyoruz bugün geldik okula tenefüs zili çalıyor ve ben hala esniyorum kahve falan da içmek istemiyorum ama bu gidişle uyanacağım yok bende doğum sonrası anneleirn sorunları topiğini okuyordum ne sıkıntılı bir süreçmiş ya valla korkmaya başladııııım cinsel yaşamından tutunda lohusalık depresyonuna kadar her şey var maşallah
geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?