- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.341
allah kocalarımızı basımızdan eksık etmesın onlar olmadan nasıl boyle daha cesaretlı,anaç olurduk bılmıyorum canım eşimi çok seviyorum.hafta sou ankara ya gıdecegız cumartesı gunu dugun var pazar gunude bıraz beebişimize alışveriş yapıp dönecegız inşallah
aynen bende yemek hayallerı kuruyorum ama ne yapayayım beebişim acıktı dıyorum cok sukur fazla kılo almadım toplamda 5 kg aldım son 1 aykı kontrol suremde de 1.5 kg aldım.o anlamda rahat davranmaya çalışıyorum kızım acıkınca bende acıkıyorum dıyorum eşim guluyor yıyeceksın tabıkı yavrumuzu sen ayakta tutuyorsun dıyo bu sozu cok hosuma gıdıyor
allah kocalarımızı basımızdan eksık etmesın onlar olmadan nasıl boyle daha cesaretlı,anaç olurduk bılmıyorum canım eşimi çok seviyorum.hafta sou ankara ya gıdecegız cumartesı gunu dugun var pazar gunude bıraz beebişimize alışveriş yapıp dönecegız inşallah
ya kızlar kafamkarışık ya biz bebişimize hem park yatak aldık hemde oda alıyoruz ama sepet beşiklerdede gözüm kaldı.tabi bukadar yataktan sonra lüzumsuz görünüyor tabi ama çokda şirinler.yinedede sepet beşik alıcak olan varmı içinizde kızlar paryataktamı yatırcaksınız yoksa doğumdan itibaren:???
ya kızlar kafamkarışık ya biz bebişimize hem park yatak aldık hemde oda alıyoruz ama sepet beşiklerdede gözüm kaldı.tabi bukadar yataktan sonra lüzumsuz görünüyor tabi ama çokda şirinler.yinedede sepet beşik alıcak olan varmı içinizde kızlar paryataktamı yatırcaksınız yoksa doğumdan itibaren:???
canım sepetler benmde çok hoşuma gdyr ama çok fazla kullanlmyr 4 -5 ay en fazla bide abaygı pahalı geldler bu kadr az kullanmak için...ben park yatak alıp 2 yıl sonra oda yapacagım ama etrafnda sepet kullanan biri varsa birkaç aylğına al ondan derm istyrsan..ama dedgn gbi park yatak ve oda yapacaksan luzumsuz olablr masraf yapma derim ben....
bammbik tatlım biberonlar hakkında pek fikrim yok bende bi tane alacagım bildgm tek şey NUK ın biberonunu alacagım daha arstrmadım nasıl olmalı biberonlar diye :26:
canım bende 3 ünüde aldım.. evet biraz abartı oldu galiba ama şöyle bir durum var. sepet beşikle benim odada yatıcak odası zaten yapıcaz ama hemen baslayamaz yatmaya. park yatakı üst katta kullanıcam ben bebekken ben iş yaparken orda yatar büyüünce de biraz oyun parkı olarak kullanır. indir çıkar yapma sansım yok ve üst katta birşeye ihtiyacım var. çünkü oturma odam çalışma odam orası. biliyorsunuz ben artık iş takibi olayını evden yapıyorum. üst katta mutfakta var asagıyı ender kullanıyorum bir gece yatmaya iniyoruz bir de misafir varsa o kadar..
evet canım ama dublex evlerde mecbur lazım oluyor tabi nabıcan indir bindir yapamasın ya yatağı.senın için gerekli olmuş.ben birde salıncak alırım diyorum oturduğum odada yada mutfakta olduğum zaman oda içinde uyusun oynasın :))
slm annecikler nasılsınız... bu dgün hava çok soğuk değil ama nedense yapıştım kaloriferin dibine... bebişimiz iyi maşallah bizim artık düzenli hareketleri var... şeker yüklemesi için 24. haftada gidicez doktorumuza... bişey sorucam kızlar ilk defa 2 gün üst üste ayakta çok durdum kayınvalideye yardım ettim vs rahatsızlandığı için... resmen ayaklarım şişti... sizdede öyle bişey oldumu hiç..yoksa bi anda ayakta durduğum içinmi oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?