2011 Nisan Anneleri

sen doktora nereye gidiyosun cnm?
bana doktorum diabet polikliniğine git dedi ama özelde hiç bi hastanede bulamadım.devletlerdede hep dolu randevular.acil gitmek istiyorum ama bulamıyorum.sana ne dedi doktorun?

saol cnm tek tesellim bebeğimin sağlığı zaten inşallah geriside geçer.

selam kizlar.nasilsiniz.bende dun dr.a gittim.hersey normal dedi benim gavur dr.bebegin kilosu 729 gr.boyunu solemedi.bende toplam 4 kilo almisim.ya sizin bebklerin kilosu gayet guzel.benmki zayif olacak heralde.haaaaaaaaaa dr.bana turkcede pipi ne demek diye sordu.bende birkac tane anlami var.hepsini soledim.ay gulmekten bi hal oldum vala.

sen doktora nereye gidiyosun cnm?
bana doktorum diabet polikliniğine git dedi ama özelde hiç bi hastanede bulamadım.devletlerdede hep dolu randevular.acil gitmek istiyorum ama bulamıyorum.sana ne dedi doktorun?
canım devlet hastanesine gittim dahiliyeye o da diyetisyene yönlendirdi.hatta dahileyici hasta limiti doldu diye kabul etmiyordu hemşire ama durumun aciliyetini anlattım,gerek görürse belkide hastaneye yatcam filan dedim, yardımcı oldular sağolsunlar.dahiliyeci sevk etti diyetisyene. diyetisyen hanımsa kahvaltı ediyordu keyifle boştu hemen baktı ve gönderdi beni.bizde önce özele gitsek mi dedik ama hiç gerek kalmadı. gerçi ben küçük yerde yaşıyorum büyük şehirde işiniz zor valla Aysucum.

slm canım.aramzıda iki hafta var.bebeğin haftasına göre normal kiloda yani canım merak etme.artık hızlkilo almaya başladılar zaten benimki son hafta 200 gr aldı birden 2 doktor arasında bundan sonra alır seninkide merak etme canım zaten ters birşey olsa doktorun söylerdi.

insallah canim.allahin izniyle bi saglikli bi sekilde bebeklerimizi doguralim baska bisi istemyorum.

hoşbulduk canım..ya ben dün akşam latife yapmıştım:)nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
:) biliyorum cnm..çok şükür .çok iyi gidiyo... maşallah ya...siz nasılsınız...face yazmışsın zeynebim geliyo die falan
nisan ayının güzelll anişleri ve bebişleri umarız iyisiniz hepiniz herkeze iyi geceler diliyoruz....

slm canımcım biz çok iyiyiz siz nasılsınız

ben bugün biraz sinirliydim ya..
neden cnm
selam kizlar bende geldim..isten ciktim bir arkadas birakiyo beni kar var yavas yavas geldi.yemek yedim simdi burdayim.tabii bu saatte yemek yersem alirim kilolari(

:) ye cnm yarasın ihtiyacın var demekki

kızlar bu benim sıpa varya 3 defa korkuttu beni 2 defa bugün 1 defada 2 gün önce bi tekme attı.. dışardan görülcek derece be beni yerimden sıçrattı böyle güçlü bişey beklemiyordum...sizdede oldumu..çok güçlü ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…