2011 Nisan Anneleri

hosbulduk..
canım hoşgeldin..

sagol canim bebi$ime yarasin insallah.banada arada sert tekmeler geliyo

bugün okula gittim..geçen hafta nöbet tutmamak için doktor rapor vermişti..sabah raporu müdüre verdim..24.haftamı doldurdum..nöbet tutmamaı doktorum önermiyor dedim..müdürün yüzü ekşidi hemen..çıktı odadan..sonra tekrar geldi odaya arkadaşlar da var..sen nöbet tutmak istemiyor musun dedi..bende tutmak istemiyorum çünkü gebeliğim riskli dedim ve raporda riskli diye de yazıyor..sana izin verirsem diğerine de izin veririm o zaman onun da hakkı nöbet tutmamak dedi..diğeri dediği ingilizce öğretmeni okula yeni geldi..4-5 ay önce doğum yapmış..ona da nöbet yazmışlar..ama o yine de süt iznini kullanıyo..o da farketmez ben tutarım ama arkadaş hamile o tutmayabilir dedi..neyse adam bi tafra bi tafra..bugün nöbet tutacaksın ocaktan itibaren tutma senin yüzünden nöbet listesini değiştiremem dedi.neyse sonra teneffüste bana bağırmalar öğrencilere bak diye milletin yanında..sabır diyorum gitcektim ben senden izin istemedim bu benim yasal hakkım sen tut nöbeti..zor tuttum kendimi..neyse akşam oldu geldim eve ama hala sinirimi atamadım ya..ama artık nöbet yok..valla neler çektiğimi ben bilirim..nöbette bana bişey olsa kimin umrunda..

kızlar bu benim sıpa varya 3 defa korkuttu beni 2 defa bugün 1 defada 2 gün önce bi tekme attı.. dışardan görülcek derece be beni yerimden sıçrattı böyle güçlü bişey beklemiyordum...sizdede oldumu..çok güçlü ama[/QUOTE]

:)seninki tekme tokat şimdiden seni dövüyor..büyüyünce nolcak:)

cnm benim ya haklısın kızmakta ama boşver orda kalsın evdede stres yapma kendine..yazık...artık tutmayacaksın ya ona bak..çıkıyo arada böyle tipler işte

Yarım saat önce sezeryanla arkadaşım doğum yaptı...Darısı bizlerin başına arkadaşlar..Onda bu kadar heyecanlandık oğlumla,mutlu olduk ki anlatamam..Bizim bebek gelince nasıl olacak bilmiyorum artık :))

Yarım saat önce sezeryanla arkadaşım doğum yaptı...Darısı bizlerin başına arkadaşlar..Onda bu kadar heyecanlandık oğlumla,mutlu olduk ki anlatamam..Bizim bebek gelince nasıl olacak bilmiyorum artık :))

ay ne güzel..allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ömrü uzun olsun..allahım bizlerede nasip etsin..

senin müdür tam kasinmis sen iyi sabretmissin bende o da yok manyak mi ne kapi gibi rapor götürüyon yok nöbet listesini degistiremezmis isi neyse

kızlar bunun beyazını...2 kapılı dolabının sürgülü yukardaki 2 kapılı dolabında daha orantılı olanını düşünün bunu beğendik eşimle...niyetimiz 1 dolap yaptırmak bide 3 lü komidim..kayınpeder müteahhit ya onun mobilyacısına bide gerçekten istenilen kalitete dolap yok.. iç dizaynını kendim yapıcam bumu omu sizce? odamıza bu modeli koyarsak işte anca 80 cm li bi paspas ata biliriz

senin müdür tam kasinmis sen iyi sabretmissin bende o da yok manyak mi ne kapi gibi rapor götürüyon yok nöbet listesini degistiremezmis isi neyse

ya sorma canım ya..bi laf diyecem o bi laf diyecek ben kimseyle çene yarışı yapamam..sonra kendimi yıpratıcam ağlıycam oralarda bi pisliğin yüzünden bebeğimi de mahfedicem..

slm kızlar bi uğrim dedim foruma ,açar aaçmaz senin yazını görünce gıcık oldum resmen,bu ne anlayışsızlık..hakkaten bazen Allah insanın sabrını sınıyor..böyle şeyleri okudukça çalışmadgıma şükrediyorum valla ne yalan söylim..

aayy gözü aydın arkadaşının,Allah analı babalı büyütsün..darısı hayırlısıyla bizarin başına inş..

ya sorma canım ya..bi laf diyecem o bi laf diyecek ben kimseyle çene yarışı yapamam..sonra kendimi yıpratıcam ağlıycam oralarda bi pisliğin yüzünden bebeğimi de mahfedicem..

polyanna canim elinde kapi gibi dr.raporu var.milli egitim mudurlugune skayet etsene.ne demek ya rsporunu kabul etmiyo.ben rapor aldigim zaman sadece telle haber verridim hic muhattap bile olmazdim.korkma sana bisiy yapamaz.git sikayet et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…