2011 Nisan Anneleri

Renk olarak beyaz ve başka bir renk kullanılabilir..Benim ikinci de erkek olacağı için skorpion74 dediği gibi ileride odalarına bu tarz düşünebilirim..Ama sen sadece dolaptan bahsediyorsun değil mi?

tabi en iyisini sen bilirsin canim.ben simdi o müdüre sinir oldum ya ondan dedim.sirf o adama inat yapardim giciklik olsun diye

Renk olarak beyaz ve başka bir renk kullanılabilir..Benim ikinci de erkek olacağı için skorpion74 dediği gibi ileride odalarına bu tarz düşünebilirim..Ama sen sadece dolaptan bahsediyorsun değil mi?

bütün olarak cnm gördükten sonra kararımı değiştirdim
yoksa hiç reske girmeyip dolap komidin vs mi yaptırsam odamızdada yataştan aldığımız turuncu öekyat var çok şirin işte arada odasına alışsın die ona yatırırım 1 sene sonrada yatak alırım büyük ona koruma yaptırırım ayy kafam karıştı öfff

kızlar bn kaçtım saat nerdeyse 2 buçuk olmuş,vala oğlan sabah erkenden pörtler yine benim kafam kalkmaz herkese iyi gecelrrrrrrrr

selamm
bende su an osmani izliyorum, ama henüz aglamadim :) 15 dakka oldu baslayali.

bugün kontrolümüz vardi.
8 kilo almisim rekor bendemi??

kizimda 30 santim olmus nerdeyse. cok büyümüss masallah

güle güle seker iyi uykular
kızlar bn kaçtım saat nerdeyse 2 buçuk olmuş,vala oğlan sabah erkenden pörtler yine benim kafam kalkmaz herkese iyi gecelrrrrrrrr

selam hosgeldin.hadi gözünaydin canim.hani abisine seni cok seviyorum diyo ya bitirdi beni(yok baci senden daha fazla alanlar var topigimizdemasallah prensesinedekocaman olmus.
selamm

bugün kontrolümüz vardi.
8 kilo almisim rekor bendemi??

kizimda 30 santim olmus nerdeyse. cok büyümüss masallah

selamm

Bugün kontrolümüz vardi.
8 kilo almisim Rekor bendemi??

Kizimda 30 santim olmus nerdeyse. Cok büyümüss masallah

cnm komik bişey söylimmi tartıldım 75 geldim bu demek oluyo ki 67 ile kaldım hamiş 8 kilo almışım bu 9 da olabilir..aman takmıyorum vallahi..büyüyo miniklerimiz..haliyle bizde büyüyoruz

canim benim oglanin odasi komple duruyo..essek sipasi yatmiyo icinde bizle yatiyo..koruyomus..prenses onda yatacak, gerci 6 ay oda bizim odada sepette yaticak..onu kücükken hemen ayiricam ismetse öyle diyorum da kiyabilirmiyim bilmiyorum.oglumun odasinda ayrica 120 lik bir yatak ta var ayriyetten..onun yanina esim korumalik yapip oglan yanliz yatarsa kardeside besikte ikisi bir odada yatar yada biraz daha büyüyünce ev degistiririm belki simdi 3,5 odada oturuyoruz 4,5 gecersek ikiside ayri odalarda yatabilir.baya bir büyüyene kadar ayri odalarda olmamalari taraftariyim.bakalim
burdayim canim geldim.diziyi bitirdim sonunda.skorpion sen bebise oda yapmayi dusunuyomusun.ben karar veremdim.ne alacagima.

bizim ev cok kucuk.obur ya tasinacaz diyo esim.daha ne yapacagima tam karar veremdim.kendi odamiza besik aliyim diyorum.sepet besiklerden.zaten dogumdan sonra tr.ye annmelere gidecektim.bugun onlarla telde.konustum.annem ve kizim gelicekmis.vize icin urasicaz.daetiye felan.annem kolay alir vizeyi.ama kizim nasil alacak bilmiyorum.onunki baya zor olucak sanirim.kizima yapiyim gelirse oda diyorum.annem salonda yatar.bebekte mecburen bizle ayni odada.

artik odanin durumuna göre yaparsin birseyler.kizina tamamen oturum cikartsaniza daha kolay olmaz mi canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…