- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.661
kızlar eşim yatmıyo musun diye sesleniyor..yarın gene malesef okul var..destekleriniz için çok teşekkür ederim..şimdi daha iyiyim çok teşekkürler..hepinize iyi geceler allaha emanet olun..görüşürüz..
izin derken canim rapor verincede senin kendi izninden mi kesiyolar orayi tam bilmedigim icin.mesela benim dk. rapor verse dogum iznimden kesilmez dogumun ilk gününden sonra baslar kanunlarin verdigi izin.orda nasil?
canım burda da aynı rapor tabi izinden farklı..ama şimdi zaten yarıyıl tatili geldi..çocukların son notlarını veriyorum..28 ocakta karne verilecek 2 hafta tatile giriyoruz zaten..4 hafta dişimi sıkayım..
izin derken canim rapor verincede senin kendi izninden mi kesiyolar orayi tam bilmedigim icin.mesela benim dk. rapor verse dogum iznimden kesilmez dogumun ilk gününden sonra baslar kanunlarin verdigi izin.orda nasil?
canım burda da aynı rapor tabi izinden farklı..ama şimdi zaten yarıyıl tatili geldi..çocukların son notlarını veriyorum..28 ocakta karne verilecek 2 hafta tatile giriyoruz zaten..4 hafta dişimi sıkayım..
Renk olarak beyaz ve başka bir renk kullanılabilir..Benim ikinci de erkek olacağı için skorpion74 dediği gibi ileride odalarına bu tarz düşünebilirim..Ama sen sadece dolaptan bahsediyorsun değil mi?
kızlar bn kaçtım saat nerdeyse 2 buçuk olmuş,vala oğlan sabah erkenden pörtler yine benim kafam kalkmazherkese iyi gecelrrrrrrrr
selamm
bende su an osmani izliyorum, ama henüz aglamadim :) 15 dakka oldu baslayali.
bugün kontrolümüz vardi.
8 kilo almisimrekor bendemi??
kizimda 30 santim olmus nerdeyse. cok büyümüss masallah
selamm
bende su an osmani izliyorum, ama henüz aglamadim :) 15 dakka oldu baslayali.
Bugün kontrolümüz vardi.
8 kilo almisimRekor bendemi??
Kizimda 30 santim olmus nerdeyse. Cok büyümüss masallah
burdayim canim geldim.diziyi bitirdim sonunda.skorpion sen bebise oda yapmayi dusunuyomusun.ben karar veremdim.ne alacagima.
bizim ev cok kucuk.obur ya tasinacaz diyo esim.daha ne yapacagima tam karar veremdim.kendi odamiza besik aliyim diyorum.sepet besiklerden.zaten dogumdan sonra tr.ye annmelere gidecektim.bugun onlarla telde.konustum.annem ve kizim gelicekmis.vize icin urasicaz.daetiye felan.annem kolay alir vizeyi.ama kizim nasil alacak bilmiyorum.onunki baya zor olucak sanirim.kizima yapiyim gelirse oda diyorum.annem salonda yatar.bebekte mecburen bizle ayni odada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?