2011 Nisan Anneleri

günaydın güzel anneler
nasılsınız bugün ?
Ben iyiyim, dün iş yerinde ayaklarım buz kesti diye eşim ufak ısıtıcı almış, koydum masamın altına, sıcacık oturuyorum.. Yaşasın..
Klima çok elektrik yakıyor diye çalıştırmayan patronlar da taş olsun

günaydın cnm.
ohh ne güzell bi daha üşümiceksin.
kocalar yaşasın patronlarrr taş olsunnn

Ayy inşallah kolay olur canım

iyi yapmış kocişin canım,elemanını düşünmeyen patronlardan nefret ediyorum,haktır onlara

günaydın güzel nisan anneleriii

Günaydın canım hoşgeldiniz

canım valla haklısın geçiyor zaman,
benim ilk başlarda nasıl bulantılarım olmuştu, şimdi o günleri hatırlamaya çalışıyorum, sanki ben yaşamamışım. O zamanlar insanlar nasıl üstesinden geliyor diye düşünürdüm, şimdi yeni hamileler bulantılarım var deyince, geçiyor, sık dişini sonra hatırlamıyorsun diye onları teselli ediyorum

günaydın kızlaar,

evet cnm yavaş yavaş yapıcam bende eksiklerini,eğer mobilyada uygun birşeye denk gelirsem alırım..
yoksa 1-2 sene idare edeceğim gibi bir oda yapıcam..park yatak zaten alıcam belki duruma göre 2 tane alıcam..bende senin gibi düşünüyordum zaten,mobilya alsam büyüyen yataklı alacağım..
ama 12-13 e kadar zor yatarlar çünkü eni dar 6-7 yaşa kadar anca yatarlar bence..

tiancu
,canım haklısın akşam bende aynen senin dediğin gibi düşündüm..
eğer sepet beşiği arkadaşımdan almazsam 2 tane park yatak daha mantıklı,bir seyyar olur biri de sabit gibi..

Son düzenleme:

ooh eşinin eline sağlık valla Allah razı olsun..
o cimri paragöz ......biiiiiiiiiip.. patronların da odadaki ve arabalarındaki klimaları bozulsun inş.

günaydın kızlarr nasılsınız biz bugün oğluşumla gayet iyiyiz..leeogörkemden haberi olan var mı bir kac gündür yok merak ettim:26:

Canımmm kafan bayağı karışmış,Öncelikle zaten evini aldın çok şükür bebek odası ilk etapta olmasada olur çok zorlama kendini.Yavaş yavaş yaparsın odasını.2 tane park yatak yerine 1 tane park yatak ve karyola almak daha mantıklı değil mi canım.Yine de sen bilirsin tabii.Günola hayr ola acele etme yinede belki odayı komple yaparsın.

Günaydın canım hoşgeldiniz

Bana Günaydın yok mu????

günaydın kızlaar,

günaydın kızlarr nasılsınız biz bugün oğluşumla gayet iyiyiz..leeogörkemden haberi olan var mı bir kac gündür yok merak ettim:26:

günaydınnn canımmm leegörkem geçen hafta izinliydi bu hafta full çalışıyor sanırım.

günaydınnn hepinizee kızlarrr

calıştığını sanmıyorm canım calışırken msni hep acık olur ama yok..bebiş için endişeliydi umarım iyilerdir..sen nasılsın bu arada?

biz iyiyiz canımmm çok şükür,şeker tarama testimizi olamadık daha ,glikozu içtikten sonra miğden çok şekeri kaldırmadı çıkarmak zorunda kaldım.Hafta sonu müsait olabilirsem gidip yaptırıcaz.Doktorumuzu da değiştirdik kafam o konuda da rahatladı.Bide alışverişe başlamadım daha bu hafta yavaş yavaş başlamam gerekiyor artık:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…