- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.501
günaydın güzel anneler
nasılsınız bugün ?
Ben iyiyim, dün iş yerinde ayaklarım buz kesti diye eşim ufak ısıtıcı almış, koydum masamın altına, sıcacık oturuyorum.. Yaşasın..
Klima çok elektrik yakıyor diye çalıştırmayan patronlar da taş olsun
günaydın cnm.
ohh ne güzell bi daha üşümiceksin.
kocalar yaşasın patronlarrr taş olsunnn
Ayy inşallah kolay olur canımgünaydın kızlar
walla günler ne kadar çabuk geçiyo yaa. ne ara bulantılarım geçti ne ara karnım büyüdü anlayamazken şimdi oğlumun kıpırtılarını yaşıyorum.derken bi bakmışız ki doğuruvermişiz(ay sanki çok kolaymış gibi söyledim ama umarım kolay olur yinede)
iyi yapmış kocişin canım,elemanını düşünmeyen patronlardan nefret ediyorum,haktır onlaragünaydın güzel anneler
nasılsınız bugün ?
Ben iyiyim, dün iş yerinde ayaklarım buz kesti diye eşim ufak ısıtıcı almış, koydum masamın altına, sıcacık oturuyorum.. Yaşasın..
günaydın güzel nisan anneleriii
günaydın kızlar
walla günler ne kadar çabuk geçiyo yaa. ne ara bulantılarım geçti ne ara karnım büyüdü anlayamazken şimdi oğlumun kıpırtılarını yaşıyorum.derken bi bakmışız ki doğuruvermişiz(ay sanki çok kolaymış gibi söyledim ama umarım kolay olur yinede)
Canım seni çok iyi anlıyorum... Bence şu şekilde yap...
Park yatak al muhakkak çünkü ilk zamanlar yanında yatacak ve salonda vs orda burda iş yaptığında, misafir geldiğinde her yere kurup orda bebğeni bırakabilirsin. Odasını da yap, yap derken mobilyasını al bence ama herşeyi bir anda tamamlaman gerekmiyor. Odasını yavaş yavaş tamamlarsın. Önemli olan çok tutacak olan mobilyayı aradan çıkarman. Halısını perdesini bir şekilde tamamlarsın. hem bebeğinin eşyalarını kedi odasında bulundurur,kendi dolabına koyarsın. Doğumdan sonra bile tamamlayabilirsin eksiklerini. Nede olsa hemen o odada kalmayacak. En az nerden baksan 6 ay seninle kalacak. o zaman zarfında muhakkak birşeyler tamamlarsın.
Birde biliyorsun borca girmeden birşeylerin sahibi olamıyorsun...
Bizde öyleyiz bir yandan ev kredisi öderkene bir yandan da odamızı tamamladık... Yavaş yavaş sıkıştırmadan...
Allah yardımcınız olsun Arkadaşım...
Bu ara Oda alcak olursan muhakkak büyüyebilen yatak al derim. Ben öyle yaptım... 12-13 yaşına kadar kullanır o yatağı. Artık tüm mobilyalar o şekilde, kullanışlı olabilecek şekilde tasarlanıyor.
Bana Günaydın yok mu????
günaydın güzel anneler
nasılsınız bugün ?
günaydın günaydın günaydınnnnnn:92:
günaydın canımm
ooh eşinin eline sağlık valla Allah razı olsun..
o cimri paragöz ......biiiiiiiiiip.. patronların da odadaki ve arabalarındaki klimaları bozulsun inş.
günaydın kızlaar,
evet cnm yavaş yavaş yapıcam bende eksiklerini,eğer mobilyada uygun birşeye denk gelirsem alırım..
yoksa 1-2 sene idare edeceğim gibi bir oda yapıcam..park yatak zaten alıcam belki duruma göre 2 tane alıcam..bende senin gibi düşünüyordum zaten,mobilya alsam büyüyen yataklı alacağım..
ama 12-13 e kadar zor yatarlar çünkü eni dar 6-7 yaşa kadar anca yatarlar bence..
tiancu,canım haklısın akşam bende aynen senin dediğin gibi düşündüm..
eğer sepet beşiği arkadaşımdan almazsam 2 tane park yatak daha mantıklı,bir seyyar olur biri de sabit gibi..
günaydın kızlarr nasılsınız biz bugün oğluşumla gayet iyiyiz..leeogörkemden haberi olan var mı bir kac gündür yok merak ettim:26:
günaydınnn canımmm leegörkem geçen hafta izinliydi bu hafta full çalışıyor sanırım.
Günaydın canım hoşgeldiniz
Bana Günaydın yok mu????
günaydın kızlaar,
günaydın kızlarr nasılsınız biz bugün oğluşumla gayet iyiyiz..leeogörkemden haberi olan var mı bir kac gündür yok merak ettim:26:
günaydınnn canımmm leegörkem geçen hafta izinliydi bu hafta full çalışıyor sanırım.
günaydınnn hepinizee kızlarrr
calıştığını sanmıyorm canım calışırken msni hep acık olur ama yok..bebiş için endişeliydi umarım iyilerdir..sen nasılsın bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?