- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.481
günaydın kızlar nasılsınız bı zcok sukur ıyıyız dun aksam mısafırlerım vardı demıstım sızlere de.öok yorgunum kalkıp mecbur işe geldım ama çok şükürki kaygısı geçti gitti.bıde yarın bundan daha kalabalık mısafırım var 20 kişi civarında bakalım bıde onu halledebılrısem ne mutlu taaaakı artık (inşallah)gözaydın diye dogumdan sonra gelirler bundan sonra.bu akşamda pastasını böreğini yapacağım yarınki misafirin.inşallah hafta sonuda dinlenırım dıye umut edıyorum.bebişler nasıl dıslarrrrr?
kayınvalide skolyoz yani omirilik ters s şeklinde... çocukken düşmüş sanırım bi yerden haberi yok..dışardan belli oluyo hafif ama..tabi çok hamarat maşallah şu ana kadar zaman zaman çekmiş sıkıntısını ama 14 gündür bi çare... doktor doktor geziyo bakalım heyet toplandı en sonu ameliyat ama zannetmiyorum o noktada değil çünkü..ilaç yok fizik tedavi ile geçiştircekler bence...
ohh walla ne mutlu sanaa. ben doğuma yakın dip köşe pencere perde vs temizliği yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım o zamana kadar belki eşimin tayini çıkabilir antalyaya taşınabiliriz. keşke gitsek aslında bi temizlik fln vız gelir zaten annemler fln hep orada bana pek iş bırakmazlar.
evet kızlar çok şükür mis gibi oldu...bide doğum yakın alırım dicem ama :26: öncesinde yine ala bilirim mlum temizlik yapamam herhalde.. ablayada pis ev vererek yormak istemem
esracığım öncelikle gözünaydın temizliğin bitmiş,bu arada tefriciyelerde de en tembeli biz çıktık herhalde ama az kaldı bitirmek üzereyim bugun yurtdışından ablam ve kardeşim süpriz yapıp geldiler şok oldum o nedenle bitiremedim ama 1-2 saate bitircem sen buralardamısın cnm?
merhaba cnm bende nasip olursa nisan annesiyim aranıza yeni katıldım.bende senin gibi oda konusunda çok kararsızdım. Ben oda aldım ama beşiğini almadım beşiğini park beşik almayı düşünyorum. Daha kullanışlı gibi geliyor. 3 kapılı dolabı 4lü şifonyer birde komidin aldım odada bazam vardı yeni daha oda kırmızı derili felan. Bende mobilyasını beyaz kırmızılı ağırlığı beyaz yaptırdım 3 -4 yaşına kadar paark beşikte yatar sonra zaten bazada yatabilir diye düşünüyorum. Mobilya beşik alan arkadaşarım park beşiğin daha kullanışlı olduğunu söylediler.park beşik satan yerlerde park beşik için uyku setleri var çok gzel gördüm ama daha almadım onuda idahaki ay odası gelnce alacam inşallah.
izmirde oturan kimlerdi kızlar
# zeze80
# mesa
# mefunihi
# keja
# pinugkaya
günaydın annişler nasılsınız bakalım
günaydın şekerim uykusuz huysuz gergin yorgun offf bugun çok kötüyüm eve gitmek istiyorum
# Zeze80
# mesa
# mefunihi
# KEJA
# pinugkaya
Günaydın annişler nasılsınız bakalım
günaydınn canımm acaip bi uykusuzluk var bende de, güneş de gözümün içine içine grio masamdan kalkıp perdeyi bile indiresim yok :85:
cumartesi gelsede yatsam uyusam ya...aslında şu 32 hafta dolsa da artık işe gelmesemm
günaydın canımmmm,geçer bugünde geçer azıcık dişini sık,eve gidincede güzel bir duştan sonra yat dinlen.
Bende mobilya beşik ve yanına 2-3 katlı şifonyer almak istiyorum,bebişin eşyalarını koymak için.daha bakmaya başlamadım,belki yaptırırım güzel model bulursam da alırım.bi arkadaşımın yengesi mobilyacıda yaptırmış resmini çekip getirecek,beğenirsem burda paylaşırım fikir olmuş olur bize.
canım günaydınnn,benimde acayip iş yapasım var eve gitsem şöyle dip köşe yapsam,ütü yapsam bir dünya,çamaşırlarımı yıkasam mutfağımı yerleştirsem ağırlaştıkça kafayımı yiyorum ne
Canım günaydın bu ne misafir sirkülasyonu,ne misafir ağırlama sevgisi.Daha öncedende kızmıştık sana misafir kabul etme artık,sen git millete misafirliğe.6 aylık hamile kadınada misafirliğe gidilirmi helede çalışıyorsa bu insanlarda hiç anlayış yok
kızlaar bana bir yardımcı olun yaa..
ben oda konusunda çok kararsız kaldım..biliyorsunuz önceden oda alıcam diyordum..
sonra bir de park yatak almaya karar verdim..ki bunları ev almadan önce düşünüyordum..
şimdi ev alıyoruz,haliyle onun taksiti bebeğin masrafı derken sanki sıkışacakmışım gibi geliyor..
belki de sıkışmayacağız bilmiyorum ama bir yandan da kendi evim varken odası olmazsa içime sinmeyecek,oof naapsam bilemedim..nerden baksanız en az 2000 tl gidecek odasına,yatak,nevresin perde filan derken,bu da en azı..
park yatak da alıcam,oda yapmasan yanına bir şifonyer alsam diyorum biryandan 3-4 yaşından sonra da oda alsam diyorum..ooff bir akıl fikir verin bana..mantıklısı nasıl olur?
bir de park yatak alanlardan tavsiye isiyorum,ben kraft 504 düşünüyorum ama
diğer markalarda iyi ve kaliteli birşey uygun fiyata da olabilir tabi..birde bunların nevresim tk.nerden alınacak kızlaar?
Sen bilirsin şekerim sonrasındada kullanabileceğin birşey olmasına dikkat et derim.Modellere bakmak lazım artık yavaş yavaş vakit yaklaşıyor.çok sevinirim cnm kaç gündür bakıyorum netten bi model bulamadım beyaz olsun diyorum odaya pembe aksesuarlarla kombine yaparız acaba ayna olsa mı dolapta
günaydınlar
benim se hiç iş yapasım yok ne tuhaf iyice serdim postu
Günaydın milletttttttttt....................
haklısın canım ama hep gidipte sıra sana gelınce almamak da tuhafıma gıdıyo neysekı evde yardımcım var eşimde yardım eder aldıgım son kalabalık mısafır bundan sınra zaten gelecek kımse kalmadı artık doguma kadar ful gezerım inşallah.
günaydın milletttttttttt....................
haklısın canım ama hep gidipte sıra sana gelınce almamak da tuhafıma gıdıyo neysekı evde yardımcım var eşimde yardım eder aldıgım son kalabalık mısafır bundan sınra zaten gelecek kımse kalmadı artık doguma kadar ful gezerım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?