2011 Nisan Anneleri

Canım günaydın bu ne misafir sirkülasyonu,ne misafir ağırlama sevgisi.Daha öncedende kızmıştık sana misafir kabul etme artık,sen git millete misafirliğe.6 aylık hamile kadınada misafirliğe gidilirmi helede çalışıyorsa bu insanlarda hiç anlayış yok

Canım günaydın geçmiş olsun,inşallah çok ciddi bir durum değildir ve ameliyata gerek duymazlar.Omurgadan ameliyat olup yatmak ve yatana bakmak çok zor olsa gerek.Sende yardım edicem diye çok yorma kendini canım.Acil şifalar dilerim kayınvalidene.Kayınvalidende olsa anne sonuçta kötü olmasın

Canım günaydın Allah gönlüne göre versin.İnşallah hayırlısıyla tayininiz çıkar.

evet kızlar çok şükür mis gibi oldu...bide doğum yakın alırım dicem ama :26: öncesinde yine ala bilirim mlum temizlik yapamam herhalde.. ablayada pis ev vererek yormak istemem

Ayyy şekerim bende bu hafta sonu yaptım ama çamaşır ütü beni bekliyor evde,gezmekten fırsat bulsamda bi akşam iş çıkışı evime gitsem diye bakıyorum artık.

Canım günaydın,çok sevindim senin adına kardeşlerin sürpriz yapmışlar sana.Keyfine diyecek yoktur heralde

hoşgeldin cnm ben de senin gibi 3 kapılı dolap şifonyer komidin ve park yatak düşünüyorum ama nasıl birşey olsun karar veremedim beyaz ağırlıklı olacak kullanılan malzeme mdf fakat boyle parlak gibi dursun acaba bu kaplamanın ismi ne bir de modeli nerden buldun resim falan varsa paylaşır mısın

izmirde oturan kimlerdi kızlar

ben varım cnm

günaydın şekerim uykusuz huysuz gergin yorgun offf bugun çok kötüyüm eve gitmek istiyorum

Günaydın canımmmm,geçer bugünde geçer azıcık dişini sık,eve gidincede güzel bir duştan sonra yat dinlen.
Bende mobilya beşik ve yanına 2-3 katlı şifonyer almak istiyorum,bebişin eşyalarını koymak için.Daha bakmaya başlamadım,belki yaptırırım güzel model bulursam da alırım.Bi arkadaşımın yengesi mobilyacıda yaptırmış resmini çekip getirecek,beğenirsem burda paylaşırım fikir olmuş olur bize.

# Zeze80
# mesa
# mefunihi
# KEJA
# pinugkaya

Günaydın annişler nasılsınız bakalım

günaydınn canımm acaip bi uykusuzluk var bende de, güneş de gözümün içine içine grio masamdan kalkıp perdeyi bile indiresim yok :85:
cumartesi gelsede yatsam uyusam ya...aslında şu 32 hafta dolsa da artık işe gelmesemm

Canım günaydınnn,benimde acayip iş yapasım var eve gitsem şöyle dip köşe yapsam,ütü yapsam bir dünya,çamaşırlarımı yıkasam mutfağımı yerleştirsem ağırlaştıkça kafayımı yiyorum ne

çok sevinirim cnm kaç gündür bakıyorum netten bi model bulamadım beyaz olsun diyorum odaya pembe aksesuarlarla kombine yaparız acaba ayna olsa mı dolapta

haklısın canım ama hep gidipte sıra sana gelınce almamak da tuhafıma gıdıyo neysekı evde yardımcım var eşimde yardım eder aldıgım son kalabalık mısafır bundan sınra zaten gelecek kımse kalmadı artık doguma kadar ful gezerım inşallah.

Canım seni çok iyi anlıyorum... Bence şu şekilde yap...
Park yatak al muhakkak çünkü ilk zamanlar yanında yatacak ve salonda vs orda burda iş yaptığında, misafir geldiğinde her yere kurup orda bebğeni bırakabilirsin. Odasını da yap, yap derken mobilyasını al bence ama herşeyi bir anda tamamlaman gerekmiyor. Odasını yavaş yavaş tamamlarsın. Önemli olan çok tutacak olan mobilyayı aradan çıkarman. Halısını perdesini bir şekilde tamamlarsın. hem bebeğinin eşyalarını kedi odasında bulundurur,kendi dolabına koyarsın. Doğumdan sonra bile tamamlayabilirsin eksiklerini. Nede olsa hemen o odada kalmayacak. En az nerden baksan 6 ay seninle kalacak. o zaman zarfında muhakkak birşeyler tamamlarsın.
Birde biliyorsun borca girmeden birşeylerin sahibi olamıyorsun...
Bizde öyleyiz bir yandan ev kredisi öderkene bir yandan da odamızı tamamladık... Yavaş yavaş sıkıştırmadan...
Allah yardımcınız olsun Arkadaşım...

Bu ara Oda alcak olursan muhakkak büyüyebilen yatak al derim. Ben öyle yaptım... 12-13 yaşına kadar kullanır o yatağı. Artık tüm mobilyalar o şekilde, kullanışlı olabilecek şekilde tasarlanıyor.

Son düzenleme:
çok sevinirim cnm kaç gündür bakıyorum netten bi model bulamadım beyaz olsun diyorum odaya pembe aksesuarlarla kombine yaparız acaba ayna olsa mı dolapta
Sen bilirsin şekerim sonrasındada kullanabileceğin birşey olmasına dikkat et derim.Modellere bakmak lazım artık yavaş yavaş vakit yaklaşıyor.

günaydınlar
benim se hiç iş yapasım yok ne tuhaf iyice serdim postu

günaydın canımmm,topla kendini bebiş geldikten sonra hem elektrikli olucaz hem şarjlı,enerjimizi bitip tüketmeyelim şimdiden.

günaydın milletttttttttt....................

günaydın canım:92:

yardım edecek birileri varsa güzel,kendini çok yorma yinede

günaydın kızlar
walla günler ne kadar çabuk geçiyo yaa. ne ara bulantılarım geçti ne ara karnım büyüdü anlayamazken şimdi oğlumun kıpırtılarını yaşıyorum.derken bi bakmışız ki doğuruvermişiz (ay sanki çok kolaymış gibi söyledim ama umarım kolay olur yinede)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…