- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.721
sağol aysucum diyet için
bende pek sevmezdim böle şeyleri ama yararı olucaksa bi dene derim
sor doktoruna cnm:)
eee bebekler için herşeyii yapıyoruz napalımmm
canım benim senin msjları okudukça acaba bende mi alsam şu ölçüm aletinden diyorum ama sonra düşünüyorum öylesi daha zor senin sürekli elinde psikolojim bozulu benim yaaa...bilmiyorum ki bugün şükür düşük çıktı ama insan emin olamıyor ki.doktorlarım iyi dedi diyete devam dedi ama hangisi doğru bilemedim ki :26:inşallah cnm
benim açlıklarım ii düşükler ama dün akşamki tokluğum 147 çıktı.sınır 140.
bugün sabah kahvaltım 130 çıktı.öğle yemeği yedim hemen yürüyüşe gittim.hatta dışardayklen doldu 1. saatim 112 çıktı bu sefer çok sevindim bende.
teşekkür ederim güzelim, canım bende garipsedim onu ama doktor bir şey demediçok sevindim cnm..ooh atlattın çok şükür..darısı diğer arkadaşlara inş.
ama anlamadım açlık tokluktan fazla çıkmış,nasıl olaaaar kii:44:
150nin altına düşürmemiz lazım demişti doktorum bana canım.bence vermezler sen sıkma canını.offf şekerim 144 çıktı gene
sınır 140.bu kadar fazla olmasından dolayı iğne verirlermi acaba yaaa?
akşam yemeklerimde hep böle oluyo yaa neden acaba?
canım benim senin msjları okudukça acaba bende mi alsam şu ölçüm aletinden diyorum ama sonra düşünüyorum öylesi daha zor senin sürekli elinde psikolojim bozulu benim yaaa...bilmiyorum ki bugün şükür düşük çıktı ama insan emin olamıyor ki.doktorlarım iyi dedi diyete devam dedi ama hangisi doğru bilemedim ki :26:
150nin altına düşürmemiz lazım demişti doktorum bana canım.bence vermezler sen sıkma canını.
cnm inanki bölesi daha zor.doktorun istemediyse hiç alma boşver.ben sıkıntıda yapıyorum ondanda çıkar dedi doktor takılma hiç bişi sinirlenme üzülme dedi.ama elimde değil.keşke benimkide seninki gibi olsaydı inanki çok sıkıldım.salı gününü iple çekiyorum.
bu sefer gittiğim doktor pek iyimser değildi 2.saat ölçtüklerimde 130 vardı 2 tane sınır 120 dedi bunlara şimdilik bişi vermiyorum 1 haftada 1.saat tokluk ölç dedi.ondada sınır 140 dedi.ama akşamları yüksek çıkıyo sadece.akşam yemeğimde meyvede var acaba ondan mı oluyo?diğer öğünlerimde yok meyve ara öğünlerde yiyorum.
canım benim listeyi gördün günde 9 dilim ekmek yazıyor ki ben şimdiye kadar 2 dilimden fazla yemedim.o da kahvaltıda zaten.diyeceğim o ki eğer meyveden kaynaklandığını düşünüyorsan değiştir meyveyi yerine yoğurt koy.yada hiç yeme. dene bakalım nasıl olcak? doktorunada ona göre belirtirsin durumu. benimki tokluk 2.saatti ama bugün dolu dolu listemdeki gibi kahvaltı yapamadım ders zili çalmıştı alel acele yedim ama açta kalkmadım yerimden. senin kahvaltı sonraları nasıl çıkıyor?
cnm maşallah bebişineben 2 hafta önce 24+2 de gittim 695 gr dı.cnm ultrasonda nası görünüyo.ayı ayakları aşağı doğru mu ekranda.e benim bebişin kafası hep sağda sırt üstü yatıyo oluyo.herkes diyo ters düz bana doktor hiç demedi.hep sırt üstü istrahatte bizimki.yoksa ekranda mı öle görünüyo bunu bi sorayım dedim.
cnm benim bugün sabah 1.saat tokluğum 130 çıktı
ama geçen hafta 2.saat bakıyodum.onlarda şöyle.94-76-89-109-105-93-95
e onlarda benimki gibi düşük genelde :26: ay çok düşünmemek lazım en güzeli bacım yaaa kafayı yiyce yok yere fırlayacak şekerler yine
neyse ben çıkıyorum hadi iyi geceler güzelim:92:
Canım günaydın Allah gönlüne göre versin.İnşallah hayırlısıyla tayininiz çıkar.
Ayyy şekerim bende bu hafta sonu yaptım ama çamaşır ütü beni bekliyor evde,gezmekten fırsat bulsamda bi akşam iş çıkışı evime gitsem diye bakıyorum artık.
Canım günaydın,çok sevindim senin adına kardeşlerin sürpriz yapmışlar sana.Keyfine diyecek yoktur heralde
OY MAŞALLAH BEBİŞİNE YAkızlar sağolun cevaplar için (bu arada herkese iyi akşamlar) bugün gittim doktora bebek gyet iyi dedi kilosuda 972 gr mış boyuda 33.6 cm imiş sadece kötü mü bilmiyorum ama doktor bi yorum yapmadı dinlen fazla ayakta gezinme dedi bebeğin ayakları tam rahimimin üstünde buda bana rahimde ağrı yapıyor çünkü yanları değilde hep aşağıyı tekmeliyor dik duruyormuş sanırım bu yüzden her saat başı wc ye gidiyormuşum meğer sizin bebeklerin duruşu nasıl ?doktor bir yorum yapmadı ama acaba erken doğum olabilir miki ? ha bu arada oğluşum 2 hafta öneden gidiyormuş ve şekerim normal çıktı o kadar tatlı yiyen ben hayret ettim
iyiym aysu bnde napim temizlik yaptım bugün.
evi temizzledim baştan aşağı.
snrada biraz camları sileyim dedim.
ama yoruldum sadece salon ve mutfağı sildim.
yarın veya öbür günde diğerlerini silicem..
bu arada yarında sağlık ocağına gidicem.
ikinci tetanoz aşım için.
1 ay snra gel demişti bugün bir ay oldu, yarında gidicem.
bide kanına bakarız demişti.
sen nasılısn, nasıl gdiyor?
İYİ GECELER CNM..GÖRŞÜRÜZkızlar hepinize iyi geceler biz çıkalım artık
yarın görüşürüz
esracım öyle diyorsunda kim yapıcak.
Içim elvermiyor camları öyle kirli görünce.
Biliyosun çok yağmurr yağdı bu arada.
çok uzanmamaya çalışıyorum zaten.
sueylul hg.
esraa yapmaz eşim cnm.
bana burda yardım edecekte kimse yok.
yani ablamlar fln çalışıyor.
neysehhh bi daha zaten doğuma artık büyük temizlik:)
iyi geceler kızlar ben çıkıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?