2011 Nisan Anneleri

bende pek sevmezdim böle şeyleri ama yararı olucaksa bi dene derim
sor doktoruna cnm:)

eee bebekler için herşeyii yapıyoruz napalımmm

canım benim senin msjları okudukça acaba bende mi alsam şu ölçüm aletinden diyorum ama sonra düşünüyorum öylesi daha zor senin sürekli elinde psikolojim bozulu benim yaaa...bilmiyorum ki bugün şükür düşük çıktı ama insan emin olamıyor ki.doktorlarım iyi dedi diyete devam dedi ama hangisi doğru bilemedim ki :26:
çok sevindim cnm..ooh atlattın çok şükür..darısı diğer arkadaşlara inş.
ama anlamadım açlık tokluktan fazla çıkmış,nasıl olaaaar kii:44:
teşekkür ederim güzelim, canım bende garipsedim onu ama doktor bir şey demedi pankreasım hızlı çalıştı demek ki
offf şekerim 144 çıktı gene
sınır 140.bu kadar fazla olmasından dolayı iğne verirlermi acaba yaaa?
akşam yemeklerimde hep böle oluyo yaa neden acaba?
150nin altına düşürmemiz lazım demişti doktorum bana canım.bence vermezler sen sıkma canını.

cnm inanki bölesi daha zor.doktorun istemediyse hiç alma boşver.ben sıkıntıda yapıyorum ondanda çıkar dedi doktor takılma hiç bişi sinirlenme üzülme dedi.ama elimde değil.keşke benimkide seninki gibi olsaydı inanki çok sıkıldım.salı gününü iple çekiyorum.
bu sefer gittiğim doktor pek iyimser değildi 2.saat ölçtüklerimde 130 vardı 2 tane sınır 120 dedi bunlara şimdilik bişi vermiyorum 1 haftada 1.saat tokluk ölç dedi.ondada sınır 140 dedi.ama akşamları yüksek çıkıyo sadece.akşam yemeğimde meyvede var acaba ondan mı oluyo?diğer öğünlerimde yok meyve ara öğünlerde yiyorum.

canım benim listeyi gördün günde 9 dilim ekmek yazıyor ki ben şimdiye kadar 2 dilimden fazla yemedim.o da kahvaltıda zaten.diyeceğim o ki eğer meyveden kaynaklandığını düşünüyorsan değiştir meyveyi yerine yoğurt koy.yada hiç yeme. dene bakalım nasıl olcak? doktorunada ona göre belirtirsin durumu. benimki tokluk 2.saatti ama bugün dolu dolu listemdeki gibi kahvaltı yapamadım ders zili çalmıştı alel acele yedim ama açta kalkmadım yerimden. senin kahvaltı sonraları nasıl çıkıyor?

cnm benim bugün sabah 1.saat tokluğum 130 çıktı
ama geçen hafta 2.saat bakıyodum.onlarda şöyle.94-76-89-109-105-93-95

doktor 2 hafta önden gidiyorr bebişin dedi belki erken döllenme olmuş olbilir her kontrolde hatırlat eğer birkaç defa daha öyle ise zaten sezeryan 2 hafta önce alırız dedi .doktorum öyle dedi aşağıda ayakları dedi zaten bende hissediyordum tekmeleri hep aşağıda rahmimin üstünde hissettim.doktor sadece poposunu gösterdi bak istersen dedi bakıncada öyleydi sadece poposunu gördüm . ama beni baya zorluyor yürürken bile çok zorlanıyorum hele o tekmeler yok mu ,herkes yanda hissederken ben aşağılardan yiyiyorum tekmeyi ters bi çocuk mu olacak ne

cnm benim bugün sabah 1.saat tokluğum 130 çıktı
ama geçen hafta 2.saat bakıyodum.onlarda şöyle.94-76-89-109-105-93-95

e onlarda benimki gibi düşük genelde :26: ay çok düşünmemek lazım en güzeli bacım yaaa kafayı yiyce yok yere fırlayacak şekerler yine
neyse ben çıkıyorum hadi iyi geceler güzelim:92:

e onlarda benimki gibi düşük genelde :26: ay çok düşünmemek lazım en güzeli bacım yaaa kafayı yiyce yok yere fırlayacak şekerler yine
neyse ben çıkıyorum hadi iyi geceler güzelim:92:

haklısın cnm çok düşünmemek gerek.
cumartesi kendi doktoruma gidicem onunlada bi konuşucam bakalım o ne dicek.

sanada iyi geceler tatlım.
kendine ve bebişine çok iyi bak

evt çok teşekkür ederim valla çok çok iyi geldi klasik bir söz olacak ama gurbetlik gerçekten çok zormuş zaman ilerledikçe daha iyi anlıyor insan artık inşallah doğumada annemle babam gelir de tam olur...

OY MAŞALLAH BEBİŞİNE YA BAYA BÜYÜTMÜŞSÜN VALLAHİ..SİZİ GÖRDÜKÇE BEN HEYCANLANIYORUM..
ÇOK YANLIŞ CNM ÇOK KIZDIM SANA..CAM NİE SİLİYOSUN SEN YA..NE KADAR TEHLİKELİ... SAKIN Bİ DAHA SİLME.. EMZİKTEN ÇIKMAK DİE BİŞEY VARDIR BİLİRMİSİN SEN.. MESELA YÜKSEĞE UZANMAYIN DERLER..Kİ ÖYLEDİR..RAFA BİLE TABAK KOYARKEN EŞİME KOYDURUYORUM SINIRDAYSA...SAKIN CNM TAVSİYEM DİNLE BENİ Bİ DAHA YAPMA CAM SİLME...SÜPÜRGE BİLE YAPRKEN KOLLARI UZATARAK ÇOK YAPMA...
kızlar hepinize iyi geceler biz çıkalım artık
yarın görüşürüz
İYİ GECELER CNM..GÖRŞÜRÜZ

esracım öyle diyorsunda kim yapıcak.
içim elvermiyor camları öyle kirli görünce.
biliyosun çok yağmurr yağdı bu arada.
çok uzanmamaya çalışıyorum zaten.

sueylul hg.

esraa yapmaz eşim cnm.
bana burda yardım edecekte kimse yok.
yani ablamlar fln çalışıyor.

neysehhh bi daha zaten doğuma artık büyük temizlik:)
iyi geceler kızlar ben çıkıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…