2011 Nisan Anneleri

selam kızlar,bugün tetenoz aşımı oldum.ağrı yapar dediler ama çok şükür henüz bir şey yok.şeker yüklemesi kaçıncı haftalarda yapılıyor.

maşallah canım ya yinede yapabiliyorsun ben şimdiden ağırlaşmaya başladım bir süpürge yapıyorum yarım saat oturuyorum

selam kızlar,bugün tetenoz aşımı oldum.ağrı yapar dediler ama çok şükür henüz bir şey yok.şeker yüklemesi kaçıncı haftalarda yapılıyor.

cnm benimde tetenoz aşımın 2. dozu hiç ağrı yapmadı.
şeker yüklemeside 24-28 haftalar arası yapılıyo cnm.

maşallah canım ya yinede yapabiliyorsun ben şimdiden ağırlaşmaya başladım bir süpürge yapıyorum yarım saat oturuyorum
ayy bnde yapıyorum ama nasıl yapıyorum allah biliyor.
ama bakıyorum ablamların bnmki kadarki hallerine fln onlar benden bayağı ağırlaşmışlar.
birazda yapı demekki.

bende 2. tetenozu yarın olucam cnm.
şeker yüklemesinide 24 ile 28 haftalar arası yapıyorlar

offf şekerim 144 çıktı gene
sınır 140.bu kadar fazla olmasından dolayı iğne verirlermi acaba yaaa?
akşam yemeklerimde hep böle oluyo yaa neden acaba?

akşam yemeğinde ne yiyorsunki cnm?

bnm kayınvalidemdede var şeker.
ve kuzu kulağı diye bi ot var biliyorsundur belki.
ekşimsi ço kgüzel tadı
o şekerini düşürdüğünü iddia ediyor
pazarlarda demet demet satılıyor.

evde kendin ölçebiliyormusun

evet cnm cihaz aldım öle söylediler hastaneden.sabah öğle ve akşam aç tok olarak ölçüyorum.

cnm akşam yemeğimde genelde et tavuk yada balık tercih ediyorum haşlama olarak yada ızgara olarak.yanındada yeşillik salata.bide 1 porsiyon meyvem var.acaba omu yapıyo diye düşünüyorum.

kuzu kulağını duydum cnm ama gebelikte yenilirmi bilmiyorum cnm.

merhaba kızlar diyet yapanlar neler yiyor yazar mısınız?

cnm benim şekerim çıktığı için diyetteyim.gerçi diyetim baya bi bilindik diyet yazıyım cnm.

sabah 8.00
2 dilim buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
5 ad fındık veya 2 ad ceviz
yeşillik ve 1 porsiyon (yani 1 adet orta boy) meyve

ara öğün 10.30
1 porsiyon meyve
1 bardak süt

öğle 13.00
6-8 yemek kaşığı sebze
salata sınırsız
1 su bardağı kadar yoğurt
3 dilim ekmek

ara öğün 16.00
1 porsiyon meyve
1 bardak süt

akşam
4 ad köfte büyüklüğünde et-tavuk-balık
3dilim ekmek
1 su bardağı kadar yoğurt
salata sınırsız
1 porsiyon meyve

ara öğün 22.00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir

cnm maşallah bebişine ben 2 hafta önce 24+2 de gittim 695 gr dı.cnm ultrasonda nası görünüyo.ayı ayakları aşağı doğru mu ekranda.e benim bebişin kafası hep sağda sırt üstü yatıyo oluyo.herkes diyo ters düz bana doktor hiç demedi.hep sırt üstü istrahatte bizimki.yoksa ekranda mı öle görünüyo bunu bi sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…