2011 Nisan Anneleri

pardon cnm takılmışım... 24 ten sonr gel dedi... az daha beklicem ama eşim dedi haftaya gideriz die

selam bende yazayim seker testi 24-28.haftalar arasi yapiliyo.sen zaten 25. haftandasin erken falan degil o aralikta her zaman yapilabilir canim..

kızlar sağolun cevaplar için (bu arada herkese iyi akşamlar) bugün gittim doktora bebek gyet iyi dedi kilosuda 972 gr mış boyuda 33.6 cm imiş sadece kötü mü bilmiyorum ama doktor bi yorum yapmadı dinlen fazla ayakta gezinme dedi bebeğin ayakları tam rahimimin üstünde buda bana rahimde ağrı yapıyor çünkü yanları değilde hep aşağıyı tekmeliyor dik duruyormuş sanırım bu yüzden her saat başı wc ye gidiyormuşum meğer sizin bebeklerin duruşu nasıl ?doktor bir yorum yapmadı ama acaba erken doğum olabilir miki ? ha bu arada oğluşum 2 hafta öneden gidiyormuş ve şekerim normal çıktı o kadar tatlı yiyen ben hayret ettim

iyiym aysu bnde napim temizlik yaptım bugün.
evi temizzledim baştan aşağı.
snrada biraz camları sileyim dedim.
ama yoruldum sadece salon ve mutfağı sildim.
yarın veya öbür günde diğerlerini silicem..

bu arada yarında sağlık ocağına gidicem.
ikinci tetanoz aşım için.
1 ay snra gel demişti bugün bir ay oldu, yarında gidicem.
bide kanına bakarız demişti.

sen nasılısn, nasıl gdiyor?

cnm hoşgeldin
gözünaydın kocaman olmuş bebişin.
benimkininde ayakları aşağıda kafasıda solumda yukarıda duruyordu son gittiğimde.erken doğum demedeiyse doktorun öle bi riskin yoktur cnm merak etme ama sen genede kendini fazla yorma.
şekerinde çıkmamış ne güzel gözünaydın.
bazen hiç tatlı yemeyenlerde bile gebelikte şeker çıkabiliyomuş.

Hayır, haftaya yaptırıcam ve benim bütün sülalemde şeker hastalığı var :18:
ıkma ihtimali yüksek aslında

canım bence hemen ümitsizliğe kapılma mesela benim annemde babannemde şeker hastası bende kesin çıkacak dedim ama bugün 50 gr lık yapıldı ve gayet iyi dedi ve o kadarda tatlı ,hamurişi yememe rağmen

Hayır, haftaya yaptırıcam ve benim bütün sülalemde şeker hastalığı var :18:
ıkma ihtimali yüksek aslında

sağol canım , acaba döner miki yanlara çünkü hep idrarım varmış gibi oluyor

ohh mis gibi olmuştur evin.bende yarın yapıcam temizlik.ama ben cam silemiyorum yükseklik korkum var.
bizde iyiyiz oğluşumla yürüdük bugün hava soğuktu ama yağmayınca sorun olmuyo.her yemekten sonra yürü dedi diyetisyenimki şekerin çıkmasın.
şimdide akşam yemeğimi yedim ama bu saatte nerde yürücem artık evin içinde bi o tarafa bi bu tarafa dolanırım

sağol canım , acaba döner miki yanlara çünkü hep idrarım varmış gibi oluyor

cnm 7.ayın sonuna kadar dönebiliyolarmış. inşallah başaşağı dönerlerde doğum pozisyonunu alırlar.
benimde sürekli zamanın wc de geçiyo valla cnm.heleki gece çok susuyorum ee içincede wcdeyim saat başı.

cnm bende büyük olan camları tamamen dışına çıkıp silemiyorum, korkuyorum
çünkü 5. katta oturuyorum:)
ama elim yettiğince siliyorum
yetişemediğim yere viledaya bez bağlıyorm fln
bi şekilde temilzeniyor.
yoksa yağmurdan çok kötü görünüyorduu

evimde temiz olunca ruhum temizleniyor sanki:)
ben pek yürüyüş yapamıyorum maalesef.

ben mecbur yürüyüşe çıkıyorum cnm yoksa şekerim yüksek çıkıyor.
yürüyüşte ne oluyo anlamadım.

hoşgeldin cnmmmm

Oh kızlar temizlikler yapılmaya başlamış...Benim evi gene bir görseniz aldı başını gidiyor...Akşam eşime diyorum kendimi bildim bileli hiç bukadar pasaklı olmamıştım...Ben halimden gayet memnunum diyor...Şaşırdım kaldım vallah...Kokoş titiz olan kocam bunları söylüyor...Biran önce havalar iyileşse birazda olsa evimi bebek için temizlesemde sonra meleğim gelse...

ayy bnm eşimm temizlik olmayan evde yaşayamaz
banada saolsun ev temiz bile olsa söyler
bazen bundan dolayı tartışırız bile.

ki bnde pis biri diilimdir.
tamam çok aşırı bi titizliğim yok ama her dk temizlik yapmam
hamile kalmadan öncede haftada iki kere yapardım
şimdi 1 kere yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…