- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.841
kızlaar bende bi yangınlık başladı yaa geceleri yanyrm ustumu ortemyrm zaten ewde de hep ince ve kısa seyler giye roldum eşim şaşryr bana
Ay aynen öyle benim kayınvalidede tık yok arıyo bazen rahatmısın bilmem ne diye soruyo bu kadar sinir oluyoum hayır alacaklarınaa hiç ihtiyacım yok çok şükür eşimle birlikte çalışıyoruz alıyoruz da ama ne bileyim bekliyor insan onların da torunları olacak biraz heveslensinler düşünsünler istiyorum evlendiğimiz zamanda böyle hiç faydaları olmadı hala içimde uktedir gerçi her şeyi eşimle birlikte yaptık o yüzden bişey söylemeye cesaretleri de olmuyo bu güzeeel
Ayrıca ben annemlere de aldırmıycam eskiden bizim burda da adettti kızın ilk çocuğunun beşiğini annenne hazırlar bütün ihtiyaçlarını ama ben anneme söyledim her şeyini biz alıcaz dedim kayınvalidem oturup torun beklesin zavallı annnemde masraflara girsin hatta belki biraz kötü niyetli olacak ama ben bebeğime aldığım birçok şeyi anneme bırakıyorum annem almış gibi görünsün
gunaydn herkese bende kahvaltımı yaptımmmm eşimi gonderdm uyku tutmadı öle dolanyrm braz temzlk yapayım da stres atayım diye düşünyrdm
günaydın tüm anneler,
dün doktor kontrolum vardı. 50 gr yukek cıktı 100 yaptırıcam pzt gunu. Allaha sukur bebısım ıyı. Ama daha once konusulmuştu burda bazı arkadaslar demıslerdı geriye donup bulmak imkansız. Göbekte oluşan kırmızı lekelerle alakalı. Bende de vardı onlar bende o arkadaslar gıbı catlak baslangıcı sanmıstım böle kırmızı kırmızı yuvarlak gıbı lekeler megersem mantarmıs :95:
nıbulen dıye bır krem verdı doktorum onu kullanıcam bırde bebe yagı, sabun ve dus jelı de dahıl olmak uzere göbege baska bısı surmek yasak sadece suyla yıkanacakmıs aklınızda olsun kızlar
Ay aynen öyle benim kayınvalidede tık yok arıyo bazen rahatmısın bilmem ne diye soruyo bu kadar sinir oluyoum hayır alacaklarınaa hiç ihtiyacım yok çok şükür eşimle birlikte çalışıyoruz alıyoruz da ama ne bileyim bekliyor insan onların da torunları olacak biraz heveslensinler düşünsünler istiyorum evlendiğimiz zamanda böyle hiç faydaları olmadı hala içimde uktedir gerçi her şeyi eşimle birlikte yaptık o yüzden bişey söylemeye cesaretleri de olmuyo bu güzeeel
Ayrıca ben annemlere de aldırmıycam eskiden bizim burda da adettti kızın ilk çocuğunun beşiğini annenne hazırlar bütün ihtiyaçlarını ama ben anneme söyledim her şeyini biz alıcaz dedim kayınvalidem oturup torun beklesin zavallı annnemde masraflara girsin hatta belki biraz kötü niyetli olacak ama ben bebeğime aldığım birçok şeyi anneme bırakıyorum annem almış gibi görünsün
:2: çok hoşsun cnm ben de geçen anneme götürdüm ne var ne yoksa bir baksın istedim aldıklarıma,,, biz de eşimle herşeyini kendimiz alacaz evimizide birlikte yaptık düğünümüzüde o yüzden kimseden bir beklentim yok zaten kimseye yük de olmak istemem hatta fazla birşey almak isteyen olursa kendimi mahçup hissediyorum alışmamısım herhalde .. kız kardeşim de tutturdu bebeğe bilezik alayım diye düşünüyorum ünv. yeni bitirdi daha yeni vekil öğretmenlik yapmaya başladı artık kendi hayatı için para biriktirsin bakalım ikna edebilirsem daha küçük birşey almasını sağlıcam
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün doktora gittik şeker ölçümümüz de yapıldı allaha şükür bi sorun çıkmadı kuzum 28 cm 680 gr olmuşşve bennn 2 haftada 2 kg daha alarak toplamda aldığım kiloyu 10 a çıkarmış bulunuyorum
sizde ne var ne yok bakim
tekrar yasin ve tefriciyemi okunuyor
dün doktora gittik şeker ölçümümüz de yapıldı allaha şükür bi sorun çıkmadı kuzum 28 cm 680 gr olmuşşve bennn 2 haftada 2 kg daha alarak toplamda aldığım kiloyu 10 a çıkarmış bulunuyorum
Evet öyle yapıcam ufak tefek ne alırsam anneme göndericem çalışıyorum çok şükürGünaydınnn canımmmm yap tabii stres at,stresin kalırsa bizede uğra
Canım 100 lük test yaptırmak zoprunda kalmana üzüldüm.İnşallah birşey çıkmaz bunda.Mantarlarda umarım çabuk geçer başına dert olmadan.
Amannn şekerim bende öyle yapıcam,aldıklarımı annem aldı dicem yoksa benim kaynananın diline annemi düşürmek istemem.Alabildiğimiz kadar biz alırız çalışıyoruz çok şükür
Canım doğru söylüyosun inan bizim maddi durumuumuz onlarınkinden çok çok iyi hiç ihtiyacım yok ama dedim ya sadece düşünsünler istiyorum en azından şunu söylesinler almak istiyoruz ama alamıyoruz bu yani:2: çok hoşsun cnm ben de geçen anneme götürdüm ne var ne yoksa bir baksın istedim aldıklarıma,,, biz de eşimle herşeyini kendimiz alacaz evimizide birlikte yaptık düğünümüzüde o yüzden kimseden bir beklentim yok zaten kimseye yük de olmak istemem hatta fazla birşey almak isteyen olursa kendimi mahçup hissediyorum alışmamısım herhalde .. kız kardeşim de tutturdu bebeğe bilezik alayım diye düşünüyorum ünv. yeni bitirdi daha yeni vekil öğretmenlik yapmaya başladı artık kendi hayatı için para biriktirsin bakalım ikna edebilirsem daha küçük birşey almasını sağlıcam
ay bende bakıymda alıym tefriciye tatlım ya ne güzel oldu bu böle doğuma kadar okuycaz herhalde allah izin verirseMaşallah canım çok sevindim darısı başıma olsunKuzucuğuna da maşallah çok büyümüş teyzesi Yasin ve tefriciye okunuyor,yer gök dua,topiğimizdeki nisan anneleri için okunuyor canım.Allah kabul etsin.
ay ya kuşum dün hastane filan giremedim nete birde dedemin senesiydi onun için helva filan yaptım koşturdumhoşgeldn canm nerelerdeydn sen bakimmmaaşallah bebişine yaa kilo işini takma derim taknca daha çok kilo alyr insan sadece hamur işine ekmege dkkat et yeter kzuum insaalah
ay bende bakıymda alıym tefriciye tatlım ya ne güzel oldu bu böle doğuma kadar okuycaz herhalde allah izin verirse
kuzu büyüyo anasıda büyüyo napcam bilmiyom
ay ya kuşum dün hastane filan giremedim nete birde dedemin senesiydi onun için helva filan yaptım koşturdum
takmamaya çalışıyorum ama elde değil işte
sen nasılsın tatlım
iiyim kuzucum ne olsun aynı valla bende 2 gundr pek bi stres yaptm bebiş öncesne gore daha sakn daha az hareket edyr diye...bu sabah iice hissettrdi kendni rahatladım eşim bile korkmştu yazıkk
ay bende bakıymda alıym tefriciye tatlım ya ne güzel oldu bu böle doğuma kadar okuycaz herhalde allah izin verirse
kuzu büyüyo anasıda büyüyo napcam bilmiyom
ay ya kuşum dün hastane filan giremedim nete birde dedemin senesiydi onun için helva filan yaptım koşturdum
takmamaya çalışıyorum ama elde değil işte
sen nasılsın tatlım
iiyim kuzucum ne olsun aynı valla bende 2 gundr pek bi stres yaptm bebiş öncesne gore daha sakn daha az hareket edyr diye...bu sabah iice hissettrdi kendni rahatladım eşim bile korkmştu yazıkk
Günaydın güzel anneler :80: :80:
Biz geldikkkkk..yarın çalışıyor olsam da yaşasın bugün Cumaaa
Hayırlı cumalar herkese..:92:
bende başlıym bakalım tatlım ya aldıklarımı veremem diye korkuyorum önce 70 le bitiricem diyodum şimdi 75 i göze aldım yaaaCanım aşağı yukarı aynı kilo alımımız,bundan sonra biraz dikkat edersek kurtarırız korkulacak kadar kötü değiliz merak etme.Pilav makarna mantı,ekmek,hamur işleri ve yağlı yiyecekler yok gerisi zaten kilo aldırmaz bize.Dikkat etmeye çalışıyorum 3 gündür işe yarıyo sende dene derim ben.Dualar içinde evet çok iyi oldu doğuma kadar okuruz inşallah.
izleyemedim kızzz patronlar tepemdekızlaarrrrr videoyu izlednz mi
hayırlı cumalar tatlım günaydın hoşgeldinGünaydın güzel anneler :80: :80:
Biz geldikkkkk..yarın çalışıyor olsam da yaşasın bugün Cumaaa
Hayırlı cumalar herkese..:92:
kızlaarrrrr videoyu izlednz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?