- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.861
gunaydnn canm hoşgeldinnn
bende başlıym bakalım tatlım ya aldıklarımı veremem diye korkuyorum önce 70 le bitiricem diyodum şimdi 75 i göze aldım yaaa
izleyemedim kızzz patronlar tepemde
hayırlı cumalar tatlım günaydın hoşgeldin
günaydın güzel anneler :80: :80:
Biz geldikkkkk..yarın çalışıyor olsam da yaşasın bugün cumaaa
Hayırlı cumalar herkese..:92:
Hoşbuldum kızlar.. Cimcimenaz canım sayende güne gülerek başladımmm
ay allahım yaaaaaaaaaaaaa
Herşeyte yarıştıkları gibi bebek bakmada da eksik kalmamışlar yarıştırmada
İzleyemedim canım okuldayım sayfa açılmıyor artık evde bakarımkızlaarrrrr videoyu izlednz mi
Günaydın güzel anneler :80: :80:
Biz geldikkkkk..yarın çalışıyor olsam da yaşasın bugün Cumaaa
Hayırlı cumalar herkese..:92:
ay bunlara bişey emanet edilmez mi acaba
kızlaarrrrr videoyu izlednz mi
günaydın tüm anneler,
dün doktor kontrolum vardı. 50 gr yukek cıktı 100 yaptırıcam pzt gunu. Allaha sukur bebısım ıyı. Ama daha once konusulmuştu burda bazı arkadaslar demıslerdı geriye donup bulmak imkansız. Göbekte oluşan kırmızı lekelerle alakalı. Bende de vardı onlar bende o arkadaslar gıbı catlak baslangıcı sanmıstım böle kırmızı kırmızı yuvarlak gıbı lekeler megersem mantarmıs :95:
nıbulen dıye bır krem verdı doktorum onu kullanıcam bırde bebe yagı, sabun ve dus jelı de dahıl olmak uzere göbege baska bısı surmek yasak sadece suyla yıkanacakmıs aklınızda olsun kızlar
kızlaar bende bi yangınlık başladı yaa geceleri yanyrm ustumu ortemyrm zaten ewde de hep ince ve kısa seyler giye roldum eşim şaşryr bana
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün doktora gittik şeker ölçümümüz de yapıldı allaha şükür bi sorun çıkmadı kuzum 28 cm 680 gr olmuşşve bennn 2 haftada 2 kg daha alarak toplamda aldığım kiloyu 10 a çıkarmış bulunuyorum
sizde ne var ne yok bakim
tekrar yasin ve tefriciyemi okunuyor
günaydınnnnnnnnnnnn..... nasılsınız bayanlar.... ben çok yoğun çalışıyorum.....kızlar bu torba yasasından 20 hafta gebelik izni çıkmadı sanırım(((( haberiniz varmı... sabah erken doğumla ilgili bir açıklama yaptılar o kadar (((
gunaydin kizlar.insallah erken dogum yapmazsiniz devlet bununla ilgili bi yasa cikarmis.dun tarihli.bebegini erken dunyaya getiren anneler 16 hafta dogum izni kullanabilecek.bilginize sunulur.
günaydınnnnnnnnnnnn..... nasılsınız bayanlar.... ben çok yoğun çalışıyorum.....kızlar bu torba yasasından 20 hafta gebelik izni çıkmadı sanırım(((( haberiniz varmı... sabah erken doğumla ilgili bir açıklama yaptılar o kadar (((
günaydın kızlar:92::92:ne var ne yok??napıyosunuzzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?