• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

elimden geldigince dikkat eiyorum ama malesef birakamiyorum farkindayim doktorda kiziyor hakli olarak keske tiksinsem sigaradan su an icin fazla icmiyorum gunde 5 gibi falan ama birakmam gerek dedigin hepsini yiyorum ama ne yesem mide eskimesi yapiyor ya su iciyorum aradan daha 1 saat gecmeden su eskitiyor midemi alel acele cikariyorum mecbur artik okadar ovuruyorumki kan geliyor bogazimi tum mahvetmis asit oyle diyor doktor okadar surup ve hap yazdi faydasi yok daha baska bisey yazamam diyor ya hastanede kalacaksin yada cekeceksin bunu diyor malesef cekecegim cunki hastane ortamindan nefret ediyorum

cnm içme nolursun.. bak söylemesi kolay diyeceksin ama yemin ederim günde en az 1 bucuk paket sigara içiyordum ve hamile olduğumu duyduğum anda bıraktım hamileliğim boyunca bir tane bile içmedim.. eşim içiyor içim gidiyor al yak diyor yok diyorum düşün o içinde küçücük yerde mercimek kadar değilken kocaman olacak. o yüzden çekme o dumanı içine az sabret. evet belki hiçbirşey olmaz zararlıda diildir bilmiyorum ama üç gün sonra doğdugunda bronşiti yada astımı olduğunda sebep o olmasada anne olarak en cok senin için sızlayacak. gerçekten çok olmayacak sey diil. birazcık sabır dileyerek Allahtan üstesinden gelirsin belki bir daha dene. bu arada sölediklerimi ukalalık olarak yorumlama nolur sadece belki de gecici bir dönemde olsa sigarayı bırakabilmiş olan 12 senelik gerçek bir içiciydim...

Selam kızlar :3:
Konrolümüz vardı bugün, kızımızı gördük.
Büyümüş 660 gram olmuş :nazar:
Şimdilik her şey normal görünüyor, çok şükür.
Pazartesi şeker yüklemesi yapılacak.
İnşallah normal çıkar.
Bu arada bu ayı sadece 2 kiloyla atlatmış bulunmaktayım.
Doktor gayet normal olduğunu söyledi.
Sat'la orantılı gidiyoruz.
Nöbetten düşmek için de rapor yazdırdım. :46:
:nazar: MAŞALLAH CNM BEBİŞİNE HAFTASINA GÖRE KİLOSU İYİ :nazar: KİLO DURUMDA GÜZEL..BAKALIM DOKTOR BANA NE DİCEK AMAN UMRUMDA DEĞİL:9: KİLO ALMIŞSIN DERSE AÇARIM POPOMU GÖSTERİRİM BACAKLARIMI BAK NEREM ALMIŞ DERİM..:52:
öyle tabi ben ufak tefek başladımm uyu seti gbi çok tutanları sona brakmayı düşünüyorm ama valla gizli alıyorm ya artık ay erken erken fenalk geldiiii:1: ama dünyanın en zewkli şeyiiii bugün oda takımı baktk eşimleee ama çok kararszmmmm herşeyde karas-rszm tabi ben:emir_bebek:
CNM BİZDE O BÜYÜKLERİ SONA BIRAKTIK ZATİ ÖYLE OLUR..ŞİMDİ UFAK TEFEK ELBİSE O BU DERKEN GEREKLİ OLANLAR ALINIR... ODA YAPICAKSANIZ SİZ BİLİRİSİNİZ AMA ŞÖYLE BÜYÜYEN BEŞİKLERDEN ALIN BİDE ÇOK CİCİLİ OLMASIN MALUM BEŞİK BÜYÜYÜNCE ÇOCUKTA BÜYÜMÜŞ OLUYO:9: E BEBEK ODASINDA KOC ADAM :9: BEMBEYAZ DOLAP ÜSTLERİNE STİKKIRLRLA SÜSLÜCEM ODAYI VS..YAPCAZ BİŞİLER BAKALKIM..
Oh maşallah :nazar: oğluna kocaman olmuş.
Gözün aydın canım.

O ağrılardan bende de var esra.
Doktora da sordum.
Bebeğin ayakları aşağıda olduğu için baskı yapıyor, biraz da büyümenin etkisi dedi.
Hızlı yürüme, çok fazla da yürümemeye çalış dedi.

Pazardan ne aldın?

CNM SÖYLESEM GÜLERSİN..:9: YATAK ODAMIN PERDESİ İÇİN 4 TANE KISKAÇ.KLORİFERİ KAPATIYO BİDE ÇABUK KİRLENMESİN DİE.. TANE 1 TL:9: İŞTE 2 TANE BICAK... KESME BICAKLARIMA BİŞEY OLDU İNTEHAR ETTİLER 3 AYDIR SAÇMA SAPAN MEYVE BICAKLARINI KULLANIYORUM..:9: SONRA YASEMİN KOKULU Bİ PARFÜM ALDIM.. ODA PARİS MARKA PARFÜM DE VARMIŞ BAYILDIM.. SONRA YATAĞIMA ÇARŞAF ALDIM LASTİKLİ... HEP ONLARDAN KULLANIRIM KAYMIYODA KIRMIZI RENK:9: SONRA BİLEKLİK ALDIM KENDİME NAZAR BONCUKLU VS.. SONRA... ÇAY KAŞIĞI ALDIM..KALABALIK OLCAZ ARTIK 24 TANE YETMEZ DİE Bİ 12 Lİ DAHA ALDIM AMA MODELİ İÇME SİNMEDİ DEĞİŞTİRCEM HAFTAYA... SONRA... YARABANDI ALDIM Bİ ABİ SATIYODU.. :52: OĞLUMA HİÇ BİŞEY BEĞENMEDİM... LEVENT PAZARINDA ÇOK GZEL BEBEK ŞEYLERİ VAR HEPSİ MARKA. MA KAYINVALİDEMİ BEKLİYORUM AZ ONA YÜKLİCEM MASRAFLILARI:9:ÖYLE CNM..YA MAKSAT İNAN GEZMEK TOZMAK...AZCIK YÜRÜMEK MAŞALLAH İYİ GELDİ AMA..İLK DEFA TEK ÇIKTIM ÇÜNKÜ..EŞİM DİO HER HAFTA GİT İŞTE..KAPALI ALAN DİKKATLİ GEZ İŞTE DİO..

AYSU87: CNM ONUN FİYATI 35 TL BENCE UYGUN KEÇEYE GÖRE İNT BULDUM... BENDE BEĞENDİM AÇIKCASI

Herkese merhabalar
Maşallah geçmişi oku oku bitiremiyorum . Bbebeklerini gören annelere maşallah Allah tamamına sağlıcakla erdirsin inşallah .
Sigara içen arkadaşıma hnk nın söylediklerine katıldığımı söylüycem bende günde nerdeyse 1 paketten fazla sigara içiyordum. Şükürler olsun ki bende hamile olduğumu öğrendiğim gün ağzıma değdiremedim zor oluyor başta ama inan başka birinin canı söz konusu:( onu düşün sigara içeceğin zaman en sevdiğin seyi ye yada eline bi uğraş edin daha kolay atlatabilirsin inşallahh .
Esracım kapı süslerinden bahsetmişsin inan yapmaya eğmez bende aldım çok güzel bir kapı süsü 30 tl ye benim aldığım eyrde resmini koyduğun o keçelerin hepsi vardı aynı modeller ve sen ne isim istersen üzerine onu yazıp veriyorlar eminönündde bir yer . 25 tl idi . ayrıntılı adres istersen verebilirim.
Bizde pazartesi modoko da dünde eyüp de modesa diye mobilyacılar çarsısı var arkadaşlar oradan aldık dediler karşıya ona bakmaya gittik fiyatlar modokodan oldukça uygun. Artık karar vermek istiyoruz zaten büyümeyen bir yatak ve altı 3 yada 4 çekmeceli dolap alıcam odam çok küçük ama karar veremedim bi türlü. sedir yataklardan istiyorum ama kararsızım .
Odama koymak için beşiğimizi süsletmeye verdik gelince resmini eklerim inşallah

$şirin bebe eyüp.webp kızlar bu yatağı almayı düşünüy
orum . dolabının alt ve üst kısımlarıda aynı sonra ön panel çıkıyor sedir yataklardan oluyor .

Selam kızlarr.Bugün ankarada harika bir hava vardı,biz de çıktık dolaştık biraz.Biraz demem de yarım saat önce girdik içeri yorulmuşum.
Az önce şubat annesi olan bir arkadaşımın bebeğinin oda takım gelmiş,ay bir görseniz nasıl tatlı olmuş.Perdesinden halısına, avizesinden uyku setine herşeyi takım.Halısının üstünde de bebişin ismi yazıyor.Bayıldım bayıldım. Eee onların az kaldı, darısı başımıza....

merhaba kızlar.. bugün doktora gittik herşey yolunda bizim oğlan kocaman olmuş 1150 gr 38 cm olmus maasallah.. 7 kilo aldım basından beri 45 tim 52 oldum son ay 3 kilo aldım ama doktorum gayet normal iyi giidiyorsun dedi eşim sikayet edicem rejim yapıyor diince de yo rejim yapmamış oğlanın maasallahı var bilinçli besleniyodur böyle devam dedi. şeker testi yaptırcam haftaya bakalım o nasıl. ha bide bu arada bana zaman zaman ter basıp bayılcak gibi oluyordum ordada yatarken birden oldu ve kadında gördü fena mı oldun sen dedi eve dedim tansiyonun düşüyor bu aylarda olur korkma dedi kendini cok yorma istirahat et dedi.. öyle işte. herşey iyi yanii:)

dreamer tatlım senn kilon nasıl gdyr kaç oldun diyetle yavaşladı mı :70:
canım geçen ay 1 kilo almıştım.2 haftadır almadım henüz:nazar: 5 te kaldık bakalım kontrole 2 haftamız var herhalde alırız bu 2 haftada kilo. kilo artışı yok ama göbek kocaman oldu.bebeğim büyüdükçe oda irileşiyor :9::9:
İnşallah normal çıkar.
canım maaşallah kızına.:nazar: şekerinde normal çıkar inşallah.kilo alımında çok iyi. nöbetten düşmende hayırlı olsun valla zor oluyor artık ders bile :50:
merhaba kızlar.. bugün doktora gittik herşey yolunda bizim oğlan kocaman olmuş 1150 gr 38 cm olmus maasallah.. 7 kilo aldım basından beri 45 tim 52 oldum son ay 3 kilo aldım ama doktorum gayet normal iyi giidiyorsun dedi eşim sikayet edicem rejim yapıyor diince de yo rejim yapmamış oğlanın maasallahı var bilinçli besleniyodur böyle devam dedi. şeker testi yaptırcam haftaya bakalım o nasıl. ha bide bu arada bana zaman zaman ter basıp bayılcak gibi oluyordum ordada yatarken birden oldu ve kadında gördü fena mı oldun sen dedi eve dedim tansiyonun düşüyor bu aylarda olur korkma dedi kendini cok yorma istirahat et dedi.. öyle işte. herşey iyi yanii:)

maaşallah oğluna canım:nazar::nazar:.kilonda gayet iyi :46:son 3 aya girdik sıkıntılar başladı hepimizde türlü türlü...idare etcez artık yapacak birşey yok:49:

:nazar: MAŞALLAH CNM BEBİŞİNE HAFTASINA GÖRE KİLOSU İYİ :nazar: KİLO DURUMDA GÜZEL..BAKALIM DOKTOR BANA NE DİCEK AMAN UMRUMDA DEĞİL:9: KİLO ALMIŞSIN DERSE AÇARIM POPOMU GÖSTERİRİM BACAKLARIMI BAK NEREM ALMIŞ DERİM..:52:

CNM BİZDE O BÜYÜKLERİ SONA BIRAKTIK ZATİ ÖYLE OLUR..ŞİMDİ UFAK TEFEK ELBİSE O BU DERKEN GEREKLİ OLANLAR ALINIR... ODA YAPICAKSANIZ SİZ BİLİRİSİNİZ AMA ŞÖYLE BÜYÜYEN BEŞİKLERDEN ALIN BİDE ÇOK CİCİLİ OLMASIN MALUM BEŞİK BÜYÜYÜNCE ÇOCUKTA BÜYÜMÜŞ OLUYO:9: E BEBEK ODASINDA KOC ADAM :9: BEMBEYAZ DOLAP ÜSTLERİNE STİKKIRLRLA SÜSLÜCEM ODAYI VS..YAPCAZ BİŞİLER BAKALKIM..

CNM SÖYLESEM GÜLERSİN..:9: YATAK ODAMIN PERDESİ İÇİN 4 TANE KISKAÇ.KLORİFERİ KAPATIYO BİDE ÇABUK KİRLENMESİN DİE.. TANE 1 TL:9: İŞTE 2 TANE BICAK... KESME BICAKLARIMA BİŞEY OLDU İNTEHAR ETTİLER 3 AYDIR SAÇMA SAPAN MEYVE BICAKLARINI KULLANIYORUM..:9: SONRA YASEMİN KOKULU Bİ PARFÜM ALDIM.. ODA PARİS MARKA PARFÜM DE VARMIŞ BAYILDIM.. SONRA YATAĞIMA ÇARŞAF ALDIM LASTİKLİ... HEP ONLARDAN KULLANIRIM KAYMIYODA KIRMIZI RENK:9: SONRA BİLEKLİK ALDIM KENDİME NAZAR BONCUKLU VS.. SONRA... ÇAY KAŞIĞI ALDIM..KALABALIK OLCAZ ARTIK 24 TANE YETMEZ DİE Bİ 12 Lİ DAHA ALDIM AMA MODELİ İÇME SİNMEDİ DEĞİŞTİRCEM HAFTAYA... SONRA... YARABANDI ALDIM Bİ ABİ SATIYODU.. :52: OĞLUMA HİÇ BİŞEY BEĞENMEDİM... LEVENT PAZARINDA ÇOK GZEL BEBEK ŞEYLERİ VAR HEPSİ MARKA. MA KAYINVALİDEMİ BEKLİYORUM AZ ONA YÜKLİCEM MASRAFLILARI:9:ÖYLE CNM..YA MAKSAT İNAN GEZMEK TOZMAK...AZCIK YÜRÜMEK MAŞALLAH İYİ GELDİ AMA..İLK DEFA TEK ÇIKTIM ÇÜNKÜ..EŞİM DİO HER HAFTA GİT İŞTE..KAPALI ALAN DİKKATLİ GEZ İŞTE DİO..

AYSU87: CNM ONUN FİYATI 35 TL BENCE UYGUN KEÇEYE GÖRE İNT BULDUM... BENDE BEĞENDİM AÇIKCASI

kankiş pazarlarada mı gittin sen, hamarat hanımın hali başka ya :9:
İnşallah normal çıkar.

maş.cnm bebişine ne güzel herşey yolunda
slm kızlar baya bii uzak kaldık topikten. bilgisayarımız çöktü anca yaptırdık ayy çok özledim burayı yaa. nasılsınız? keyifler nasıl? umarım herşey yolundadır

hoşgeldinnn..çok şükür hemen hemen herkes iyi gibi topişte :8:

elimden geldigince dikkat eiyorum ama malesef birakamiyorum farkindayim doktorda kiziyor hakli olarak keske tiksinsem sigaradan su an icin fazla icmiyorum gunde 5 gibi falan ama birakmam gerek dedigin hepsini yiyorum ama ne yesem mide eskimesi yapiyor ya su iciyorum aradan daha 1 saat gecmeden su eskitiyor midemi alel acele cikariyorum mecbur artik okadar ovuruyorumki kan geliyor bogazimi tum mahvetmis asit oyle diyor doktor okadar surup ve hap yazdi faydasi yok daha baska bisey yazamam diyor ya hastanede kalacaksin yada cekeceksin bunu diyor malesef cekecegim cunki hastane ortamindan nefret ediyorum

arkadaşım yiyememenin tek sebebi sigara ,seni üzmek yada yargılamak için söylemiyorum ama gerçekten çok fazla içiyorsun ve inş.olmaz ama çevremde ne kadar sigara içen anne adayı varsa bebekleri ya astım ya bronşit yada alerjik astım+ bronşit..günah valla ne yap ne et bırakmaya çalış..zaten sigara yara yani ülse yapıyor bunu biliyorsundur ayrıca reflüyü inanılmaz tetikliyor..bak bende 7 yıldır reflü hastasıyım ve bırak içmeyi,dumanını bile birkaç kez çeksem günlerce midemin yanması geçmiyor..asidi ve safra salgısını çoğaltıyor..inan ben sigara kullanmıyorum ama ilk bebeğimde sırf açlıktan reflüm azdı,suni sancı sırasında saatlerce doğurana kadar safra çıkardım..yani doğum kadar yıprattı beni..hatta doğumdan sonrada 2 gün nerdeyse hiçbişey yiyemedim düşün yani..

KIZLAR KAPI SÜSÜ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA YAPTIRSAMMI DİYORUM HEP SADEDEN YANA OLDUĞUM İÇİN BÖYLE SÜSLÜ ŞEYLER KAFAMI KARIŞTIRIYO BENİM.. AMA KEÇEDEN YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM... SİZCE NASILLLAR...DURU ASYA YAZAN KEÇEYİ İKİZ DOĞURAN ARKADAŞIM KIZLARINA YAPTIRDI..

3174466800351272gemilik.jpg

4fb3q8rkjg6qi15i9idn19.jpg

dscf0551h.jpg

kpiss.png

sdc14297b.jpg

ay esra ilk gemili olanla,zürefalı hayvanlı olanı çok beğendim..nerde yapıyorlar acaba? pahalı birşey mi ki? yada keçeyi bulsak çizip keserdik ama...

selaaam kızlaaar bizede misafr gelecek 4 gbi haber werdler gelecklerni alalacele bi tuzlu bi de tatlı bişeyler yaptım (((((sölemeyyeyim şimdi ne oldgunu :9: )))) daha yeni otrdm 7 bucuk gbi gelrler herhalde bu arda benm karnm hala sert özellkle sag tarafm bebişim hep orda herhalde dreamer inki gbi :9:

kolay gelsin dicektim ama bitirmişsin,ee Allah yardım etsin..yanlış anlama ama ben şahsen böyle hemen haber verip birkaç saat içinde koşan misafiride çok anlayışla karşılayamıyorum ,kızıyorum..insanın eli ayağına dolaşıyor..evi köyümü toparlim ,yiyecek bişemi ayarlim..

merhaba güzel nisan anneleri biz geldik oğluşumla.
bugün doktorumuzda kontrolümüz vardı şeker sonuçlarımı görmek istemişti.ben ultrasonda bakmaz diye düşünüyodum çünkü daha 11 gün önce gitmiştik.sonuçları gösterdim doktorum demezmi hadi gel bi bakalım şu yaramaz oğlana dönmüşmü diye.ayy ben uçtum sevinçten :66::64:
oğluşum büyümüş tabi 10 günde.kilosu 1473gram boyumuzda 39-40 cm olmuş.bebişim dönmüşte.şuan başaşağı duruyomuş.kordonu halen 1 kez dolanıkmış boynuna ama sorun değil dedi.
son adet tarihimize göre 8 gün büyük çıktık ultrasonda.28+2 olması gerekirken 29+5 çıktı oğluşum.suyu çok ii dedi şeker çıkan gebelerde suyu fazlalaşıyomuş bebeğin dengelenmiş herşey dedi çok sağlıklı dedi.şekerden şişmemeiş böle diyetine devam et dedi.şükürler olsun içim rahatladı.

bu arada 28.haftada erken doğuma karşın bebeğin ciğerleri gelişsin diye yapılan iğneyi sordum.herkeze yapılmıyo sadece erken doğum riski taşıyan annelere yaptırıyoruz dedi.erkenden yapılmasına gerek yok son andada yapılsa ciğerler gelişiyo dedi.ayrıca şeker hastası olan gebelere asla vurulmuyo dedi.

ayscugum maş.gözün aydın..bak dikkat edince herşey yoluna girmiş..şükürler olsun valla çok sevindim..nazar değmesin bebeişte kocaman olmuş artık büyüyorum diyor..:nazar::emir_bebek:

kızlar şimdi aklıma geldi..ben detyalı usg yaptırmak istiyordum hatta dr da hatıalttım ama erken dedi..sonrada başka dr gittim 24.haftaya kadar yapılıyordu dedi..
kendi doktorum şimdi bana Obstetrik doppler us yazdı,anneden bebeğe giden kan akışını ve bebeğin plesantadan aldıgı kan fln ölçülüyormuş..b
size sormak istediğim bunu yaptıran var mı? acaba kaçıncı haftaya kadar yapılıyor? nette araştırdım bulamadım..
doktorum bana 5-6 ocak gibi yaptırsan olur demişti ama eğer vaktim varsa biraz geciktiricem..

birde kızlar bi arkadaşım var hemde akrabam oluyor..5-6 ocak gibi doğurması gerekiyordu yani günü geçti ama belirti yok..dr gitmiş cumaya kadar bekleyelim olmadı cuma suni sancı vericez,o da olmazsa sezaryan demiş..zaten gergindi haliyel dahada gerilmiş..sizden ricam duanızı eksik etmeyin nolur..zaten çok sıkıntılı yıllardır annesi felçli ona bakıyor,evlendi annesini bırakamadı altkatında oturuyor..25yaşında ve 12yıldır annesine bakıyor,zaten sıkıntılı ve endişeli,şimdi dahada üzgün..

kızlar bu nevresim seti nasıl? park yatağımız benetton renklerinde içine bu uyar mı dersiniz?

resimphp.jpg

bence çok hoş olur,modeli harikaymş bu nevresimin çok şirin..benetton park yataklarıda çok güzel eşim ço kseviyor rengarenk bir ara tutturmuştu ama henüz almadık yatagı biz..

kızlar şimdi aklıma geldi..ben detyalı usg yaptırmak istiyordum hatta dr da hatıalttım ama erken dedi..sonrada başka dr gittim 24.haftaya kadar yapılıyordu dedi..
kendi doktorum şimdi bana Obstetrik doppler us yazdı,anneden bebeğe giden kan akışını ve bebeğin plesantadan aldıgı kan fln ölçülüyormuş..b
size sormak istediğim bunu yaptıran var mı? acaba kaçıncı haftaya kadar yapılıyor? nette araştırdım bulamadım..
doktorum bana 5-6 ocak gibi yaptırsan olur demişti ama eğer vaktim varsa biraz geciktiricem..

birde kızlar bi arkadaşım var hemde akrabam oluyor..5-6 ocak gibi doğurması gerekiyordu yani günü geçti ama belirti yok..dr gitmiş cumaya kadar bekleyelim olmadı cuma suni sancı vericez,o da olmazsa sezaryan demiş..zaten gergindi haliyel dahada gerilmiş..sizden ricam duanızı eksik etmeyin nolur..zaten çok sıkıntılı yıllardır annesi felçli ona bakıyor,evlendi annesini bırakamadı altkatında oturuyor..25yaşında ve 12yıldır annesine bakıyor,zaten sıkıntılı ve endişeli,şimdi dahada üzgün..
canım Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin arkadaşını. olabiliyor muş öyle geç doğumlar.geç olsun sağlıklı olsun inşallah.
bahsettiğin usg yi duymadım ben hiç ama her kontrolde bebişimin kordon kan akışına bakıyor doktor amcasıbu seninki daha farklı ve detaylı birşey sanırım. araştır bakalım netten falan

Bugün nihayet prensesi gördük..hala kizmis bu arada:))seker testi yapti 4 saat önceden birsey yemeden gel demisti sadece parmagimdan kan aldi ve bir aletle ölctü 47 cikti sonucu,cok iyi dedi.sonra ultrasonda minigimizi gördük basassagi :emir_bebek:duruyo gelisimi gayet güzel dedi.kilosu 950gr.:nazar:olmus bizim narin prenses az degilmi diye sordum simdiye kadar 100gr.aliyodu bu haftadan sonra hafta basina 200gr. alicak dedi..Egenin dogum boyunu sordu 48cm.dedim buda o kadar olacak doguma kadar diye söyledi.minik elini yumruk yapmis yagzina götürmüs öyle bir resim ciktisini verdi.idrar,normal kan sayimi,tansiyomun hepsi güzel cikti.3 hafta sonraya radevumuzu aldik tekrardan:12:Mutluyuz:49:

bence çok hoş olur,modeli harikaymş bu nevresimin çok şirin..benetton park yataklarıda çok güzel eşim ço kseviyor rengarenk bir ara tutturmuştu ama henüz almadık yatagı biz..
canım bizde kararsız kaldık bu mu yoksa turunculu sarılı bir model mi olsa diye. mesela taçın bu modelinide çok beğendim bu 54 lira diğer days in colours ise 40 lira çok fark yok ama bundan oturduğum yerde bulamadık netten sipariş vermem lazım
212320large.jpg

Bugün nihayet prensesi gördük..hala kizmis bu arada:))seker testi yapti 4 saat önceden birsey yemeden gel demisti sadece parmagimdan kan aldi ve bir aletle ölctü 47 cikti sonucu,cok iyi dedi.sonra ultrasonda minigimizi gördük basassagi :emir_bebek:duruyo gelisimi gayet güzel dedi.kilosu 950gr.:nazar:olmus bizim narin prenses az degilmi diye sordum simdiye kadar 100gr.aliyodu bu haftadan sonra hafta basina 200gr. alicak dedi..Egenin dogum boyunu sordu 48cm.dedim buda o kadar olacak doguma kadar diye söyledi.minik elini yumruk yapmis yagzina götürmüs öyle bir resim ciktisini verdi.idrar,normal kan sayimi,tansiyomun hepsi güzel cikti.3 hafta sonraya radevumuzu aldik tekrardan:12:Mutluyuz:49:
gözün aydın canım narin prensesimizde kilo almış artık:8: herşey yolunda :nazar::nazar:

cok sagol canim evet 1 ayda 600 gr.artmis:nazar:cok sükür hersey yolunda..
canım bizde kararsız kaldık bu mu yoksa turunculu sarılı bir model mi olsa diye. mesela taçın bu modelinide çok beğendim bu 54 lira diğer days in colours ise 40 lira çok fark yok ama bundan oturduğum yerde bulamadık netten sipariş vermem lazım
212320large.jpg

gözün aydın canım narin prensesimizde kilo almış artık:8: herşey yolunda :nazar::nazar:

Back
X