- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.701
tamam cnm markası bayblife zaten aldığım beşiğin..int görsellerden ara bulursun... fiyatı 175 tlt cnm..konuşuruz çok öptüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mehabalar umarım keyifler iyidir biz iyiz çok şükür dr gittik bi çıktık eve gelmek bilmedik bi daldık alışverişe tam daldık bir sürü cicişler aldık oğluşma bu arada kontrolümüz iyi geçti tosuncuğumuz 1kilo 250 gr olmuş dr çok iyi dedi bu arada şeker yüklemesini yaptırdık 50 mg lık olandan yaptık sonuçlarımız yrn..
Esracığım senin kontrol nasıl geçti cnm geçmişi fazla okumadan yatcam çok uykumuz var çok yorulduk...
tamam cnm markası bayblife zaten aldığım beşiğin..int görsellerden ara bulursun... fiyatı 175 tlt cnm..konuşuruz çok öptüm
gözün aydin masallah canim bebisine![]()
teşekkürler cnm seninde en kısa zamanda güzel haberlerini beklıyoruz...
cnm ya maşallah senin bebişine... kocaman olmuş..büyütmüşsün.. hadi bakalım..
çok şükür cnm herşey iyi geçti...bebişin kafası mideme baskıdan öyle durumlar yaşıyomuşum... Herşey iyi ysani...şurup yazdı...24+5 de 26+2 ile uyumlu 32 cm 831 gr mış maşallah herşey iyi cnm 3 gün sonra şeker yüklemesi yapılcak..
canim ben bu c.tesi doktordaydim.yazmistim ama görmemissin..seker testim iyi cikti benim bebisimde950gr.olmus. gelisimide hersey normal dedi doktorum.bizde mutlu döndük kontrolümüzden
![]()
Gözün aydın canım, bebeğine de maşallah
Geçmiş olsun canım..
günaydın kızlar biz bu gece bıraz daha çok uyuduk dun geceye göre.
günaydın cnm ben hala çok uyanıyorum deliksiz uykuyu unuttum galiba eşim de allah bebeğin doğumuna hazırlıyor galiba uynamaya alışıyorsun diyor![]()
pinugkaya leegorkemm Zeze80 300110 brcncvk86 KEJA kızlar bir saattir çıt çıkmıyor hayırdır
Günaydın Güzel annelerrrrr![]()
![]()
Nasılsınız? inşallah herkesin keyfi yerindedir![]()
Kızlar son zamanlarda ben çok duygusallaştım herşeyi kafama takıyorum kuruyorum kendimi ....ağlayasım var