• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

gözün aydin masallah canim bebisine:nazar:
kızlar mehabalar umarım keyifler iyidir biz iyiz çok şükür dr gittik bi çıktık eve gelmek bilmedik bi daldık alışverişe tam daldık bir sürü cicişler aldık oğluşma bu arada kontrolümüz iyi geçti tosuncuğumuz 1kilo 250 gr olmuş dr çok iyi dedi bu arada şeker yüklemesini yaptırdık 50 mg lık olandan yaptık sonuçlarımız yrn..
Esracığım senin kontrol nasıl geçti cnm geçmişi fazla okumadan yatcam çok uykumuz var çok yorulduk...

tamam cnm markası bayblife zaten aldığım beşiğin..int görsellerden ara bulursun... fiyatı 175 tlt cnm..konuşuruz çok öptüm

cnm ben yine geri geldim yok okadar yorgundum+uykum vardı ama yatağa yatınca noluyorsa oluyor uyuyamıyorum sinir oldum ya amann kalktım bende napıyım sen cicişlerini ekledindinmi cnm eklediysen bakcamda...

:nazar:cnm ya maşallah senin bebişine... kocaman olmuş..büyütmüşsün.. hadi bakalım..

çok şükür cnm herşey iyi geçti...bebişin kafası mideme baskıdan öyle durumlar yaşıyomuşum... Herşey iyi ysani...şurup yazdı...24+5 de 26+2 ile uyumlu 32 cm 831 gr mış maşallah herşey iyi cnm 3 gün sonra şeker yüklemesi yapılcak..

çok sağol esracım valla içim rahatladı rahatça uyuduk bugün bu arada bebeklerimiz aynı gidiyor canım sanırım doğumlarımızda aynı olacak :1::1: 26. haftaya uyum gösteriyor 20 nisandan sonra bekleyelim dedi ama belli olmaz:emir_bebek::emir_bebek: ne yapacakları bebişlerin

canim ben bu c.tesi doktordaydim.yazmistim ama görmemissin..seker testim iyi cikti benim bebisimde:nazar: 950gr.olmus. gelisimide hersey normal dedi doktorum.bizde mutlu döndük kontrolümüzden:49:

gözün aydın canım maşallah prensesine inş. hep mutlu haberler alırız:nazar::nazar:

Tünaydın anneler,
nasılsınız bugün bakalım,
mesa canım ben bi yerde okumuştum eşinin dediği gibi Allah anneleri doğum sonrası uyanmalara hazırlıyormuş.Her olan olayı bi hikmete bağlamak lazım,uykusuzluğun hikmetide buymuş.İnşallah bu seni çok fazla etkilemez.Çok şükür bende şuanda çok bi uykusuzluk yok ama ilerki dönemlerde ne olur bilemeyiz tabiiki.Hepimize kolay hamilelikler ve kolay doğumlar:emir_bebek::nazar:

Kızlar son zamanlarda ben çok duygusallaştım herşeyi kafama takıyorum kuruyorum kendimi ....ağlayasım var

gunaydınn kızlaaaaaaaaar bz de yeni yaptk kahvaltmzı hiç keyfm yok bugun nedense...ölece otryrm zaten bebişimze isism bulamadık efkarlıyım valla :9: :31:

Back
X