• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

yok cnm wallahi burda cok iyi bakıyorlar bana.. Canım sorma daha önce safra kesesi fıtık ameliyatı olmustu ama sonra fıtık tekrarlardı ve diyaframda kocaman bir yırtık olusmus acık yaptılar ve tüm organlarla uğrastılar. 2 de girdi 7 ye ceyrek kala cıktı kadıncagız.. Su an iyi ama daha hastanede ben babamla evde kalıyorum.

cnm benim ya...acil şifalar versin rabbim...inş.. Oh sende ordasın ne güzel.. Inş annen iyi olurda güzel zamanlar geçirirsin..

Son düzenleme:
amin canım çok saol çok dua edin bize..bu arada cannım yasin ler ne zaman okunacaktı..
20 ocak son cnm...
kızlar bakın nette bakınırken bebişler için ne buldum.6 aydan itibaren kuvette yıkamak için bebeğimizi kolay bir aparat varmış kaymaz lastik gibi ama malzemesi bebeklere özel,oturaklı hemde ısı ayarlama göstergesi var.oturtuyorsun ohhh kımseye gerek kalmadan yıkıyorsun bebişi ben ilerde almayı düşünüyorum benım çok aklıma yattı cokda kullanışlı bence...vıb ısı uyarıcılı banyo matı ve oturağı duck - e-bebek.com bebeğiniz ve sizin için herşey!

ben gördüm cnm bunu ama tam inceleyemedim.. Dediğin gibi kullanışlı ise almak lazım..

gecmis olsun canim..en güzeli al oglunu annenlere git onlarda kal.geri kalanda ne yaparsa yapsin.en azindan annenlerde oglunla ilgilenen olur yan gelip yatarsin.kayinvalidenede pes dogrusu yüklüsün biliyolar insan her gece yemege cagirir yardimci olur biraz.hic bir sey elleme kendine bak biraz.sagligin herseyden önemli!!oglusunada masallah bu arada:nazar::emir_bebek:
herkese slm ay öyle bitkinimki yattım biraz ama yatsam hiç kalkamıyacağım en iyisi dedim kalkıp biraz foruma bakayım değişilik olsun..
Kızlar belki hatırlarsınız ben bayagıdır kasıklarım ağrıyor zor yürüyorum fln demiştim ama ha geçer ha geçer bekliyordum ama 10gündür eksilmedi çoğaldı..afedersiniz bazen öyle bir oluyor sünnet çocukları gibiyürüyemiyorum iki büklüm oluyorum acıdan,sanki kasıklarımı enine kesiyorlar gibiydi..çevremde de kim duysa aman kız yoksa sen 7 aylık erken doğummu fln yapcan deyince hepten kafam bulandı 3 gündür sürekli rüyamda erken doğuruyorum ,sinirlerim bozuldu :59:
Bugün dr.umu aradım dedim 10gündür geçmedi iyice tedirgin oldum ,erken doğum riski fln olabilirmi? birde geçen kum çıkmıştı idrarda benim yoksa dedi iltihabamı çevirdi? hemen dedi ya bugün ya yarın gel bi bakalım niye çektin 10gündür dedi..öyle deyince annemle kardeşimde bendeydi,eşimde işten gelmişti..dedim eşime gidelim ,çocuga annem baksın.yok dedi ben yorgunum uyucam,siz annenle gidin çocuguda alıp :88: ben canımın derdindeyim o keyfinin..herneyse..
Gittik dr.a ,dedi tuvalete sıkış gel öyle bakayım..önce ultrasyonda bebeğin ölçümlerini yaptı çok şükür sorun yok 922gr olmuş oğluşum,boyda 34 cm..sonra rahim ağzının açık olup olmadıgına baktı bayagı inceledi,o da tedirgin oldu haliyle..baktı dedi doğum yolu kapalı erken doğum riski yok inş. korkma..sonra idrar tahlili verdim,kendi kendime diyorum herhalde iltihap çıkar fln,sonucu aldım aaaa bi baktık ne kum ne iltihap? temiz çıktı,doktorda bende şaştık..doktor yine güvenemedi dedi bir alttan muayene edelim belki açılma vardır..Allahım doğum yapmış kadınım ama , hala alttan muayane beni geriyor..yani muyene sonrası halimi görseniz sanırısnız biri silah dayamış,yüzüm gözüm kıpkırımızı oluyor stresten..:78: ayakta kalmayacaksın dedi,birde ilişkiyi yasakladı..
ayakta da nasıl kalmıcaksam,bütün işler ,çocuk ve yemek bana bakıyor :5:
doktor 2 tane 1000lik serum yazdı içinede buzcopan alıcam,yarın sağlık ocağında taktırıcam artık :18: doktor böyle olmaz devam edemezsin dedi baksana sıkıntadasın dedi,orda takmak istedi ama ben eve dönmek istedim..oğlum durmadı,anneminde eve dönmesi lazımdı..yani yarın 2 şişe serum beni beklioyr:52: birde ayrıyeten ilaç verdi ağrı oldugunda almam için..

canim insallah o bir hafta arayida kapatirsiniz.her yemekten sonra yarim saat sol tarafina yat uzan bebekler o zaman daha cabuk besleniyomus bir yerde okumustum..
mrb kızlar nasılsınzzz
ben yazdıklarınızı okuyorum ama cvp yazmadım bı suredır bebgım olçumlerde bır hafta kçk çıktı moralım bozuldu ondan sızde etkılemek ıstemıyorum ama çok şukur ara 2 haftaya çıkmamış cmt tekrar kontrolumuz var.bu arada şeker yukleme yptrdım 50 lık 159 çıktı sonra 100luk yaptrdım 4 kere kan aldılar parmagımdan bır saat arayla şekerlı suyu ıçtıkten sonra 175 çıktı.yaptrdıgım yerdekı dr bıraz dıkkat et yedıklerıne dedı.kendı druma faxladım sonucu sorun yok sınır 190 dedı.

bayans çok gecmış olsun dıkkat et kendıne karnına sancı gırmesının bır sebebıde calsıyum eksıklıgıymış sut ıç bol bol bırde magnezyum kullan

canim annenede cok gecmis olsun.bir an önce toparlamasi dilegiyle..
merhaba kızlar nasılsınızz coktandır görüşemedik geçmişte çok birikmiş uğraştım uğrastım ama mmkün diil hepsini okuyamadım. annem meliyat oldu o yuzden bursaya geldim pazardan beri burdayım gündüzleride hastanedeyim o yüzden..

kizlar ya benim bebek 4.aydan itibaren kafasi hep asagida ya halende öyle gecende alisveriste bir bayan gördü beni dogum yakinmi kac ay var asagi inmis bebek dedi.zaten asagi dogru rahatsiz ediyo kafasi beni.nide o öyle deyince icime süphe düstü bugün aynada baktim göbegime gercektende baya bir asagida dogumun son aylarinda genelde asagi düser bebek.korku sardi benide esimede gösterdim asagida duruyo dedi:(( insallah bir sey olmazda haftasini tamamlar yavrum.oglumda hic böyle seyler yasamamistim nersey yolunda gitmisti.bu seferde hep ayri bir problem.insallah sonunu hayirlisiyla tamamlarim..

Son düzenleme:
esra,skorpion,balkupu slm nasilsiniz.is arasinda girdim nte.sisler nasilsiniz diye.
slm cnm ne işmiş bitmedi ne zamandır...nasılsın sorun yok dimi..
kizlar ya benim bebek 4.aydan itibaren kafasi hep asagida ya halende öyle gecende alisveriste bir bayan gördü beni dogum yakinmi kac ay var asagi inmis bebek dedi.zaten asagi dogru rahatsiz ediyo kafasi beni.nide o öyle deyince icime süphe düstü bugün aynada baktim göbegime gercektende baya bir asagida dogumun son aylarinda genelde asagi düser bebek.korku sardi benide esimede gösterdim asagida duruyo dedi:(( insallah bir sey olmazda haftasini tamamlar yavrum.oglumda hic böyle seyler yasamamistim nersey yolunda gitmisti.bu seferde hep ayri bir problem.insallah sonunu hayirlisiyla tamamlarim..

cnm allahın izniyle az kaldı sabrek kontrollerini sık tut..içinide ferah tut...öyle olsa doktorun en iyi şekilde aydınlatırdı seni...

off yaa su korkular bebegi kucagimiza alinca bitecek mi acaba..ne kadar zor gecti bu hamileligim Allah beterinden saklasin ama stresli oldu.

cnm allahın izniyle az kaldı sabrek kontrollerini sık tut..içinide ferah tut...öyle olsa doktorun en iyi şekilde aydınlatırdı seni...

iyiyiz canim sende iyisin insallah, kolay gelsin i$ kadini:))

iyiyim kizlar.esimin is yerinde pizza yapiyorum.haftaligimida vericek.basta konustum.oyle anlastik.biras para briktiririm demi yani.SKORPION CANM hic kalbini bozma bi sure sonra ayagi asagi iner oyle tekmeler seni.

off yaa su korkular bebegi kucagimiza alinca bitecek mi acaba..ne kadar zor gecti bu hamileligim Allah beterinden saklasin ama stresli oldu.
cnm benim geçicek inş... dediğin gibi beterinden saklasın... bu yere kadar geldik işte.. prensesin gelicek inş...benim gelin kızım akıllıdır..tam zamanında gelir...
iyiyim kizlar.esimin is yerinde pizza yapiyorum.haftaligimida vericek.basta konustum.oyle anlastik.biras para briktiririm demi yani.SKORPION CANM hic kalbini bozma bi sure sonra ayagi asagi iner oyle tekmeler seni.

iyi yaparsın cnm..aynen öyle biriktir vallahi...at kenara.... çok yorulmadan iyidir çalışmak..doğumu kolaylaştırır...kafan dağılır..

insallah canim insallah.
cnm benim geçicek inş... dediğin gibi beterinden saklasın... bu yere kadar geldik işte.. prensesin gelicek inş...benim gelin kızım akıllıdır..tam zamanında gelir...

iyi yaparsın cnm..aynen öyle biriktir vallahi...at kenara.... çok yorulmadan iyidir çalışmak..doğumu kolaylaştırır...kafan dağılır..

selam hosgeldin.sen nasilsin
slm kızlar nasılsınızzzzzzzz

kizlar hayatimda ilk defa buz yagdigini gordum.disarda resmen buz yagior gokten.

slm kızlar nasılsınızzzzzzzz

kizlar hayatimda ilk defa buz yagdigini gordum.disarda resmen buz yagior gokten.

allaha sukur cnm ıyıyızzzzz:nazar:

oglusumla ıdare edıyoruz ıste

sızler neler yapıyorsunuz

oda yaaptınızmı arkadaslarrr

esracım bebegının fotosu 4 boyutludamı boyle cıktı benımde persembe varda ayrıntılı boyle resmı olurmu

slm cnm bebişin resmi 4 boyutlu evet...bizde oturuyoruz...eşim çay içiyo amca oğluyla... oda yapıcam ben ama genç odası gibi beyaz raylı dolap 3 lü şifonyer ve 2 taneraf... dolabın üstünü aldıuğım winne the pooh larla süslücem o kadar..

Back
X