2011 Nisan Anneleri

Ne oldu canım tansiyonun mu düştü??
Geçmiş olsun dikkat et kendineopuyorumnanaktan
yok canım benım hamılelıgım bıraz ağır geçıyo sureklı çıkarıyorum su kaybetmışim ondan doktorum 3 şişe serum yazdı dun 1 şişe bagladılar bırkaç gun sonra yıne alcam sonra yıne şuan 2 aylık 3 buçuk aylık olana kadar suruyo benım dua edıyorum bır an once bıtsın dıyeee :CüvCüv:

Canım benimmmmmopuyorumnanaktanBenim de mide bulantılarım oluyoo ama Alahtan çubuk krakeri icat etmişler yanii sabahtan beri onu kemiriyorum
Kaç haftalıktın canım sen?

merhaba bende anne adayıyım SAT.25 temmuz hamile kaldığım kilom 63 yaşim 26 şuan 5+6 haftalığım

Canım benimmmmmopuyorumnanaktanBenim de mide bulantılarım oluyoo ama Alahtan çubuk krakeri icat etmişler yanii sabahtan beri onu kemiriyorum
Kaç haftalıktın canım sen?
evet ya benımde çok mıdem bulanıyo benım 3 buçuk yaşında kızım var ondada olmuştu ama sankı bu daha bıraz ağır geçıyo hiç bişey yıyemıyorum evet çubuk krakerler ıyıkı var bızım bıde market var ben zaten sureklı başka bişey yemıyorum onlarla duruyorum bır an önce geçsin dıye umut edıyorum ben 4 gun once doktora gııtım 8 haftalık dedı doktor senın kaç haftalık canım bebiş

canımbende senınle aynı kaderı paylasıyorum sanırım benımkıde tüp bebek oldu ılk denememızdı cok sukur allahım bu duygudan mahrum etmedı bızı.suan 5+6 günlüğüm sen ne kadarsın.ben arefe gunu yanı 8 eylulde ınsallah kalp atıslarını duyucaz ve kendını görecez.senın 12. gün değerlerin kactı,gebeliğin tek mı ıkız mı?.:Saruboceq:

Benim 6+5 haftadayım canım.Ne güzel senin bi de 3,5 yaşında bi kızın varmış.Allah bağışlasın inş evlatlarımızı bize:Saruboceq:

tatlım çubuk krakerden de bıktım artık zaten sevmem ama atıştırıyorum işte allah hepimizi kurtarsın bu bulantılardan çok kötüymüş

ay canım maşallah.. ben de 9 dan da büyük sanıodum bende düzelttim tickers ı her baktığımda kafam karışmasın die.. kuzucuklar bunlar yaa.. ultrasonda görünce neler hissettin?

kızlar şu tickers ları nasıl yapıyosunuz yaa.ben yenı uyeyım ınsallah nısan annesı olacagım da bende yavrumun takvımını yapmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…