2011 Nisan Anneleri

günaydın geçmiş olsun, o serumun etkisiyle 3-4 gün iyi olursun canımm
doktorda öyle dedı bır kaç gun ıdare eder seni dedi kendını kötü hissetıgınde gelırsın yıne bağlarız dedı umarım en kısa surede normale donerım 3 aylık olunca geçıyo çunku benım bulantılarım yanı 1 ayım var nerdeyse:CüvCüv:sanada bagladılarmı serum

iyiyim canım, azcık midem bulandı şimdi, düşünmemeye çalışıom...
bugün bitsin yaww, 2 gün gezcem dinlencem.. sen nasılsın?

İyiyim tatlım bende ama işte aynı bulantılar bende de var.Geçicek bu günler de ama sabredeceğiz artık ne yapalım bebişlerimz sağlıkla gelsinler de

evet ctesi gecesi bağladılar, iyiydim bir kaç gündür..
ama bu sabah azcık bulantı var, geçer inş..
dün dr gittiğimde tekrar bi reçete yazdı dr, 2-3 tane ilacı karıştırıp serumla almamı istedi..
bide ben az su içiyorum ondan böyle oluyor.. ama napim

hanımlar normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi ?

Allah izin verirse ben normal doğum istiyorum canım.Aslında acı eşiğim çok düşüktür canım pek bi kıymetlidir ama normal doğum istiyorum yine deeee...Tabi bu son aylarda artan heyecan ve korkuyla değişmezse:roflol:

ben normal doğum düşünuyorum kızımda normal dogumla oldu bana sezeryan daha korkutucu gelıyo narkoz fılan ondan normal dogum ıyıkıde normal dogum ıkı gunde kalktım ayaga tavsıye ederımm hem normal dogumla göbekte kalmıyo hemen zayıflıyosun

bende su içemıyorum yaa su dahi kokuyo sankı offfffff geçsin artık

bende normal doğum istiyorum kızlar arkadaşım sezeryan oldu yani çekilecek gibi değil dönemedi çocuğu emziremedi ya rezillik varya yok soğuk alcak yok gaz kapıcak gözünü seviym normal doğumun 2 günde ayaklanıyor normal doğum yapanlar dr şimdiden söylüyor didem sana normal doğum diye isteğe bağlı sezeryan yapmıyor zaten benim dr.

günaydınnnn annişler dün bır şişe serum yedım bugun kendımı çok ıyı hıssedıyorum umarım kısa sürmez (

geçmiş olsun sana... dikkat et kendine...

kızlar şu tickers ları nasıl yapıyosunuz yaa.ben yenı uyeyım ınsallah nısan annesı olacagım da bende yavrumun takvımını yapmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

bu linkten yapabilirsin canım...

walla bana kalsa sezeryan yaparım.. ama dediğin gibi sezerryanda hem göbek kalıyor hemde ağrısı çok oluyor... bakalım kısmet...

günaydın kızlar şimdi kayganaya gitcem
akşam halamlara davetliyiz
yine giremeyebilirim birkaç gün
2 gün de sınavım var
pazartesi görüşebiliriz belki daha önce olur belli olmaz
ben duayı bugün yapmaya çalışıcam
funmak ve zebktom arkadaşımıızı okudu olarak kabul ediyorum
çok yorgunum dinlenmem lazım.

valla canım bizimkiler şu an kıpırdayamazda ilerki dönemlewrde tes ederiz bunu bakalım tekme atacaklarmı:)mozart falan dinletmeyi düşünen varmı?

benimde midem bulanıyor özlelikle gece artıyor akşam bi formül buldum işe yarıyor düz yatınca daha çok bulanıyordu bende yastığımın altına bi yastık daha koydum kafamı yukarı kaldırınca rahat ettim,gece bi aRA UYANDIM GÖZÜMÜ AÇINCA GEBNE BAŞLADI TUVALETE BİLE KALKMADIM KALKARSAM İYİ OLMAYACAĞINI BİLİYORUM ÇÜNKÜ.

cnm gözünaydın
sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.

günaydınnnn annişler dün bır şişe serum yedım bugun kendımı çok ıyı hıssedıyorum umarım kısa sürmez (

çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamnda geçer bulantıların.

merhaba bende anne adayıyım SAT.25 temmuz hamile kaldığım kilom 63 yaşim 26 şuan 5+6 haftalığım

hoşgeldin aramıza.
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

cnm bende normal düşünüyorum ama bazende korkuyorum.sezeryan daha beter ama onuda biliyorum.kısmet bakalım.inşallah kolay doğumlar nasib eder rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…