- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.141
doktorda öyle dedı bır kaç gun ıdare eder seni dedi kendını kötü hissetıgınde gelırsın yıne bağlarız dedı umarım en kısa surede normale donerım 3 aylık olunca geçıyo çunku benım bulantılarım yanı 1 ayım var nerdeyse:CüvCüv:sanada bagladılarmı serumgünaydın geçmiş olsun, o serumun etkisiyle 3-4 gün iyi olursun canımm
iyiyim canım, azcık midem bulandı şimdi, düşünmemeye çalışıom...
bugün bitsin yaww, 2 gün gezcem dinlencem.. sen nasılsın?
bebeğinizin haftalarını izlediğiniz o tickers ları nasıl yaptınız.yardımcı olursanı sevınırım
bu nısan annlerının ılk konu başladıgındada sormuştuk bı arkadsımız yazmıştı ama ılk sayfalarda kaldı galıba oraya bakman lazım canım bende ordan bakmıştımbebeğinizin haftalarını izlediğiniz o tickers ları nasıl yaptınız.yardımcı olursanı sevınırım
doktorda öyle dedı bır kaç gun ıdare eder seni dedi kendını kötü hissetıgınde gelırsın yıne bağlarız dedı umarım en kısa surede normale donerım 3 aylık olunca geçıyo çunku benım bulantılarım yanı 1 ayım var nerdeyse:CüvCüv:sanada bagladılarmı serum
hanımlar normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi ?
ben normal doğum düşünuyorum kızımda normal dogumla oldu bana sezeryan daha korkutucu gelıyo narkoz fılan ondan normal dogum ıyıkıde normal dogum ıkı gunde kalktım ayaga tavsıye ederımm hem normal dogumla göbekte kalmıyo hemen zayıflıyosunhanımlar normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi ?
bende su içemıyorum yaa su dahi kokuyo sankı offfffff geçsin artıkevet ctesi gecesi bağladılar, iyiydim bir kaç gündür..
ama bu sabah azcık bulantı var, geçer inş..
dün dr gittiğimde tekrar bi reçete yazdı dr, 2-3 tane ilacı karıştırıp serumla almamı istedi..
bide ben az su içiyorum ondan böyle oluyor.. ama napim
bende su içemıyorum yaa su dahi kokuyo sankı offfffff geçsin artık
günaydınnnn annişler dün bır şişe serum yedım bugun kendımı çok ıyı hıssedıyorum umarım kısa sürmez(
kızlar şu tickers ları nasıl yapıyosunuz yaa.ben yenı uyeyım ınsallah nısan annesı olacagım da bende yavrumun takvımını yapmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım
bende normal doğum istiyorum kızlar arkadaşım sezeryan oldu yani çekilecek gibi değil dönemedi çocuğu emziremedi ya rezillik varya yok soğuk alcak yok gaz kapıcak gözünü seviym normal doğumun 2 günde ayaklanıyor normal doğum yapanlar dr şimdiden söylüyor didem sana normal doğum diye isteğe bağlı sezeryan yapmıyor zaten benim dr.
evet ya su kokarmı ben de içemiyorum
mahvoldum ben Allahım bize yardım et şu dönemi kolaylıkla atlatalım.
valla canım bizimkiler şu an kıpırdayamazda ilerki dönemlewrde tes ederiz bunu bakalım tekme atacaklarmı:)mozart falan dinletmeyi düşünen varmı?Aynen ya nasılsa 60 a kadar çalışcaz...Ama çalışmaya alışınca evde çıldırırmıyım diye düşünüyorum 5 aylık olcak benimkide nasip olursa. Bakalım o zamanlara gelelimde hayırlısıyla :Saruboceq:
cenin derken şekerim bizimkilerde atar mı dersin kaydirigubbakcemile3
Canım gözün aydınAllahım tamamına erdirsin hepimizi inşallah :Saruboceq:
kızlar selam ben işten dolayı sık giremiyorum ama merak ediyorum çok...
bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür çok güzeldi kızlar; maşalah öyle net gözüktü ki kollarını ve bacaklarını hareket ettiriyordu bıdığım; dayanamadım başladım ağlamaya çok güzeldi maşallah.
Rabime binlerce kere şükürler olsun bu güzelliği bize de yaşattığı için:Saruboceq:
günaydınnnn annişler dün bır şişe serum yedım bugun kendımı çok ıyı hıssedıyorum umarım kısa sürmez(
merhaba bende anne adayıyım SAT.25 temmuz hamile kaldığım kilom 63 yaşim 26 şuan 5+6 haftalığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?